Sommige wetenschappers beginnen te geloven dat ruwe inactieve cannabinoïden veel krachtige anti-inflammatoire eigenschappen te bieden hebben, misschien zelfs wel meer dan hun actieve tegenhangers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit cannabinoïden in hun ruwe, basisvorm in de plant. De meest voorkomende daarvan zijn THCA en CBDA. Deze worden meestal omgezet in THC en CBD door verhitting indien geconsumeerd. Sommige kiezen echter om de decarboxylering over te slaan, en gebruiken hun cannabis ruw. Voor wie graag de pure kracht van cannabis wilt verkennen, hebben we een snel en eenvoudig ruwe cannabis smoothie recept samengesteld.

Dit is een medium-dikke groene smoothie die vol zit met voedingstoffen en anti-oxidanten. Het is makkelijk te maken, maar je zult eerst een paar ingrediënten moeten verzamelen. Dit is genoeg voor twee grote glazen.

Let op: een compleet ruwe cannabis smoothie zal je niet high maken.

JE ZAL NODIG HEBBEN

Marijuana Ruwe SmoothieEen handvol ijsblokjes

Tot 15g ruwe cannabis trim, bladeren en/of toppen (zonder steeltjes)

Een paar takjes peterselie (zonder steeltjes)

Een royale handvol gewassen spinazie

Een grote, rijpe avocado (verwijder de schil en pit)

Een handvol blauwe bessen

Een kwart van een komkommer

600ml vers geperst appelsap

Een beetje citroensap

Een royaal snufje gepoederde kurkuma

Een snufje hennepzaad

2 tl baobab poeder

2 tl gepoederde groene superfood complex - wij raden deze aan

1 theelepel kokosolie - als je een buzz wilt toevoegen aan je smoothie, gebruik dan cannabis-toegediende kokosolie!

INSTRUCTIES

Doe gewoon alles in de blender, zet hem aan, meng tot het glad is, giet het eruit, en geniet! Eenvoudig! Misschien wil je de vloeistof door een zeef gieten als je wilt dat de smoothie helemaal glad is.

Om de cannabis aan te vullen, hebben de andere ingrediënten in het recept energierijke, anti-inflammatoire eigenschappen, en smaken ook goed samen. Avocado biedt een lekkere romige basis voor de marijuana smaak, en de zoete smaak van bosbessen en appel zorgen voor een verfrissende afdronk. De combinatie van superfoods zal je darmen reinigen en je een stralende huid geven - zodat je je van binnen en buiten fris voelt. Ik drink er graag een na mijn ochtend yoga; het laat me helder en energiek voelen, en geeft me een vullend gevoel tot de lunch.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.