Royal Queen Seeds reviewer CEO, Urban Farming Hydroponics Technologies

Miguel Ángel Garcia

Expert in Landbouwscheikunde - Fotobiologie - Binnenkweek - Hydroponics – IA

Miguel Ángel Garcia Castilla is wetenschappelijk adviseur en senior onderzoeker op het gebied van binnenteelttechnieken en -technologieën. Hij ontwikkelde geavanceerde dynamische fotonische en minerale voeding voor de landbouw, maar ook hydroponics oplossingen die in vrijwel elke omgeving, situatie en op elke markt toe te passen zijn.

“Keep growing”

Als onderzoeker gespecialiseerd in minerale en fotonische plantenvoeding heeft Miguel Ángel Garcia een van de eerste dynamische meerkanaals verlichtingssystemen met een veranderlijk spectrum voor overdag en alle stadia van het groeiproces ontwikkeld.

Hij onderzocht daarbij het effect van UVA en blauwe fotonen op de productie van antioxidanten, anthocyanen en cannabinoïden in planten. Later ontwikkelde hij ook geavanceerde hydroponics technieken om de mobiliteit van calcium te verhogen en zo bruine bladpunten te voorkomen.

Momenteel doet hij onderzoek naar nieuwe hydroponics oplossingen met behulp van PAFT (plant acoustic frequency technology): vibraties en akoestische resonantie om de fysiologische activiteit en stofwisseling van cellen te verbeteren. Onder andere een grotere oogst, verbeterde kieming en weerstand tegen ongedierte zijn belangrijke doelstellingen van zijn onderzoek.

Tegenwoordig houdt hij zich ook bezig met een sociaal project voor de ontwikkeling van verticale urban indoor farming-oplossingen om in het heden en de toekomst duurzame en gezonde landbouw te bevorderen.

Laatste door Miguel beoordeelde posts

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.