By Luke Sumpter

Wat is er nu beter dan een klassieke cannabisvariëteit van Royal Queen Seeds? De volgende stap in de evolutie van zo'n strain, om precies te zijn!

EVOLUTIE VAN ROYAL MADRE - MOTHER GORILLA

Evolutie is een natuurlijk proces. Door te evolueren, worden organismes na verloop van tijd sterker en efficiënter. De veredelaars van Royal Queen Seeds hebben besloten Royal Madre naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben het evolutieproces versneld door een van haar oorspronkelijke ouderplanten te vervangen door een sterkere variëteit. Dit nieuwe monster deelt een beruchte sativa-dreun uit. Ze heeft een torenhoog THC-gehalte, purperachtige toppen en biedt tevredenstellende opbrengsten. Met trots stellen we je voor aan de revolutionaire opvolger van Royal Madre: Mother Gorilla.

DE GENETISCHE OPBOUW VAN MOTHER GORILLA

Wat is er nu precies veranderd? Mother Gorilla vertegenwoordigt de nieuwe en verbeterde versie van Royal Madre - een cannabisvariëteit die geliefd is vanwege haar heilzame sativa-high en overheerlijke terpenen. Royal Madre is een nazaat van Jack the Ripper en Reina Madre en heeft haar trouwe schare aanhangers veel rookplezier geschonken. Onze veredelaars vonden echter dat ze iets miste. Ze was goed, maar ze had iets in zich wat verbeterd kon worden. Het team reconstrueerde de strain volledig tot een THC-rijk monster, door haar genetische profiel aan te passen. Het doel was om haar werkingskracht, aroma's en oogstgewicht een oppepper te geven. Jack the Ripper moest het veld ruimen en plaatsmaken voor Gorilla Glue (GG #4), waarna de nieuwe kruising het levenslicht zag.

Toen Gorilla Glue op de markt verscheen, werd ze luid jubelend ontvangen in de cannabiswereld. Rokers hadden nog nooit zo'n beresterke strain gezien en ze behoort nog steeds tot een van de krachtigste kruisingen ter wereld. Haar waanzinnige THC-gehalte van 27-30% bracht haar diverse successen, zoals de 2014 Los Angeles en Michigan High Times Cannabis Cups en de 2015 High Times World Cup op Jamaica. Gorilla Glue biedt echter meer dan een doorwrochte high. Haar kleverige toppen maken een terpenen-profiel aan dat verantwoordelijk is voor de overheerlijke geuren van dennenhout en chocolade en grappig genoeg ook de aangename smaak van dieselbrandstof. Onze veredelaars waren ervan overtuigd dat Gorilla Glue onze Royal Madre enorm zou verbeteren. Na een kruisveredeling van Reina Madre en Gorilla Glue ontstond Mother Gorilla als sativa-dominante kruising met 70% sativa- en 30% indica-genen.

EFFECTEN VAN MOTHER GORILLA

Mother Gorilla vraagt om een behoedzame benadering. Verstokte wietrokers zullen versteld staan van haar kracht. Aspirant-rokers raden we aan het rustig aan te doen, anders raken ze overweldigd. De kogelronde toppen hebben een THC-gehalte van 25%. Haar high hakt er subiet in en blijft urenlang doorsudderen. Gedurende de high ervaren gebruikers eerst haar sativa- en vervolgens haar indica-invloeden. De high gaat van start met een spirituele ervaring, waardoor neuronen worden afgevuurd, de hersenen met dopamine volstromen en je gemoedstoestand verbetert. Mother Gorilla tovert direct een glimlach op je gezicht en spoort je aan van alles te ondernemen. Tijd voor een natuurwandeling? Of concentreer je je liever op een creatief project?

Wat je ook van plan bent, zorg er wel voor dat het binnen twee uur gepiept is. Na dat tijdsbestek dienen de indica-effecten van Mother Gorilla zich aan. Haar aangename fysieke stone neemt je lijf over, terwijl je cognitie in ruststand gaat. Ze doet spierspanningen verdwijnen, je ogen raken bloeddoorlopen en je eetlust krijgt een flinke oppepper. Zorg dus voor wat te knabbelen en geniet van een goede film.

Mother Gorilla

Mother Gorilla

Mother Gorilla Feminized

Genetic background Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Yield indoor 450 - 500 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 25% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 180 cm
Harvest time Early October
Effect Relaxed and Euphoric

Buy Mother Gorilla

SMAKEN EN AROMA'S VAN MOTHER GORILLA

Mother Gorilla heeft een groot deel van het terpenen-profiel van Gorilla Glue geërfd. Aparte tonen van peper, citrusvruchten en kruiden profileren zich in haar smaken en geuren. Wil je deze complexe smaak behouden, vape haar toppen dan met je vaporizer. Al met al, zul je vleugjes chocolade, dieselbrandstof en citrusvruchten ontdekken.

Haar toppen hebben een hoge concentratie bèta-caryofylleen. Deze verbinding wordt gezien als supplementaire cannabinoïde, verbindt zich aan de CB2-receptoren van het endocannabinoïdesysteem en heeft een ontstekingsremmend effect. Het is bovendien verantwoordelijk voor de tonen van specerijen en peper die Mother Gorilla verspreidt.

De toppen zijn ook gezegend met een hoge concentratie limoneen. Dit terpeen is verantwoordelijk voor angstreducerende effecten en de smaak van citrusvruchten. Myrceen is het derde terpeen dat haar toppen in hoge concentraties bevat. Deze verbinding is verantwoordelijk voor kalmerende en ontspannende effecten en genereert gronderige smaken.

MOTHER GORILLA: KWEEKINFO

Mother Gorilla is dan wel sativa-dominant; ze vertoont eerder de uiterlijke kenmerken van een indica. Ze bereikt een gemiddelde hoogte en genereert compacte cola's. Binnenplanten worden 60-100cm hoog en genereren 450-500g/m². Maak gebruik van low-stress-training om haar struikachtige bladerdek te openen en ze beloont je met een maximale opbrengst. Na een bloeiperiode van 8-9 weken mag je haar omhakken. Buitenplanten worden met 180cm aanzienlijk hoger en leveren 600-650g/plant op. Begin oktober kun je je trimschaartje erbij pakken.

GENIET VAN DEZE GEËVOLUEERDE KRUISING

Als je een liefhebber bent van Royal Madre zul je met Mother Gorilla helemaal in je nopjes zijn. Ons veredelteam is aan de slag gegaan met een fantastische strain en heeft haar aanzienlijk verbeterd. Dit is bovendien een perfecte soort voor liefhebbers van een hoog THC-gehalte. Kweek deze kruising en geniet van haar verleidelijke smaken, beresterke high en heilzame eigenschappen. Bovendien stelt het oogstgewicht je niet teleur!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.