U kent die briljante paarse buds waarschijnlijk wel. Misschien hebt u ze per ongeluk zelf wel eens geteeld. Zou u dat ook niet bewust willen doen? Zo ja, dan is hier de ultieme gids voor het telen van buds met die unieke paarse gloed.

DE VERKEERD MANIER OM UW WIET PAARS TE LATEN KLEUREN

Veel mensen menen ten onrechte dat cannabis het beste paars kleurt door het – metaforisch gesproken - zijn adem in te laten houden. Maar de plant van zuurstof, kooldioxide of een ander gas onthouden zal de kans op paarse buds niet doen toenemen. Ook het verhogen van de stikstof zal de kleur niet veranderen, behalve dan als de plant daardoor bruin verbrandt.

Er zijn andere minder populaire methoden die ook niet erg veel opleveren. Hoewel het zou kunnen werken raden we u af om de plant te kleuren met voedingskleurstoffen. Verder is de kleur van de plant ook niet te veranderen door er tegen te praten, zingen of schreeuwen. Tenslotte is de kleur evenmin afhankelijk van de lichtcyclus, de hoeveelheid water of het gebruikte groeimedium.

Royal Bluematic Royal Queen Seeds

DE JUISTE MANIER OM UW MARIHUANA PAARS TE KLEUREN

Na dit alles te hebben opgemerkt moet benadrukt worden dat het telen van paarse buds de moeite van het extra werk waard kan zijn. Er is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat de wiet die u teelt deze unieke kleur krijgt. Volg gewoon deze stap-voor-stap methode om de wiet van uw dromen te krijgen.

Stap 1: Kies het juiste cannabiszaad

De eerste stap voor het verkrijgen van paarse buds is het kiezen van het juiste zaad. Om paars te worden moet de plant een hoog anthocyaan-gehalte hebben. Dit is hetzelfde pigment dat aubergines en bosbessen paars kleurt. Voorbeelden van soorten met een hoog anthocyaan-gehalte zijn Purple Queen, Blue Mystic, Blue Cheese, Haze Berry, Northern Light Automatic en Bluematic.

Stap 2: Stel de juiste temperatuur in

De volgende stap is het instellen van de juiste temperatuur. Anthocyanine is meestal niet zichtbaar door sterkere pigmenten in chlorofyl. Tijdens de herfstmaanden worden de groene pigmenten echter afgebroken. Dit zorgt ervoor dat het anthocyaan tevoorschijn komt. In andere soorten kan hierdoor geel, goud of blauw pigment zichtbaar worden.

Royal Caramel Royal Queen Seeds

Draai de temperatuur in de nachtcyclus van de bloeifase naar beneden tot onder de 50 graden Fahrenheit of 10 graden Celsius. De buds kleuren dan ongeveer twee weken voor de oogst paars.

buy Purple Queen

Maak je klaar voor levendige paarse kleuren en scherpe aroma’s van dennen. Maar ook voor een zeer doordringend, fysiek stoned effect.

Koop de Purple Queen
 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.