Jack Herer - 'The Hemperor'; de man die onvermoeibaar gewerkt heeft aan de decriminalisering van wiet.

De volhardende pogingen van Jack lieten het licht der waarheid schijnen over de medicinale en industriële voordelen van hennep, en hebben de basis gelegd voor de legaliseringsbeweging die de wereld in de afgelopen decennia heeft veroverd. In feite is de vooruitgang die de hedendaagse wereld ondergaat – met al die landen die uiteindelijk de mantel der schaamte ten aanzien van cannabis afwerpen – een direct gevolg van de inspanningen van onze Jack.

Jack Herer SCROG

Jack's controversiële en baanbrekende boek 'The Emperor Wears No Clothes' heeft de basis gelegd voor een legalisatiebeweging die met behulp van gezond verstand en wetenschappelijke gegevens het bewustzijn van de 'Reefer Madness' wegnam, die de wereld – als gevolg van de roofzuchtige aspiraties van de katoenindustrie – sinds de vroege jaren 1900 in haar greep hield.

Onze Jack Herer-zaden doen recht aan het eren 'The Hemperor'. Medicinale gebruikers en zij die het voor hun plezier gebruiken vieren deze smakelijke, euforische, inspirerende, energieke, motiverende, en toch fysiek ontspannen soort wiet. Het biedt 'the best of all worlds' van hetgeen Sativa, Indica, en Ruderalis te bieden hebben, in al hun kracht.

Onze gefeminiseerde Jack Herer-zaden zijn gecreëerd uit een mix van Haze, Northern Lights, #5, Shiva Skunken Ruderalis, en zorgen voor een gemakkelijk te kweken gewas wat de belofte van respectabele oogsten waarmaakt, zowel bij de binnen- als de buitenteelt.

Jack Herer cannabisplanten

Telers zijn dol op onze Jack Herer-planten omdat de gefeminiseerde en zelfbloeiende eigenschappen de belichting en geslachtsbepaling bij de teelt vereenvoudigen. Ze zijn ook verzekerd van een kort groeiseizoen en een premium-kwaliteit oogst met buds met een THC-gehalte van 16% en een gemiddelde niveau van het genezende cannabinoïde CBD.

Indoor-gewassen bereiken een bescheiden hoogte van 40 tot 80 centimeter, of 15 tot 30 inch, en geven een fors rendement van tussen de 350 tot 400 gram per vierkante meter. Buitengewassen bereiken een hoogte van 60 tot 80 cm, of 24 tot 30 inch, en brengen 70 tot 120 gram gedroogde oogst per plant voort.

Omdat onze Jack Herer-soort zelfbloeiend is kunnen zowel indoor- als outdoor-telers 9 tot 10 weken na het planten oogsten. Jack Herer-planten zijn stevig en bestand tegen weersinvloeden en ongedierte. Het maakt deze soort tot een uitstekende keuze voor beginnende kwekers.

Jack Herer wordt beschouwd als wiet voor gebruik overdag. Het geeft energie en motiveert de gebruiker om actief te zijn, terwijl het een ontspannende werking heeft op het zenuwstelsel waardoor het gevoelens van angst verlicht.

Jack Herer Cannabis Top

Artsen bevelen Jack Herer aan en schrijven het voor in verband met angst, migraine, ADD/ADHD, PTSS, bipolaire stoornis, en mentale depressie. Zowel medicinale gebruikers als zij die het voor hun plezier nemen genieten van de langdurige, krachtige, verheffende, vrolijke, inspirerende, creatieve en euforische eigenschappen die de Jack Herer-soort in overvloed biedt.

De naam 'The Hemperor' past prima bij dit machtige plantje wat werd ontworpen voor en genoemd naar Jack Herer, wiens krachtige uitstraling een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op onze moderne cultuur, en wiens onvermoeibare inspanningen ervoor hebben gezorgd dat de weg is vrijgemaakt voor iedereen die baat heeft bij de genezende eigenschappen van cannabis.

Koop Jack Herer Cannabis Zaden Online

Royal Jack is een geweldige variëteit die is vernoemd naar een geweldige man. Jack Herer was een onvermoeibare activist voor cannabislegalisatie en auteur van het boek ‘The Emperor Wears No Clothes’, ook wel de 'Hennepbijbel' genoemd. Tot aan zijn dood in 2010 speelde hij een grote rol in de cannabisbeweging.

KOPEN JACK HERER SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.