Top 10 Cannabis Soorten Die Makkelijk Te Kweken Zijn

Cannabis grow

Er gaat niets boven de voldoening die je ontvangt bij het kweken van je eigen stash cannabis. Maar niet iedereen geniet van de constante uitdagingen als je de meer geavanceerde soorten kweekt. Gelukkig is de kwaliteit niet altijd beter bij lastig te kweken varianten. Er zijn genoeg soorten die makkelijk te kweken zijn en toppen produceren van fantastische kwaliteit. Je hoeft dus geen concessies te doen, of je nu een beginnende kweker bent of gewoon een gemakkelijk project zoekt. Hier is onze top 10 met gemakkelijk te kweken soorten van Royal Queen Seeds.

AFWEGINGEN BIJ HET KWEKEN VAN CANNABIS

Tegenwoordig variëren soorten als het gaat om smaak, kracht en zelfs kleur. Ben je van plan om je eigen voorraad te kweken? Dan is het heel belangrijk dat je rekening houdt met de externe factoren die invloed kunnen uitoefenen op hoe goed een plant groeit. Denk aan de luchtvochtigheid in de kweekomgeving, de bloeiperiode en of de plant het beste binnen of buiten kan worden gekweekt. Het is ook belangrijk naar andere elementen te kijken. Bijvoorbeeld hoe de plant omgaat met koud weer of droogte en de gevoeligheid voor schimmels en insecten.

Er bestaan ook specifieke soorten die beter geschikt zijn voor beginners. Autoflowering soorten bijvoorbeeld. Ze bloeien sneller en kunnen zich in slechts acht weken ontwikkelen, van zaad tot oogst. In combinatie met de natuurlijke weerstand van de Ruderalis genetica zijn ze zeer geschikt voor ongeduldige kwekers. En voor degenen die voor het eerst aan een kweekproject beginnen.

Ruderalis gaat bloeien als ze ouder wordt, ongeacht de blootstelling aan licht. Dit betekent ook dat beginners zich geen zorgen hoeven te maken over een verandering in de lichtcyclus.

Als je net begint met kweken, of gewoon een simpel project zoekt, vind je hier soorten die relatief eenvoudig kunnen worden gekweekt en toch een eindproduct van geweldige kwaliteit opleveren.

Northern Light NORTHERN LIGHT

Deze Indica dominante soort is een populaire keuze onder beginnende kwekers en ze is ook nog een legende binnen de wereld van de cannabis. Northern Light is een gemiddeld grote plant die binnen 1,6 meter hoog kan worden en na een bloeiperiode van acht weken kan worden geoogst. De genen van deze soort kunnen worden herleid naar Afghanistan en Thailand en ze staat bekend om haar krachtige, langdurige buzz. Ze is een meervoudig bekroonde plant en zeer geliefd bij beginners, ervaren kwekers en connaisseurs.

Northern Light

Northern Light

Genetic background Northern Light S1
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 0% Sativa, 100% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 575 - 625 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect A combination of stoned + high

Buy Northern Light

Royal Gorilla ROYAL GORILLA

Deze soort staat niet echt bekend om haar enorme opbrengsten, maar wat ze aan kwantiteit mist, maakt ze goed met de kwaliteit van de toppen. Royal Gorilla kan binnen of buiten worden gekweekt en bereikt dan een hoogte van respectievelijk 160 en 170cm, terwijl het THC-percentage kan oplopen tot wel 27%. Dankzij deze kracht kan ze zelfs de meest doorgewinterde gebruiker van de sokken blazen. Hoewel ze dus ontzettend eenvoudig kan worden gekweekt, mag je rekenen op een intense ervaring.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Royal Gorilla

Easy Bud EASY BUD

Zoals de naam al suggereert, is het met Easy Bud wel heel gemakkelijk kweken. Deze kruising tussen een witte Indica en een autoflowering Ruderalis kan overal worden geteeld. Al negen weken na de ontkieming kan ze worden geoogst. Binnen wordt ze ongeveer 60cm hoog en het eindproduct bevat 12% THC. Deze kleine en eenvoudig te onderhouden plant zorgt voor een introducerende mellow ervaring. Dit maakt haar veelzijdig voor beginners en degenen die gewoon lekker willen chillen!

