Er gaat niets boven een goed bereide space cake, waarmee je de liefde voor goed eten en goede wiet combineert. We leggen uit hoe je er eentje maakt.

Een space cake is net zo geweldig als het klinkt. Je favoriete cake, maar geïnfuseerd met de tomeloze, bruisende kracht van cannabis! Zo'n beetje elke coffeeshop in Amsterdam verkoopt space cakes in de een of andere vorm en ze worden steeds populairder bij personen die wel die high willen, maar dan op een discrete, smakelijke manier.

Met dit in gedachte, hebben we een buitengewoon smakelijk space cake recept samengesteld, zodat je zelf aan de slag kan.

JE HEBT NODIG:

Ingrediënten:

8 gram cannabis, of het equivalent in kracht in knipresten of hasj.

225 gram bloem

225 gram ongezouten boter

200 gram kristalsuiker

160 ml melk

2 eieren

1,75 theelepel bakpoeder

0,5 theelepel zout

Eventuele andere ingrediënten, waar je de cake mee wil verbeteren, zoals cacao poeder, vanille extract, gedroogde vruchten, glazuur, botercrème, chocoladestukjes of wat je maar wil. Je enige beperking is je eigen fantasie.

Apparatuur:

Een grinder

Een mengkom

Spatel of lepel

Cakevorm

Anti-aanbakspray of bakpapier

Een oven

Een magnetron

Een kleine kom

Een vleespen of bamboe prikker

Optioneel: Een draadrek

INSTRUCTIES:

1. Vermaal al je cannabis in kleine stukjes (hoe fijner, hoe beter).

2. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.

3. Doe je boter in een kom en verwarm dit 20 seconden in de magnetron. Je wil dat het zacht en smeerbaar wordt.

4. Roer je versgemalen cannabis in de boter.

5. Voeg de suiker, bloem, melk, cannabis boter, eieren en je andere ingrediënten in de mengkom. Roer alles goed door tot je een gelijkmatig beslag hebt. Dit kan een paar minuten duren, maar hiermee verdeel je de cannabis zo gelijkmatig mogelijk door het deeg.

Opmerking: Als het beslag te droog is, kan je extra melk toevoegen. Is het te nat, voeg je wat bloem toe.

6. Vet je cakeblik in met de anti-aanbakspray of doe er bakpapier in.

7. Giet nu voorzichtig je beslag in het blik en verdeel het gelijkmatig.

8. Plaats je blik in de oven laat de cake 25 minuten bakken.

9. Na 25 minuten steek je de prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar. Kleeft er nog beslag aan, laat je de cake nogmaals 5 minuten in de oven.

10. Laat de cake ongeveer 20 minuten afkoelen in het blik. Plaats de cake daarna ondersteboven op het rek en verwijder het blik. Laat nogmaals 30 minuten afkoelen.

11. Na het afkoelen, kan je de cake naar eigen wens decoreren.

12. Eet smakelijk!

Dat is alles. Je hebt nu een super eenvoudig recept om een onweerstaanbare space cake te maken. Iedereen kan het en de veelzijdigheid houdt in dat je allerlei geweldige en overheerlijke smaken kan toevoegen. Onthoud alleen dat je verantwoordelijk geniet en dat je anderen laat weten wat er in zit voordat je het deelt. Je bent in no time op weg naar de buitenste regionen van puur genot! (Houd wel rekening met het feit dat je spijsvertering 45-90 minuten nodig heeft!)

Winkelmand

Inbegrepen GRATIS producten

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten € 0.00
Totaal € 0.00

Afrekenen