Het behandelen van slapeloosheid met indica-dominante cannabis is zeer effectief. Veel cannabis gebruikers roken vaak voor het naar bed gaan en hebben daar een goede reden voor. Onderzoek suggereert, dat cannabis slapelozen en mensen met slaapproblemen helpt om sneller in slaap te vallen. De cannabis gebruikers beweren ook langer en dieper te slapen. Gedacht wordt dat deze slaap stimulerende effecten van cannabis voornamelijk van de cannabinoïde CBN komen. High performance liquid chromatografie (HPLC) toont aan dat onze indica-dominante cannabis soorten grotere percentages CBN of cannabinol bevatten, waardoor ze een natuurlijk, niet-gesynthetiseerde remedie zijn bij slaapproblemen, en een goed alternatief voor slaappillen.

Geschat wordt dat 30-50% van de wereldpopulatie lijdt aan een of andere vorm van slapeloosheid en het is het zinvol om onderscheid te maken tussen twee basistypen, primaire en secundaire Insomnia. Primaire of korte termijn insomnia is vaak het directe gevolg van stress. Secundaire of chronische insomnia is ernstiger en meestal een symptoom van een onderliggende medische aandoening. Deze medische aandoeningen zijn bijvoorbeeld chronische pijn, maar ook psychologische problemen, zoals angst, posttraumatische stressstoornis of depressie. Cannabis kan helpen beide vormen van insomnia te behandelen, maar mensen met de chronische vorm wordt aangeraden zichzelf goed in de gaten te houden en te stoppen met het gebruik van cannabis als medicijn als de onderliggende problemen erger worden. Zo, genoeg theorie; laten we naar de praktijk kijken. Hier zijn Royal Queen Seeds Top 5 cannabis soorten voor slapeloosheid.

BLUE CHEESE

Deze kruising van Blueberry en original U.K. Cheese staat internationaal bekend om haar zware Indica effecten. Je spieren zijn meer ontspannen na een lange dag en je stressniveau wordt onmiddellijk verlaagd. Blue Cheese kan ook worden gebruikt voor de behandeling van chronische pijn en werkt geweldig voor het naar bed gaan. Het grote voordeel van deze soort is de unieke en sterke, lichamelijke stone van Cheese en, niet te vergeten, de overheerlijke mix van berry en cheese aroma's. Kwekers van Blue Cheese kunnen een oogst verwachten na een bloeiperiode van 60-65 dagen.

Blue Cheese cannabis insomnia

Blue Cheese

Blue Cheese

Genetic background Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 19% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Blue Cheese

 

NORTHERN LIGHT

Northern Light is een absolute klassieker vanwege haar Indica knockout rook en ze staat bekend als een van de eerste soorten die op betrouwbare wijze een zware oogst produceert. Het Afghan erfgoed domineert deze soort en een "couch-lock" toestand is bijna gegarandeerd, zeker wanneer er grotere hoeveelheden worden geconsumeerd. Het roken van deze variant voor het naar bed gaan, is nooit en slecht idee en zal voelen als in slaap worden gewiegd door zwaartekracht. Northern Light heeft een bloeiperiode van 7-8 weken.

Northern Light cannabis insomnia

Northern Light

Northern Light

Genetic background Northern Light S1
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 0% Sativa, 100% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 575 - 625 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Northern Light

CRITICAL

Sommige mensen vermoeden dat Critical voor commerciële doeleinden wordt gekweekt, omdat deze soort zo enorm efficiënt is. Royal Queen Seeds kan deze geruchten noch bevestigen noch ontkennen. Het is een feit dat Critical je beste vriend is als je grote hoeveelheden slaapmiddel wil produceren, op een zeer efficiënte manier. Critical kan met gemak 600g/m² produceren in een bloeiperiode van slechts 7 weken.

critical cannabis insomnia

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

OG KUSH

OG Kush is zo in populariteit gestegen dat we het nodig vonden onze klanten het "OG Kush Fan Pack" aan te bieden, inclusief een OG Kush T-Shirt, zodat mensen hun liefde voor deze soort kunnen showen. Deze variant is afkomstig uit Noord-Californië en is zeer geschikt om insomnia te behandelen, voornamelijk vanwege de sterke, narcotische stone die na consumptie kan worden gevoeld. Lichamelijk kan ontspanning worden verwacht, waarmee een stevige, maar comfortabele, lichamelijke, maar ook mentale, stone wordt bedoeld. OG Kush kan worden geoogst na een bloeiperiode van 8 weken.

Og Kush cannabis insomnia

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy OG Kush

ROYAL DOMINA

Als de gewenste effecten niet kunnen worden bereikt door de reeds genoemde soorten te gebruiken, is het tijd om Royal Domina in te schakelen. Als zij je niet in slaap helpt, zal cannabis het helemaal niet voor je doen. Deze variant combineert de klassieke, Spaanse soort Black Domina met exotische Kalijah. Op zoek naar de diepste vorm van ontspanning ooit? Gevonden. Royal Domina zal slapeloosheid meestal onder controle krijgen met slechts een paar trekjes. Volledige volwassenheid kan worden verwacht na een bloeiperiode van 7-8 weken.

Royal Domina cannabis insomnia

Royal Domina

Royal Domina

Genetic background Black Domina x Kalijah
Yield indoor 525 - 575 gr/m2
Height indoor 90 - 130 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 85% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 180 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed
 

Buy Royal Domina

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.