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

Skunk XL SKUNK XL

Deze hybride soort doet denken aan de klassieke Skunk die in de jaren '70 werd ontwikkeld. Skunk XL blijft trouw aan haar Colombiaanse en Mexicaanse oorsprong, met 50% Indica en 50% Sativa componenten. Ze is een zeer onderhoudsarme plant die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. De bloeiperiode bedraagt zeven tot acht weken. Skunk XL staat bekend om haar zoete en fruitige smaak en met 17% THC behoort ze tot de grote favorieten van cannabis liefhebbers.

Skunk XL

Skunk XL Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy Skunk XL

Royal Jack ROYAL JACK AUTOMATIC

Als je de voorkeur geeft aan een uitgesproken kick van wiet, dan is Royal Jack Automatic de soort voor jou. Zoals de naam al suggereert, is deze Sativa dominante kruising een auto die ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden is. Snoeien is niet nodig. Ze is ook enorm goed bestand tegen koude temperaturen, wat haar ideaal maakt als je buiten wilt kweken. Buiten kan ze een hoogte bereiken van 80cm en na het planten, vraagt ze negen tot tien weken om de volwassenheid te bereiken.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Jack Herer x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 30% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 70 - 120 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 80 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect A motivating and inspiring feeling

Buy Royal Jack Automatic

White Widow WHITE WIDOW

Net als Skunk XL heeft White Widow een uitgebreide geschiedenis die kan worden herleid naar de jaren '90. Deze 50-50 hybride werd ontzettend beroemd in ons land en wordt beschouwd als een van de meest roemrijke Nederlandse soorten. White Widow is geweldig voor beginnende kwekers omdat ze buiten floreert onder minder optimale weersomstandigheden. Maar binnen kan ze tot 500g/m² produceren. Ze pronkt met een frisse citrussmaak en bevat 19% THC. De plant is absoluut een van de meest populaire soorten aller tijden.

White Widow

White Widow Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned

Buy White Widow

Critical CRITICAL

Critical is een goede soort om mee te beginnen als je zoekt naar een gemakkelijk te kweken variant die geweldige opbrengsten oplevert. Haar belangrijkste troef is de razendsnelle bloeiperiode van slechts zeven weken, wat haar fantastisch maakt voor kwekers met weinig tijd. Hoewel ze buiten ook fatsoenlijk presteert, kan Critical het beste binnen worden gekweekt, waar ongeveer 600g/m² kan worden geoogst. Haar zoete aroma's en mint-achtige smaken zijn geweldig voor mensen die dit erg hoog in het vaandel hebben staan.

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally

Buy Critical

Special Queen 1 SPECIAL QUEEN 1

Special Queen is een van onze meest economische en gemakkelijk te kweken soorten. Ze is een onderhoudsarme kruising die zeer geliefd is bij zowel beginners als ervaren telers. Met een bloeiperiode van slechts zeven tot acht weken en een opbrengst van maximaal 550g/plant buiten is ze een ware klassieker. Dankzij 18% THC geniet de gebruiker van een langdurige, lichamelijke high, waarmee het gemakkelijk ontspannen is.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Special Queen 1

Lemon Shining Silver Haze LEMON SHINING SILVER HAZE

Als je in een vochtiger klimaat woont, is Lemon Shining Silver Haze ideaal. Deze Sativa dominante hybride heeft een bloeiperiode van acht tot negen weken. Ze kan tot 1kg kruid produceren voor consumptie, ongeacht of je haar binnen of buiten kweekt. Het THC-percentage bedraagt 21% en het gerookte eindproduct smaakt naar zoete citroensnoepjes.

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high

Buy Lemon Shining Silver Haze

Royal AK SOMANGO XL

Deze soort is speciaal ontwikkeld voor degenen die zoeken naar een cerebrale rush, maar wel helder willen blijven. Somango XL is een combinatie van Critical 47 en Somango en kan koude, barre omstandigheden prima behappen. Wanneer ze buiten wordt gekweekt, kan Somango XL wel 2 meter hoog worden met een opbrengst van 600g/plant. Deze Indica dominante dame kan het best aan het eind van september worden geoogst, waarna ze de gebruiker beloont met krachtige effecten.

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

Degenen die zich voor het eerst wagen aan het kweken van cannabis, moeten weten dat dit slechts tien soorten zijn waarmee je probleemloos resultaten kunt behalen. Veel plezier met kweken!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.