Het belangrijkste wat we u in verband met de besproken methode aanraden is om onze mooie en geurige cannabis niet te vermengen met afschuwelijke en bitter smakende tabak. Het is ook niet nodig om uw joint te verpesten door het toevoegen van tabak aan de mix. De gedachte alleen al doet ons gruwen!

STAP. 1 – KIES WAT U NODIG HEEFT 

Koop om te beginnen vloeitjes die groot genoeg zijn voor het rollen. Grote vloeitjes worden het meest gebruikt; maar er zijn ook sigaren- en fronto-bladeren (fonta) of de spliffs die Rasta's verkiezen. Met deze soorten vloei volgt u dezelfde stappen, met een paar kleine wijzigingen. We zullen ons concentreren op het gebruik van grote vloei. Voor dit rollen met grote vloeitjes zijn nog een paar andere zaken benodigd, waaronder een klein stukje karton, meestal van een pakje sigaretten. U kunt evenwel elk type karton van kleine doosjes gebruiken. Het zal ervoor zorgen dat u in staat bent om een filter in de joint te rollen die voorkomt dat uw lippen de cannabis en het dunne papier direct aanraken waardoor het kan scheuren. Deze stap is heel belangrijk.

 Rollende cannabisspliff

STAP. 2 – VOORBEREIDINGEN VOOR HET ROLLEN 

Haal het vloeitje uit de verpakking en houd hem voor het rollen met de lijmrand naar u toe. Draai het dan rond zodat de lijmrand naar uw voeten wijst en de vouw naar uw kant wijst. Vouw het vloeitje voorzichtig in de tegenovergestelde richting en rol het tussen uw vingers zodat het de gewenste vorm behoudt. U bent nu klaar om uw cannabis voor te bereiden voor de joint. U kunt de cannabis met uw handen vermalen of met een molen. Als u hoogwaardige cannabis als de onze hebt, wilt u het waarschijnlijk tussen uw vingers voelen terwijl u het zachtjes uit elkaar plukt zodat u weet dat het in uw handen uit elkaar valt. Door het in uw handen voor te bereiden komt ook al de zoete geur vrij waarvan u na het rollen nog meer kunt gaan genieten. Leg de cannabis dan in uw vloeitje en u kunt beginnen met het rollen!


STAP. 3 – HET ROLLEN VAN UW JOINT 

Pak het vloeitje met de cannabis voorzichtig op en begin voorzichtig te rollen terwijl uw vingers van links naar rechts bewegen om de cannabis gelijkmatig te verdelen. Plaats de filter van stap 1 aan het ene uiteinde van het papier en beginnen te rollen. Houd uw vingers zich in de buurt van het filter. Hoe dichter ze bij elkaar zijn hoe beter. Rol het vloeitje voorzichtig heen en zorg ervoor dat het uiteinde van het papier over het filter loopt. Uw bent op weg naar de perfecte joint! Blijven rollen tussen uw vingers totdat het papier strak getrokken is en de rand gemakkelijk kan worden omgevouwen bij de punt.

Als het opgerolde deel langs komt, lik dan grondig over de buitenste laag van het vloeitje waar de lijmlaag zit, en plak beide zijden aan elkaar waarbij u het uiteinde open laat. Stop alles wat uit de joint gevallen is terug door het open einde. Terwijl u de joint rechtop zet op het einde met het filter, tikt u er zachtjes mee op een vlakke ondergrond om de cannabis te verdichten en duwt u het filter erin zodat de verbinding wordt versterkt. Maak het vloeitje aan de andere kant dicht door het voorzichtig te draaien zodat het lijkt op een lont lijkt.

 Rollende cannabisspliff

Hier steekt u de joint aan. Als er overtollig papier aan de joint zit, rol het dan terug en brandt dit gedeelte eraf. Bij het branden van de joint zal hij opdrogen waardoor hij een klein beetje opkrult, net als een banaan. Een andere methode om het overtollige papier eraf te halen is door de rand met de tong te bevochtigen en er af te scheuren. Het nadeel hiervan is dat de lijm los kan laten waardoor u helemaal overnieuw moet beginnen. En dat wilt u ten koste van alles voorkomen! U heeft voelt ongetwijfeld geen behoefte om uw vloeitje of cannabis te verspillen!

Nu bent u klaar om te gaan genieten van uw joint! Niets weerhoudt u om te genieten van de zoete cannabis-joint u net rolde. Steek de joint aan en geniet! Houd er rekening mee dat uw joint het beste smaakt bij de eerste keer dat hij aangestoken wordt. Probeer om hem helemaal te roken en niet nogmaals aan te steken het. Dat laatste is slecht voor de smaak en we willen dat u van elk trekje geniet en het meeste uit ons product haalt!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.