By Luke Sumpter


Veel sociale-mediaplatforms zorgen dat je in een 'scroll hole' terechtkomt. Het ene moment zit je rustig op het toilet, het volgende moment ben je een half uur verder en realiseer je je dat je al die tijd prank-video's op TikTok hebt zitten kijken. Deze app maakt gebruik van een AI-algoritme om je precies te laten zien wat je wilt zien.

Deze app heeft daarmee zeker nadelen, maar zorgt ook voor fantastische entertainment na een dikke joint of een flinke bowl. De korte, snelle video's zorgen voor meer dopamine in je hersenen, wat des te aangenamer is als je stoned bent. Hieronder laten we je zes van de beste TikTokers zien om te bekijken als je high bent!

Een waarschuwing vooraf; verwacht geen hoog wietgehalte. TikTok heeft een streng cannabisbeleid; alleen al het tonen van toppen of rook is genoeg om een video weg te halen. Sommige cannabisgerelateerde TikTokers zijn echter wel toegestaan op het platform. Hieronder noemen we er een paar, evenals een aantal vermakelijke en jaw-dropping video's. Veel plezier!

Cheech en Chong

Waarom ga je niet op de nostalgische tour met Cheech en Chong? De kans is groot dat je de films hebt gezien nog voordat je cannabis probeerde! Vanwege het anti-wietbeleid van TikTok zul je het duo niet zien met bongs of blunts, maar het is nog steeds leuk om ze te zien reflecteren op vervlogen jaren, chillen met B-Real, en ze gewoon te zien dollen met elkaar. Draai een paar joints, ga lekker zitten en bekijk hun account dat al meer dan zes miljoen volgers heeft.

Cheech en Chong

Tardibabe

Ben je klaar om je door deze TikToker omver te laten blazen? Je denkt er misschien niet vaak aan, maar we zijn constant door talloze micro-organismen omringd. Sommige leven in onze omgeving, andere in onze ingewanden en zelfs op onze huid! Tardibabe belicht deze kleine beestjes en stelt ons in staat ze van dichtbij te bekijken. Bekijk hoe micro-organismen, wetenschappelijk ook wel 'tardigrades' genoemd, bewegen, aanschouw eencellige organismen die in hun microversum zwemmen en ontdek hoeveel microben er wel niet in je wastafel leven.

Tardibabe

Royal Queen Seeds

En voor de volledigheid moeten we natuurlijk ook even ons eigen TikTok-account noemen. Toch doen we dit met een goede reden, want als je ons account volgt, krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen en zie je hoe ons bedrijf werkt, maar hoor je ook als eerste alles over onze nieuwste producten. En dat niet alleen, want je leert ook alles over cannabisgebruik en CBD, en krijgt bovendien toegang tot geweldige kweektips. Dus waar wacht je nog op? Ga nadat je deze andere TikTok-accounts hebt gevolgd even door naar @royalqueenseeds_ en volg ons ook meteen!

Royal Queen Seeds

Unseen Wonders

We hebben zojuist in het microversum gekeken, dus laten we nu eens uitzoomen en van de macrowereld genieten. Cannabis voegt een element van ontzag toe aan alles, van muziek en eten tot aan landschappen. Er gaat niets boven fysiek reizen terwijl je high bent, maar mooie beelden bekijken vanuit je luie stoel is een goede tweede. Unseen Wonders doet je keer op keer versteld staan met populaire bucketlist-ervaringen, plaatsen waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord en locaties die onwerkelijk lijken. Leun achterover, beleef de wonderen vanuit het comfort van je huis en doe inspiratie voor je volgende avontuur op.

Unseen Wonders

Codi Peterson (Cannapharmd)

Als je net een stimulerende cultivar hebt gebruikt, ben je waarschijnlijk wel in de stemming om je hersenen te gebruiken en iets te leren. Waarom zou je je wietkennis dan niet verbeteren met Codi Peterson? Als pediatrisch apotheker met een Master of Science-diploma en specialisme in therapeutische cannabis, weet Codi best het een en ander over cannabis, het endocannabinoïdesysteem en de menselijke gezondheid. Zijn beknopte video's splitsen grote onderwerpen, zoals cannabinoïden en terpenen, op in overzichtelijke informatiepakketjes, met kleurrijke beelden om het behapbaar te maken. Luister naar Codi en ontdek alles over edibles, het metaboliseren van THC, decarboxylering en nog veel meer!
Codi Peterson (Cannapharmd)

Codi Peterson (Cannapharmd)

MycoLyco

Neem nog snel een hijs voor de volgende; je staat op het punt te kijken naar MycoLyco die planten en paddenstoelen laat zingen. Het planten- en paddenstoelenrijk lijkt wellicht primitief op het eerste gezicht, maar er gebeurt veel meer onder de oppervlakte. Deze TikTok-gebruiker helpt de verborgen complexiteit van planten en schimmels onder de aandacht te brengen met synthesizers die biologische impulsen detecteren. Nadat hij de signalen door modifiers heeft geleid, maakt hij video's die de buitenaardse geluiden die door deze levensvormen worden geproduceerd in beeld brengen. Kijk hoe cordyceps-paddenstoelen schreeuwen en reishi-paddenstoelen trippy frequenties produceren!


MycoLyco

Mezerg

Heb je weleens het geluid gehoord dat een theremin maakt? Zo niet, dan hoor je het nu! Deze futuristische instrumenten bestaan uit twee antennes; de ene regelt de toonhoogte, de andere het volume. Beide antennes beschikken over een elektromagnetisch veld. Zo hoeft een ervaren muzikant alleen maar met zijn handen te bewegen om muziek te creëren. Mezerg is erin geslaagd de theremin onder de knie te krijgen, en zijn kunsten zullen je stonede geest echt versteld doen staan. Van al zijn meesterwerken, steekt deze groovy jam met zijn drummer er met kop en schouders bovenuit!

Mezerg

Ben je klaar om het scroll hole in te duiken?

Ben je stoned en heb je niets anders te doen? Duik dan eens in het scroll hole van TikTok. Ondanks de nadelen ervan en de door AI aangestuurde dopamine-shots, biedt dit platform ook zeker fantastische entertainment. Waar anders kun je paddenstoelen zien zingen, mensen muziek zien maken met energievelden en experts met passie zien praten over cannabis, allemaal op dezelfde plek?

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.