De RQS Seed Mix Packs zijn eindelijk hier - lees meer

By RQS Editorial Team

Er is echter een methode waarmee veel mensen prachtige resultaten hebben geboekt, en waarvoor je iets nodig hebt dat je bij je buurtsuper kunt inslaan. We hebben het hier over mango’s. Laten we eens kijken hoe dit alledaagse fruit in staat is jouw cannabiservaring plezieriger te maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

EET EEN MANGO VOOR JE CANNABIS ROOKT VOOR EEN BETERE HIGH

Mango’s staan bekend als een rijke bron van vitamine A. Ze zijn niet alleen in staat een high van cannabis te intensiveren, mango’s kunnen nog iets dat net zo belangrijk is. Ze kunnen de high langer laten duren. Mango’s hebben een heerlijk aroma dat wordt veroorzaakt door een stof genaamd myrceen en de terpenen die zich binnenin bevinden. Die worden ook aangetroffen in cannabis en verscheidene andere exotische planten. Als je een mango eet, worden de terpenen direct opgenomen in je bloed. Het maakt niet uit of je cannabis rookt voor of na het eten van een mango, de psychoactieve stof THC zal reageren met de terpenen. Als deze reactie eenmaal is begonnen, zal de kracht van de high die je ervaart, dramatisch toenemen. Ook zal de high langer aanhouden, al zal de tijdsduur van persoon tot persoon verschillen.

De THC in cannabis en de terpenen die in mango’s worden aangetroffen, zullen het niveau van de high die iemand ervaart, verhogen, ongeacht wanneer de mango wordt gegeten. Het is echter aangetoond dat een mango eten voordat je los gaat, de meest effectieve manier is om een goeie en langdurige high te garanderen. Mango’s hebben zich ook bewezen als effectieve pijnbestrijders. Als je de mangomethode zelf wilt uitproberen, kun je het beste eerst je stofwisseling controleren. Als je een trage stofwisseling hebt, eet dan één mango ongeveer twee uur voor je je cannabis rookt. Heb je een snelle stofwisseling, eet dan twee of drie mango’s om het gewenste effect te bereiken.

EET MANGO’S OM VREETKICKS TE VERMIJDEN

Eén mango heeft slechts 130 calorieën, volgens het Ministerie van Landbouw van de Verenigde Staten. Elke cannabisgebruiker heeft wel eens last gehad van onbedaarlijke trek in ongezond junkfood dat barst van het vet. In plaats van jezelf vol te proppen met rotzooi als chips om je cannabishonger te stillen, kun je beter een mango eten de volgende keer dat er een vreetkick dreigt. Dat is goed voor je en helpt je om niet kilo’s aan te komen. Hierbij moet worden opgemerkt dat mensen met een hoge tolerantie voor cannabis een sterkere en langduriger high zullen ervaren.

Eet mango’s om vreetkicks te vermijden

CANNABISGEBRUIKERS DIE ZICH ZORGEN MAKEN OVER HUN GEWICHT

De braspartijen die gewoonlijk worden geassocieerd met het roken van cannabis, hebben veel mensen fors in gewicht doen toenemen. Als je probeert je gewicht in de gaten te houden, is mango’s eten een prima alternatief voor dat schransen. Mango’s hebben een lage glycemische index, wat mensen kan helpen gewicht te verliezen en hun bloedsuikerspiegel op peil te houden. Bovendien bestaan mango’s voor 82 procent uit water. Doordat de mango ook nog eens voorziet in 12 procent van onze dagelijkse behoefte aan vezels, kun je je voldaan voelen zonder dat je een grote hoeveelheid calorieën naar binnen hoeft te werken.

MANGO’S KUNNEN HET RISICO OP KANKERGEZWELLEN VERMINDEREN

De high van je cannabis op een hoger plan tillen en helpen op gewicht te blijven, zijn niet de enige voordelen die mango’s te bieden hebben. Deze vruchten bevatten polyfenolen die ontstekingen en lage bloedsuikerspiegels helpen bestrijden. In een onderzoek dat werd uitgevoerd door de Texas A&M University, voorkwamen de polyfenolen in mango’s een ontstekingsreactie in borstkankercellen. Dit betekent dat de groei van tumoren en kankercellen kan worden afgeremd.

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.