Inbegrepen GRATIS producten
Recept: Veganistische Cannabis-Chocoladekoekjes
We hebben een snel en eenvoudig recept samengesteld om thuis cannabis-toegediende chocoladekoekjes te maken. Ze zijn niet alleen lekker, ze zijn ook veganist-vriendelijk, zodat iedereen ervan kan genieten!
Iedereen houdt van koekjes, toch? Nou, de luxueuze rijke chocolade sensaties van deze koekjes zijn een voorloper op de even luxueuze, zachte en heerlijke body high, die volgt. Ze zijn ook nog veganist-vriendelijk - zodat iedereen ervan kan genieten!
Ze zijn uitstekend geschikt voor de vermindering van spanningen in het lichaam, en de recreatieve liefhebber zal genieten van de cerebrale boogie-woogie zodra deze heerlijke traktaties zijn verteerd. Maar deze verrukkelijke chocoladekoekjes kunnen potent zijn, en het is moeilijk om te stoppen na ééntje, dus wees voorzichtig voordat je niet meer van de bank af kunt komen!
Begeleid door je favoriete drankje is het zeer gemakkelijk om jezelf in een zalige chocolade, dagdroom gevulde bewusteloosheid te snacken.
Let op: dit recept vereist cannabis-toegediende kokosolie. Je kunt hier ons recept bekijken om je eigen te maken.
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Baktijd: 12-15 minuten
- Dosering per koekje - ongeveer 10 mg THC. Dit is afhankelijk van hoe sterk je je cannabis toegediende kokosolie hebt gemaakt. Het wordt aanbevolen om je aan deze minimale dosering te houden, omdat deze koekjes naar meer smaken - is het onmogelijk om slechts één eten.
BENODIGDHEDEN
- 2 Grote kommen
- 25cm ovenschaal
- Bakpapier ter grootte van de ovenschaal
- Afkoelrekje
- Schraper
- Zeef
INGREDIËNTEN
- 140 ml cannabis-toegediende kokosolie
- 1 kopje suiker
- ½ kop amandelmelk
- ¼ kopje bruine suiker
- 2 eetlepels water
- 1 eetlepel maïszetmeel
- 1 theelepel vanille-extract
- 2 kopjes bloem
- 250g veganistische chocolade stukjes
- 3 eetlepels cacaopoeder
- 1 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel zout
- We hebben wat oudere gedecarboxyleerde Amnesia Haze gebruikt voor onze kokosolie infusie.
INSTRUCTIES
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Warm de canna-toegdiende kokosolie op tot deze gesmolten is. Gelieve geen gebruik te maken van een magnetron. Het zal vloeibaar worden in een warme kamer.
- Meng in een van de kommen de suiker, bruine suiker, vanille-extract, amandelmelk, maïszetmeel, water en canna-kokosolie en zet apart.
- Zeef in de andere kom de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout samen.
- Voeg het bloemmengsel langzaam toe aan de olie-combo en meng met je handen. Zorg ervoor dat je je handen gebruikt. Lichaamswarmte speelt een rol in dit stadium. Nu is de uitdaging om je handen niet schoon te likken.
- Meng de stukjes chocolade erin. Zorg ervoor dat ze gelijkmatig erdoor verdeeld zijn.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Rol het deeg in 12 balletjes en leg ze op het bakpapier. Duw ze niet naar beneden; ze zullen spreiden naar een koekjes vorm terwijl ze gebakken worden.
- Plaats in de voorverwarmde oven en bak 10-12 minuten.
- Haal uit de oven en laat afkoelen en opstijven op de bakplaat voordat je ze op een rekje glijdt om volledig af te koelen.
Je zult deze steeds weer opnieuw maken, want iets wat zo lekker is, is het waard om eindeloos te herhalen. Vergeet niet dat cannabis eetwaren tot twee uur kunnen duren voordat ze effect hebben; we weten dat het moeilijk te weerstaan is, maar eet niet teveel voordat je het weet hoe sterk ze zijn. Geniet ervan!