Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

By RQS Editorial Team

Cannabis In Argentinië

Argentinië is een van de meest vooruitstrevende landen ter wereld waar het gaat om wetgeving inzake cannabis. In 2009 oordeelde het Hooggerechtshof dat de Argentijnse regering geen wetten op mag leggen die leiden tot de beperking van de persoonlijke levensstijl van de burgers. Op basis hiervan werd verordend dat het bezit van kleine hoeveelheden marihuana legaal dient te zijn op voorwaarde dat het minder dan vijf gram betreft, dat het bestemd is voor persoonlijk gebruik, en geconsumeerd wordt huiselijke omgeving.


De prijs van cannabis in Argentinië

Zoals in de meeste landen is de prijs van cannabis in Argentinië afhankelijk van de kwaliteit van de buds. Als u de bruine, samengeperste wiet vol met zaadjes koopt die de meeste straatdealers aanbieden, krijgt u veel wiet voor weinig geld: voor $ 20 hebt u ongeveer 40 gram. Als u wiet koopt van een kweker mag u buds van zeer hoge kwaliteit verwachten. U zult als toerist waarschijnlijk iets meer moeten betalen dan het gemiddelde in uw eigen land; maar het is de moeite waard om $ 25 uit te geven aan een gram cannabis die gekweekt is in de overvloedige Argentijnse natuur.


Power Bud Strain
De kwaliteit van cannabis in Argentinië

Veel van wat in Argentinië op straat wordt verkocht is in de vorm van samengeperst blokken vanuit Paraguay gesmokkeld; u kunt dus een vergelijkbare kwaliteit verwachten als de gesmokkelde producten in uw eigen land. Als u vermoedt dat u dit soort cannabis gekocht hebt ziet het er waarschijnlijk zo uit: de wiet is bruin of bruinig van kleur, heeft veel zaden in de toppen, en er zitten tal van kleine stengels en dikkere stukjes tak tussen de buds. U zult er high van worden, maar deze kwaliteit zal vaak ook hoofdpijn, vermoeidheid en een algemeen gevoel van sufheid voor de roker opleveren. Het is sterk aan te bevelen dat u, als u het vinden kunt, cannabis koopt die lokaal gekweekt is door een ervaren kweker. Door vriendelijk te zijn en belangstelling te tonen in het vinden van een 'good smoke' hebt u een goede kans dat begrijpende locals u de weg zullen wijzen.

Cannabissoorten uit Argentinië

Omdat Argentinië een fantastisch klimaat heeft voor de buitenkweek zijn er vele soorten cannabis die hier tot hun volledige potentieel kunnen komen. Vooral Sativa-soorten geven spectaculaire resultaten als deze buiten worden gekweekt; let dus vooral op de volgende uitstekende soorten.

Northern Light
Royal Moby
Power Flower

Ook Indica's geven vrij spectaculaire resultaten. Op uw reizen door Argentinië kunt u een aantal van deze goede soorten vinden.

Royal Caramel

ICE
Bubble Kush

De marihuanacultuur in Argentinië is geweldig. Als u goede cannabis gevonden hebt hoeft u alleen nog maar een goed strand te vinden, de joint aan te steken en te genieten.