Naast het vieren van de vele bijzondere toepassingen van cannabis en de cannabis-cultuur wereldwijd, waren er optredens op Cannabis Bevrijdingsdag van nationaal en internationaal bekende dj's en artiesten, en een aantal speciale gastsprekers waaronder Doede de Jong; activist van het eerste uur, en Michael Degens; oprichter van de Mambo Cannabis Social Club.

De aanwezigen genoten onder anderen van een aantal festiviteiten, vers eten en drinken, het Cannabis Filmfestival, een hennepmarkt met producten van de belangrijkste henneporganisaties en -bedrijven ter wereld. Men kon mensen met eenzelfde passie voor de cannabiscultuur van overal ontmoeten, en aan overheden en anti-cannabisorganisaties over de hele wereld laten zien dat cannabis gewild, nuttig, nodig, en niet meer weg te denken is.

Cannabis Liberation Day

Liefhebbers genoten op het door Union for the Abolition of Cannabis Prohibition (Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod / VOC) georganiseerde evenement van live-optredens van Def-P & Bl3nder, Reazun, Harry Mo & Band, en het Antwerp Gipsy Ska Orchestra. Tijdens het Cannabis Filmfestival (wat werd gehouden in Europa's grootste Ger-tent), konden toeschouwers genieten van een aantal marihuana-films en -documentaires, waaronder twee films over de bevindingen van marihuanagebruik, gemaakt door CNN's eigen Dr Sanjay Gupta. Het hoogtepunt van het festival was natuurlijk de uitreiking van de jaarlijkse Highlife Cup, een van de oudste en meest gewaardeerde cannabis-wedstrijden in Europa.

High Life Cup winner Royal Queen Seeds Shining Silver Haze

Te midden van inzendingen die allemaal streden voor een toppositie, troefde Royal Queen Seeds de concurrentie af met een 1e plaats in de categorie I Bio Haze met hun publiekslieveling, de cerebrale samurai Shining Silver Haze die daarmee toetrad tot de gelederen van collega-cupwinnaars van Royal Queen Seeds; White Widow en Northern Lights Automatic.

Royal Queen Seeds wins highlife cup haze bio

Shining Silver Haze van Royal Queen Seeds zorgt sinds zijn creatie voor veel buzz in de cannabisgemeenschap, en is sinds zijn verschijning op de markt een van de beste soorten die Royal Queen Seeds levert. Deze gefeminiseerde soort levert gemiddeld 55 – 65 gram per plant in slechts 9 – 10 weken; de cerebrale high maakt het tot een van de krachtigste, aangenaamste en smakelijkste Haze-soorten ter wereld. Geen wonder dat deze soort dit topresultaat behaalde.

Shining Silver Haze Cup Winning cannabis Bud

Royal Queen Seeds is in de cannabis-gemeenschap wijd en zijd bekend, maar blijft zich verder ontwikkelen als marihuana-mekka; niet alleen door het creëren van een aantal van de meest krachtige soorten op deze planeet, maar ook door de verschillende manieren waarop ze hun prijswinnende soorten aanbieden. Zelden heeft er een cannabis-zaadbedrijf bestaan dat zoveel ongelooflijke soorten tegen zulke aantrekkelijke prijzen heeft weten te creëren.

High Life Cannabis Cup 2014 Haze Bio 1th Prize

Maakt u zich geen zorgen, als u niet in staat bent om de festiviteiten te bezoeken, bezoekt u dan vandaag nog RoyalQueenSeeds.com en u zult in no time Shining Silver Haze of een van onze andere prijswinnaars telen en roken.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.