HONEY CREAM INDICA, HET IDEALE MEDICIJN

Honey Cream dankt haar naam aan de rijke karamel geur. De oorsprong van deze klassieke marihuana soort vinden we in Spanje. Het is een pure Indica hybride marihuana, waar we de genen in terugvinden van Maple Leaf Indica, White Rhino en BlueBlack, 3 befaamde soorten. Maple Leaf kennen we als een zeer geliefde Indica en haar grote toppen en dikke bladeren staan erom bekend behangen te zijn met trichomen. Gaan we verder terug, ontdekken we dat Maple Leaf weer haar oorsprong vindt in de Afghaanse Hindu Kush, een soort die zoet smaakt en dit afwerkt met een vleugje sinaasappel. White Rhino is een kruising tussen White Widow en een Noord-Amerikaanse naamloze Indica. De stevige steel produceert een struikachtige plant met veel toppen. Net als de Maple Leaf vindt ook de White Widow haar oorsprong in Afghanistan, al komt ze ook veel voor in Noord-Amerika, Brazilië en India. White Widow heeft haar medicinale genen doorgegeven, waarvan de rustgevende en pijn verlichtende effecten een van de bekendste zijn. BlueBlack, een andere genetisch bestanddeel van Honey Cream, is een skunk die doet denken aan fruitige blaadjes en druiven en levert een, op Indica gebaseerd, stress verlichtend effect.

Honey Cream, de soort waar het dan uiteindelijk om gaat, is een prachtige mix van de meest beroemde Indica’s. Kenners hebben aangegeven dat dit een eenvoudige en productieve cannabis soort is en deze Spaanse klassieker heeft inmiddels wereldwijde bekendheid gekregen. Veel gebruikers hebben aangegeven dat het werkt als een afrodisiacum; daarnaast ontspant het en laat een zalige lichamelijke buzz achter en een aardse high. Het is logisch dat deze soort veel fans heeft, die genieten van de ontspannende effecten en het is een geweldige oplossing voor lichamelijke klachten terwijl je helder denkvermogen ook nog eens wordt opgepept. Honey Cream in de avonden levert een vrolijke en actieve high, wat haar ook ideaal maakt voor medicinale doeleinden. Met haar prachtige genen mix zal Honey Cream je niet teleurstellen. Haar smaak is complex, krachtig en zoet.

Met de zaden van Royal Queen Seeds kan je vertrouwen op een echte klassieke Indica dominante plant, die zich gemakkelijk laat kweken en onderhouden. Honey Cream groeit laag bij de grond, zoals je zou verwachten van een typische Indica, heeft een struikachtig uiterlijk en een flink bladerdek, waardoor je kan rekenen op een grotere oogst. Ze zal ongeveer tussen de 1 meter en 1.40 hoog groeien, waarbij het THC-gehalte hoog genoemd mag worden. De toppen van Honey Cream zullen stralen van de trichomen en de hars, die bol staat van de THC, zal je al zien op de steel. In de binnenteelt moet je rekening houden met een groeiperiode van twee maanden onder een 600 Watt lamp, waarna de plant je haar oogst van ongeveer 500 gram krachtige toppen zal schenken. Sommige kwekers maken soms de inschatting iets langer te wachten. In de buitenteelt kan het kweken van Honey Cream enige voordelen opleveren. De opbrengst zal grotendeels hetzelfde bedragen, maar een oogst kan al vroeger in de herfst plaatsvinden.

De zaden van Honey Cream zijn verkrijgbaar in pakjes van een, drie of vijf gefeminiseerde zaden.

Honey Cream Feminized Cannabis seeds

Honey Cream krijgt lovende kritieken en niet alleen van recreatieve gebruikers. De Medical Marijuana Strains Dot Com plaatste Honey Cream in de A-categorie, vanwege het foutloze kiemgehalte, de plakkerige toppen en gebruikerservaringen van kwekers, die vooral enthousiast zijn over de zalige geur en smaak. De smaak wordt beschreven als een mix van zoet en kruidig, met een vleugje skunk en mest en een tintje romige vanille-hasj die ook nog eens soepel te roken is. De effecten komen snel op en van Honey Cream wordt, volgens diverse gebruikers, vooral genoten in de avonden tijdens een avondje voor de TV, seks of het luisteren naar muziek. Gebruikers die lijden aan PTSS spreken ook lovend over Honey Cream, omdat het de stress vermindert, pijn verlicht en de eetlust opwekt.

Je kunt Honey Cream roken zoals je gewent bent, of opeten, maar voor het beste resultaat wordt aangeraden je wiet te verdampen. Vaporizen is in opkomst, velen ontdekken de voordelen van het vermijden van overbodig en giftig materiaal, terwijl wel de THC wordt opgenomen. De grote vraag naar vaporizers zorgt voor meer, en goedkoper, aanbod. Onderzoek, uitgevoerd door Californië NORML en de Multidisciplinary Association for Psychological Studies (MAPS), heeft aangetoond dat het verdampen van marihuana, zodat de cannabinoïden vrijkomen, de beste medicinale en psychologische high levert. Daarnaast zullen je smaakpapillen extra worden verwend. Bij het roken van een joint met tabak komen, door de verbranding, stoffen vrij die slecht zijn voor de longen. Bij het verdampen van wiet, waaronder Honey Cream, lopen de temperaturen in de vaporizer op van 180 tot 240 graden. Het is de nieuwste en een van de beste manieren om het gewenste effect te bereiken terwijl je maximaal geniet van de smaak. Honey Cream levert een krachtige, stabiele, langdurige high die smaakt naar snoep. De vrijgekomen geuren doen denken aan wierook.

Gerelateerd Artikel
Wat is THC ?

Met de gefeminiseerde zaden van Royal Queen Seeds, kan je helemaal zelf aan de slag. Honey Cream staat bekend om het feit dat zij wiet aflevert van super kwaliteit en het THC-gehalte varieert tussen 17 en 20%. In de binnen teelt zal zij goede resultaten laten zien, maar buiten voelt ze zich ook op haar gemak. Binnen kan ze je na 8 tot 9 weken belonen met tot wel een kilo gedroogde toppen met die heerlijke karamelsmaak. Deze plakkerige toppen zijn donker van kleur hebben vele medicinale toepassingen. De verwachting is dat we Honey Cream in de toekomst veel vaker in kruisingen tegenkomen, maar ze is nu in haar pure vorm verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds!

Honey Cream Fast Flowering Cannabis

Honey Cream heeft een intens, zoet, bijna karamelachtig aroma. De smaak is zoet, hoewel niet zo zoet als het aroma, en bijna aardachtig. Dankzij haar complexe genetica, kunnen er verschillende smaken en geuren afkomen van deze plant, maar het zoete, romige karamelaroma overheerst het geheel.

KOPEN HONEY CREAM SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.