By RQS Editorial Team

De high is vaak het belangrijkste element van de wiet. Maar er is veel meer dan die verbazingwekkende high (waar we later op terug zullen komen) die Royal Moby zo bemind maakt. Het eerste wat opvalt is de dichtheid en het volume van de rook. Deze raadselachtige zware, dikke rook is afkomstig van de soort waar hij vanaf stamt en die hem zijn naam gaf: Moby Dick. U zult dit ondervinden wanneer u begint met roken. Het is absoluut een fascinerende en rustgevende ervaring.

Royal Moby Bud
Royal Moby Bud

Ik was heel blij met de smaak van de wiet toen ik deze soort rookte. Het gaf me een mild maar aanwezig gevoel. Waar sommige stammen een nogal bittere of onaangename smaak kunnen hebben, was de zachte smaak van Royal Moby zoet en fris als wilde kamperfoelie.

De zachte zoete smaak werd prachtig afgewisseld met een mooie warme bijna kruidige geur. Deze twee elementen - de geur en de smaak – kunnen naar mijn mening een deel van het plezier van het roken van marihuana wegnemen. Maar bij deze soort werd de hele ervaring erdoor versterkt.

En dan het belangrijke element: de high. De high die deze soort stelde niet teleur. De krachtige THC van deze soort geeft een high die bij het roken vrijwel onmiddellijk wordt gevoeld. De high was een combinatie van positieve elementen die ik bij een aantal andere rookervaringen had. Het gaf een psychedelische high die een golf van creatieve gedachten en inspiratie losmaakte. De high gaf ook een vleugje euforie.

Bijna net zo belangrijk als wat de high deed is wat hij niet deed. Hij leidde niet tot een gevoel van angst of paranoia. Mijn ervaring is dat sommige soorten een gevoel van euforie en gelukzaligheid geven die een beetje door kan schieten in paranoia - vooral als het ook onnatuurlijke psychedelische toestanden veroorzaakt.

Dat gebeurde echter niet bij de high van deze stam.

Royal Moby geeft, zoals telers en kwekers van deze soort het beschrijven, een 'psychoactief effect' wat doet denken aan de Sativa-soort waar hij vanaf stamt. Dat is naar mijn mening een nauwkeurige omschrijving.

Zoals ik al zei kreeg ik er psychedelische effecten van en leverde het ten gevolge van het omschreven 'psycho-deel' een creatieve/ inspirerende boost op. Het creëerde ook een energetisch activiteitenniveau in mij wat vooral goed uitkwam door zijn koppeling aan de verhoogde creativiteit.

Toen ik deze wiet aan het roken was kreeg ik het gevoel dat het een geweldig hulpmiddel zou zijn voor diegenen die behoefte hebben aan wat inspiratie terwijl ze aan het werk zijn. Als u op zoek bent naar een actieve high die uw vermogen om te denken en voelen niet remt is dit een geweldige optie.

Dat gezegd hebbende maakt dat het waarschijnlijk juist geen goede optie is voor mensen die het willen gebruiken als instrument om te gaan slapen. Het is misschien ook niet de beste wiet om u van een buikpijn of hoofdpijn af te helpen.

In het algemeen gesproken was dit een van de meest pure en krachtigste soorten die ik in tijden heb gerookt. Het was over de hele linie een erg plezierige beleving. Marihuanaliefhebbers zullen deze wiet waarschijnlijk als zeer positief ervaren.

Kopen Royal Moby

Bij het ontwikkelen van nieuwe cannabis soorten wordt er gebruikt gemaakt van Sativa en Indica Hybriden.

Kopen Royal Moby

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.