By RQS Editorial Team

Dat geldt ook voor marihuanatelers en onderzoekers met een vergunning. Andere marihuanagerelateerde acties zijn verboden, waaronder de export, de import, het roken en het handelen in marihuana. Degenen die betrapt worden op het onrechtmatig cultiveren van cannabis kunnen worden onderworpen aan gevangenisstraf met dwangarbeid van maximaal zeven jaar. Personen die wederrechtelijk cannabis bezitten, ontvangen of transporteren kunnen, in geval van goed gedrag, vijf jaar gevangenisstraf met dwangarbeid krijgen. De Japanse cannabiswetgeving behoort tot de strengste ter wereld.

De politie zal u niet gemakkelijk laten gaan. Als u buiten rookt of in een park dient u buitengewoon voorzichtig te zijn want als iemand u ziet zal hij dat gelijk bij de politie melden. Een agent moet u evenwel om toestemming vragen voordat hij u mag fouilleren, en als u dat weigert kan hij dat niet doen. Rijd geen auto want de politie kan uw voertuig stoppen en uw rijbewijs vragen. Wandelen en het nemen van een taxi of de metro is het beste. Sta nooit toe dat de politie u fouilleert of in uw paspoort kijkt. Gewoon 'nee' zeggen en weglopen. In sommige gevallen zullen ze proberen om u fysiek of mentaal op andere gedachten te brengen, maar onthoud dat u zich niet hoeft te laten fouilleren.

De Japanse wet is evenwel erger dan u wellicht dacht. U bent schuldig totdat het tegendeel bewezen is. De politie is ook altijd op zoek naar mensen die er blank uitzien.
Blue Mystic Gefeminiseerde Cannabis Zaden

De prijs van cannabis in Japan

De politie in Tokio heeft een goede grip op marihuana, u dient dus uitzonderlijk voorzichtig zijn bij het doen van aankopen op straat. Wie wat wil kopen kan het beste naar Shibuya gaan, het winkel- en uitgaansgebied van Tokyo, en de mensen uit het Midden-Oosten aanspreken die op de hoek bij de sieradenwinkel tegenover Sakuraya staan.

Ondanks dat Shibuya een geweldige plek is om wiet te scoren wordt het gebied ook met de dag gevaarlijker. Er worden voortdurend mensen opgepakt. Vertrouw niet altijd op de Arabieren, omdat de politie elke beweging van ze in de gaten houdt. Als u tot een aankoop overgaat bij een Arabier betaalt u ongeveer ¥ 4.000 tot ¥ 5.000 voor wiet en hasj. Meestal noteren ze uw mobiele telefoonnummer om u te kunnen bellen voor een ontmoetingsplaats.

Ook kunt u wiet kopen in Roppongi, dat is iets veiliger dan in Shibuya. De wiet kost hier meestal tussen de ¥ 5.000 tot ¥ 6.000, wat vrij duur is. Goede hydro kost, afhankelijk van de contactpersoon, ¥ 4.000 tot ¥ 7.000 per gram. Gemiddeld kost wiet ¥ 3.000 tot ¥ 5.500 per gram. Hasj kost ¥ 5.000; die prijs is vrij stabiel.

De kwaliteit van cannabis in Japan

De cannabis in Japan is goed maar niet betrouwbaar. De ene dag krijgt u de gouden Boeddha-bud, en de volgende keer krijg u iets wat een ander u nog niet cadeau zou geven.

Cannabissoorten uit Japan

Blue Mystic is een Indica-soort met de smaak van wilde frambozen. De soort heeft veel vertakkingen en kelken met bladeren die paars worden tijdens de rijping. De buds zijn zwaar en hebben roze haartjes als ze uitgerijpt zijn. De high geeft een mellow stoned lichaamsgevoel wat zeer geschikt is voor laat op de avond. Critical Kush is een geweldige one-of-a-kind bud die nooit meer is weggegaan van de Japanse kusten. De soort bloeit binnen 8 weken en bezit geneeskrachtige eigenschappen. De buitengewoon krachtige en waanzinnig ontspannende high van de Shiatsu Kush heeft krachtige penetrante buds. Het bezit een donkerpaarse tint en heeft een exotische smaak.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.