By Luke Sholl

Royal Queen Seeds is wederom van plan het aantal beschikbare talen op de website uit te breiden, ditmaal naar het Roemeens! Om die reden zoeken we getalenteerde en vakkundige Roemeense vertalers en editors om ons team te versterken. Je bent betrokken bij het vertalen van onze huidige Engelse website naar het Roemeens, maar ook de toekomstige inhoud. Zo houden we alles up-to-date. Dit kan als vertaler of editor.

Momenteel betreft dit freelance thuiswerk. De ideale kandidaat is gedisciplineerd, enthousiast en deelt tijd efficiënt in. Dit biedt een enorme flexibiliteit. Wij vragen alleen dat je je beschikbaarheid kenbaar maakt en je werk betrouwbaar en consistent aanlevert.

Dit is een geweldige kans om deel uit te maken van het RQS team en de cannabis industrie in het algemeen. Ben je vloeiend in het Engels en Roemeens en ben je goed bekend met cannabis? Dan horen we graag van je!

Vereisten:

  • Vloeiend in Engels
  • Vloeiend in Roemeens
  • Beschikbaar om op regelmatige basis te werken
  • Ervaring met vertalen of tekstbewerking
  • Uitstekende zelfmanagement- en motivatievaardigheden
  • ConsistentieBezit jij de vaardigheden en heb je interesse? Dan horen we graag van je! Neem contact op via ons contactformulier. Laat ons weten of je solliciteert naar de functie van vertaler of editor, vertel iets over jezelf en voeg je CV toe.

We zien je reactie graag tegemoet!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.