By Miguel Ordoñez

Heb je ooit gehoord van gummibeertjes? Misschien heb je ze zelfs wel eens gegeten. Je kunt zelf heel eenvoudig je cannabis verwerken tot gummibeertjes en we hebben een simpel recept voor je samengesteld. Van deze zoete lekkernij krijg je nooit genoeg, dus maak er een paar voor jezelf en ervaar een diep ontspannende, suikerzoete couch-lock.

DE VOORDELEN VAN CANNABIS SNOEPJES

Gemakkelijk bewaren

Er zijn diverse redenen waarom cannabis gummibeertjes geweldig zijn. Maar het gemak is toch wel een van de grootste voordelen. Je kunt je snoep gemakkelijk bewaren zonder zorgen over beschadiging of besmetting.

Bewaar je voorraad zo lang als je wilt in de koelkast. Omdat het net als snoep is, bederft het niet snel. Het enige verschil is dat je high wordt van deze traktaties.

Als je zin hebt om ervan te genieten, haal je ze simpelweg uit de koelkast. Zo gemakkelijk is het.

Cannabis Snoepjes

Beheersbare dosering

Als de juiste dosering voor jou van belang is, kun je eigenlijk niet zonder cannabis gummibeertjes. De dosis is beheersbaar, omdat elk snoepje dezelfde hoeveelheid wiet bevat. Dit is een effectieve manier om je consumptie te beperken en te verzekeren dat je niet te ver gaat.

Discreet gebruik

Cannabis gummibeertjes zijn ideaal voor onderweg. Ze zijn klein, onopvallend en gemakkelijk te eten. Zorg er alleen voor dat je vrienden en familieleden je er niet mee zien en er ook eentje vragen! Tenzij je natuurlijk bereid bent om te delen.

JE EIGEN CANNABIS GUMMIBEERTJES MAKEN

Laten we nu overgaan naar het recept!

INGREDIËNTEN

 • 1 groot pak gearomatiseerde jelly cubes
 • 360ml sap, in een smaak die past bij je gekozen jelly smaak 
 • 60ml met cannabis verrijkte olie, kokosolie heeft de voorkeur
 • 120ml honing
 • 4 zakjes gelatine
 • Een snufje maizena

OVERIGE BENODIGDHEDEN

 • Steelpan
 • Garde
 • Kom
 • Siliconen vormpjes
 1. Doe je jelly cubes, de met cannabis verrijkte olie, honing en 240ml sap in een steelpan. Verwarm dit op een laag vuur en roer regelmatig.
 2. Los de gelatine op in de rest van het sap in een grote kom. Laat het mengsel een paar minuten staan.
 3. Voeg de gelatine en het sap toe aan je steelpan. Laat de mix 5 minuten sudderen en blijf continu roeren.
 4. Giet de mix in een siliconen snoepvorm. Als je beertjes wilt, zorg je uiteraard voor een gepaste vorm! Laat het mengsel op kamertemperatuur komen. Hierna laat je de gummibeertjes verder afkoelen en opstijven in de koelkast.
 5. Eenmaal gestold, heb je je eigen stash cannabis gummibeertjes! Geniet ervan wanneer je maar wilt, samen met de zoete buzz.
 6. (Optioneel): als je de gummibeertjes een tijdje wilt bewaren, is het verstandig een beetje maizena toe te voegen. Dit voorkomt dat de snoepjes aan elkaar kleven.

Dat is alles! Nu heb je een ontzettend simpel recept om je eigen buzz opwekkende cannabis gummibeertjes te maken. Gebruik ze verantwoord en houd ze uit de buurt van kinderen en onwetende vrienden en familieleden. Het is gemakkelijk om cannabis gummibeertjes te verwarren met normale snoepjes.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.