OMGEKEERDE OSMOSE OM CANNABIS TE BEWATEREN

Om je te garanderen dat jouw ervaring met omgekeerde osmose water niet verandert in een verspilling van tijd en geld en al je harde werk voor niets is, zijn hier een aantal uitstekende tips om ervoor te zorgen dat je een geweldige opbrengst krijgt van gezonde planten.

Van zuivere klonen of van zaadje tot bloem, heb je met omgekeerde osmose de volledige controle over het water voor jouw kweek.

OMGEKEERDE OSMOSE GOED OF SLECHT?

Omgekeerde osmose is een waterfiltering proces dat veel beargumenteerd wordt onder kwekers. Zeggen dat er een divisie is in de mening over omgekeerde osmose zou oneerlijk zijn voor het in het algemeen liefdevolle karakter van cannabis liefhebbers. Het gebruik van omgekeerde osmose is nogal afhankelijk van het land. Geen nood aan strijd.

Osmose water omgekeerde osmose kweken cannabis plantHet is niet verwonderlijk dat omgekeerde osmose veel meer gebruikt worden in landen waar het kraanwater over het algemeen als niet drinkbaar wordt beschouwd. Het is logisch dat als jij het niet kunt drinken, jouw planten, die afhankelijk zijn van jou voor hun hele ecosysteem, het waarschijnlijk ook niet kunnen drinken.

Als je in een land woont waar je onbevreesd kraanwater kunt drinken, zonder angst voor enige vorm van infectie of vergiftiging, dan kun je zeker zijn dat je planten het ook kunnen drinken.

Om erachter te komen, test het met een EC of ppm meter in een watermonster. Als de meter smelt in je hand of een alarmerend resultaat heeft of als het monster troebel is en er restjes in drijven, moet je waarschijnlijk aan omgekeerde osmose doen.

Om een nauwkeurig begrip van je water te krijgen, kun je contact opnemen met je lokale waterleverancier en zij zullen je voorzien van een mineraal profiel.

Meters geven je geen informatie over de verontreinigende, radioactieve, microbiële of bacteriële inhoud, die misschien overwogen dient te worden.

WAT IS OMGEKEERDE OSMOSE (OO)?

Omgekeerde osmose is een filtratie methode die tot 95-99% van de opgeloste zouten in een watermonster kan verwijderen. Het is de voorkeursmethode voor het ontzilten van water op industriële schaal voor de toevoer van industrieel en huishoudelijk water.

Omgekeerde osmose gebruikt hoge druk om het water door een semi-permeabel membraan te persen, waardoor de zouten aan één zijde van het membraan blijven, die naar een afvalwaterzuiveringsinstallatie of pekelstroom gaan. Het zuivere water aan de andere kant van het membraan is het bruikbare water voor jou en je planten. De pekelstroom kan worden teruggekoppeld door een aantal systemen om water te besparen.

Omgekeerde osmose kan verkwistend zijn als je beperkt toegang tot water hebt. Zes liter voedingswater is nodig om één liter zuiver water te maken. Zelfs meer, indien het bronwater erg vervuild is.

Gelukkig heeft de ontluikende populariteit van indoor cannabisteelt een prijsdaling gezien en een toename in de efficiëntie van omgekeerde osmose filtratie-eenheden ontworpen voor de cannabis liefhebber thuis.

KUNSTMATIGE ADDITIEVEN

Voor je eigen gezondheid en dat van je gewas, moet je vaststellen of je lokale watervoorziening gefluorideerd wordt of gechloreerd of beide. Deze chemicaliën kunnen een gezonde microbiële groei belemmeren door het groeimedium te steriliseren of toegevoegde microbiëlen in voedingsstoffen te doden.

Omgekeerde osmose wordt noodzakelijk wanneer op deze manier met je leidingwater is geknoeid. De koolstoffilters, meestal geassocieerd met omgekeerde osmose, verwijderen zware elementen zoals chloor en fluoride, chloramine en zware metalen.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OMGEKEERDE OSMOSE

Het resulterende ultra gefilterde water is ontdaan van alle mineralen. Jij bent nu verantwoordelijk voor het gehele minerale profiel van je water voordat het naar je kostbare planten gaat.

mineraalwater groeiende teelt van cannabis calciumPuur omgekeerde osmose water zal zeer snel calcium en magnesium in je planten verminderen. Mensen die puur OO water drinken lopen eveneens het risico op osteo-type gebreken en slechte tanden omdat omgekeerde osmose calcium uit het lichaam kan trekken.

Je voedingsproduct moet worden gekozen met het gebruik van omgekeerde osmose in gedachte. Vergeet niet dat je nu volledig verantwoordelijk bent voor de minerale inhoud van je water. Biologische bodem telers zullen hun water ook moeten modificeren. De bodem is een uitstekende buffer tegen ph fluctuaties en microbiële aanvallen, maar het zal je niet redden van een calciumtekort. Ten allen tijde, van verstuiven tot spoelen, het omgekeerde osmose water zal altijd moeten worden gemodificeerd.

CYBERNETISCHE cannabis SYSTEMEN

Cybernetica kan een woord zijn dat al een tijd uit de mode is, onder water gezet in het spoor, achtergelaten door computertechnologie. Dit oude woord doordrenkt met geschiedenis lijkt passend te zijn voor binnenkweek van marijuana.

Jij bent volledig verantwoordelijk voor het milieu van je plant. Je bent de zon, de nacht, de wind, het manna en de regen. In een terugkoppellus, voer jij gegevens in in de vorm van nutriënten en lumens, water en bewegende lucht.

De reactie van je planten is de informatie feedback waarvan je correcties afleidt voor de procedure. Groei, kleur, blad en tak structuur zijn allemaal belangrijke factoren.

Je opbrengst neemt toe in harmonie met je kennis, vaardigheden en vaardigheidsniveau.

Inzicht in omgekeerde osmose, als onderdeel van je totale kweekstrategie, zal je in staat stellen om een meester te worden in de kunst van cannabisteelt.

Veel plezier met kweken!

Conductiviteitsmeter

Te veel zouten van meststoffen kunnen de voedingsopname belemmeren en verwelking veroorzaken. Gebruik de DiST 4 Pocket conductiviteitsmeter voor een accurate meting.

Buy Conductiviteitsmeter

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.