Fruit Spirit
is al lange tijd een favoriete soort. Zeker voor gebruik overdag, omdat je je dagelijkse bezigheden gewoon kunt blijven uitvoeren. Fruit Spirit bestaat uit een combinatie van bekende Indica en Sativa soorten en bestaat uit een geniale kruising tussen Blueberry en White Widow. De twee meest geliefde marihuana soorten ter wereld combineren de beste eigenschappen van beide in een bijzondere soort. De geleverde high is bijzonder en haar smaak doet denken aan de zomer en aan rijp, rood fruit. Het geleverde effect neigt naar een Sativa.

Als je haar zelf wilt kweken, neem je daarmee een prima besluit. Ook beginners zullen versteld staan van haar kweekgemak. Gevorderden zullen zeker in Fruit Spirit een uitdaging zien, omdat de voedingsniveaus te perfectioneren zijn en daarmee kunnen hogere THC-gehaltes worden bereikt.

Fruit Spirit  zal het zowel binnen als buiten prima doen. De bloeiperiode duurt ongeveer acht weken, als we ervan uitgaan dat het licht is ingesteld op 12 uur duisternis. Fruit Spirit zal binnen een hoogte bereiken van ongeveer 50 tot 60 centimeter en dit lage formaat kan een oogst opleveren van ongeveer 50-60 gram per vierkante meter. Vanwege het feit dat de Sativa overheerst in deze soort, heeft ze de neiging wat te rekken in de eerste vier weken. Maar gevorderde kwekers weten hier met een aantal speciale technieken wel raad mee. Ook voor de buitenkweek is deze dame een goede optie; vanwege haar weerstand tegen schimmels en meeldauw is zij zeer geschikt voor een vochtige omgeving. Deze cannabis soort is dus ideaal, als je op zoek bent naar grote oogsten met een hoog THC-gehalte. 

Fruit Spirit is gefeminiseerd. Je zult dus geen mannelijke planten aantreffen die per ongeluk je toppen in zaden veranderen. Nog een reden waarom ze voor beginnende kwekers geschikt is. Meer gevorderden kunnen zich uitleven met het maken van moederplanten, de klonen van de afgesneden stekjes zijn binnen twee weken volledig geworteld.

Royal Queen Seeds is de leverancier van de gefeminiseerde Fruit Spirit, die haar naam te danken heeft aan haar zoete smaak en haar zachte rookervaring. Daarnaast kan je van Fruit Spirit een THC-gehalte verwachten van niet minder dan 20%. Gebruikers die smaak, geur en een euforische high graag combineren met een spetterend resultaat, zullen hier zeker van genieten.

Fruit Spirit komt voor uit de genen van Blueberry en White Widow. We kennen de Blueberry al sinds het einde van de jaren ’70. DJ Short is een van de meest beroemde marihuana kwekers en verantwoordelijk voor Blueberry. De Blueberry is zelf ook weer een kruising van drie verschillende soorten: Een hoogland Thai, een paarse Thai en een Afghaanse mannelijke soort. Deze combinatie resulteerde in Blueberry, die haar naam te danken heeft aan haar fruitige smaak en de prachtige blauwe bessenkleur op de toppen en bladeren. Zoals te verwachten heeft de Blueberry marihuana een Cannabis Cup in de wacht gesleept. De toppen van Blueberry zijn van een uitzonderlijke medicinale kwaliteit en de gebruiker kan rekenen op een euforische high waarvan je zeker zult ontspannen. Fruit Spirit heeft de Sativa kenmerken van Blueberry meegenomen, waardoor je kunt genieten van dezelfde vrolijke high en de plant zal dezelfde paarsachtige kleuren laten zien. 
Fruit Spirit Feminized
Fruit Spirit is niet alleen dankzij Blueberry een fantastische soort geworden: hiervoor mogen we ook de bijdrage van White Widow bedanken, die voor het verbazingwekkend hoge THC-gehalte zorgt. White Widow is een van de meest bekende marihuana soorten ter wereld en werd bekroond met een Cannabis Cup in 1995. De kweker Shantibaba mag zichzelf de eer geven voor het ontwikkelen van White Widow en het verhaal gaat, dat het een kruising is tussen een Braziliaanse Indica en, een tot dat moment onbekende, Indica. Shantibaba ontmoette tijdens een reis door India een kweker die planten kweekte met een enorm hoog aantal trichomen. Uiteraard bracht hij wat zaden mee terug naar Amsterdam en de rest is geschiedenis. White Widow staat vooral bekend als harsproducent en heeft de smaak, haar razendsnelle effect en enorme, mentale high aan Fruit Spirit doorgegeven. 

Indien Fruit Spirit binnen wordt gekweekt, heeft de kweker de mogelijkheid de plant te laten bloeien als deze nog klein is. Hierdoor zullen ze klaar zijn voor de oogst voordat een hoogte van 1 meter wordt bereikt. Onder deze omstandigheden, kan de kweker rekenen op een oogst van ongeveer 30-40 gram per plant. Met een 600 Watt belichting, binnen of in een tent moet men rekening houden met een oogst van 400 gram per vierkante meter. In een hydro-omgeving zal Fruit Spirit ook prima presteren en, indien de kweker de plant extra voeding toedient in de vijfde en zesde week van de bloei, zullen de planten snel in gewicht toenemen. In de buitenteelt zal Fruit Spirit ook hele goede resultaten laten zien; de plant wordt dan ongeveer 2 meter hoog en een ervaren kweker kan een oogst behalen van meer dan een kilo per plant. 

Ganja-liefhebbers zullen enthousiast zijn over de geweldige smaak van deze Sativa dominante plant en de fruitige toppen die met trichomen bedekt zijn. Omdat Fruit Spirit zowel binnen als buiten goed presteert, is zij een fantastische keuze. Ze zal de kweker belonen met een hoge opbrengst en een wiet met medicinale kwaliteiten.kopen Feminized Fruit Spirit Cannabis

De gefeminiseerde Fruit Spirit is ver uit de meest zoete skunk marijuhana variteit die er bestaat. Bij elke hijs van je joint of bong zullen je smaak papillen enorm geprikkeld worden door de fruitige zoete smaak. Deze cannabissoort is een van de zoetste leden van de White Widow familie die we tot nu toe tegen zijn gekomen.

KOPEN FRUIT SPIRIT SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.