ZAMNESIA LANCEERT VERSIE 2.0 VAN ZIJN WEBSITE

Zamnesia is een gewaardeerd bondgenoot in het promoten van al het fijns dat de wereld van cannabis biedt. Denk aan vakkundig gecultiveerde zaden en alle uitrusting en informatie om deze uit te laten groeien tot grote, sterke wietplanten. Op 14 april lanceert Zamnesia versie 2.0 van zijn website.

De huidige website heeft al sinds 2012 geen facelift meer gehad. Daarom is ze verfrist met vriendelijke pasteltinten. Ook krijgt de functionaliteit een boost voor een verbeterde klantervaring. Nieuwe klanten zullen versteld staan van de coole vibes en het gebruiksgemak van de nieuwe website. Terugkerende klanten voelen zich thuis in het assortiment met hoogwaardige producten, maar dan op een frisse, nieuwe manier. Daarbij is de relaxte winkelervaring behouden gebleven.

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, geeft Zamnesia belachelijke kortingen. Er gaat 20% af op alles in elke shop gedurende 6 dagen. Te beginnen met de Seedshop op 14 april, is er elke dag sprake van 20% korting op alle producten van een bepaalde shop.

Zamnesia behoort tot de grote jongens op het gebied van cannabis. En met de nieuwe website streeft het bedrijf ernaar om een van de leiders in een cannabisvriendelijk Europa te blijven. Sla dus je slag en profiteer vanaf 14 april van de onovertroffen prijzen op de nieuwe website van Zamnesia. Je vindt er genoeg gerenommeerde zaden, deskundige blogs en een uitgebreid productassortiment.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.