Gezien de taboes rondom zowel seks als cannabis, komt het vast niet als een verrassing dat de twee vaak gekoppeld zijn. Er wordt in veel delen van de maatschappij vaak niet openlijk over gesproken en er is tegenstrijdige informatie over de voordelen van het combineren van twee zeer leuke ervaringen. Vaker wel dan niet lijkt onderzoek te suggereren dat wanneer cannabis voor de seks wordt geconsumeerd, of het nou gerookt wordt of gegeten, dit vaak een nadelig effect heeft. Gecombineerd met het concept dat dit allemaal afhangt van de gekozen soort, de situatie en de stemming van de gebruiker, kan het toevoegen van je geliefde cannabis soort aan de mix misschien niet het beste idee zijn.

Is het combineren van de twee nu behulpzaam of belemmerend? Met zoveel tegenstrijdige informatie, besloten we dieper te duiken in aan aantal van de meestvoorkomende manieren waarop van cannabis met een geliefde kan worden genoten en ook de effecten die het kan hebben op die kostbare momenten samen.

CANNABIS TOEPASSINGEN BIJ SEKS

Tafel voor twee

Cannabis heeft ontelbare toepassingen bij seks, naast het simpelweg roken voor de ontmoeting of, een iets riskantere aanpak, tijdens de ontmoeting. Het kan worden gebruikt als een manier om de band te vesterken. Zet bijvoorbeeld eens een romantische maaltijd op tafel! In plaats van knoflookboter, kan je wat zelfgemaakte cannaboter aan de mix toevoegen. Dit is een simpele en bescheiden manier om cannabis op tafel te zetten en je weet maar nooit waar dit etentje toe leidt.

Op de bank hangen

Sommige Indica zware soorten staan bekend om hun couch-lock effecten, waarbij je verlangend in de verte staart en deze activiteit kan natuurlijk ook met je partner worden gedeeld. Haal voordeel uit deze lichamelijk zware soorten. Breng de tijd door in elkaars armen of staar je lief in de ogen, in plaats van de kosmos af te zoeken.

De paden op

Ooit advertenties van singles gelezen waarin staat dat ze genieten van lange wandelingen in het park als middel om hun gevoelige kant te tonen? Nou, ze hadden net zo goed marihuana rokers kunnen zijn. Plan een uitje of wandeling in een gebied waar jullie beiden van genieten, zoals het bos of soortgelijk gebied. Op deze manier kunnen jullie beiden high de prachtige omgeving bewonderen en genieten van het volledige spectrum kleuren en geluiden.

Massage date

De heilige graal onder de dates. Laten we eerlijk zijn, wie geniet er nou niet van een massagesessie. Je bent al halverwege en vaak is er ook een opvallend gebrek aan kleren. Nou, het blijkt dat cannabis gebruikers de jackpot hebben gewonnen. Beweerd wordt dat de THC in cannabis bij kan dragen aan een vrouwelijk orgasme van wel 15 minuten en de bonus is dat het ook verkrijgbaar is als glijmiddel. Hoewel de effecten niet gegarandeerd zijn en afhangen van de persoonlijke reacties op cannabis, zullen de aroma's en het proces van het aanbrengen van het glijmiddel het meeste werk al voor je doen.

cannabis en seks

VALKUILEN VAN CANNABIS EN SEKS

Voordat je een gat in de lucht springt bij de openbaring dat twee van je favoriete activiteiten zojuist nog een beetje leuker zijn geworden: Er kunnen een aantal kanttekeningen worden geplaatst bij deze idealistische match. Het genot van cannabis komt aan op de individu zelf en hangt samen met persoonlijke voorkeur, waarbij elke persoon op een andere manier wordt beïnvloed. Jouw favoriete soort kan verschillen van die van je partner. Naast dit verschil, kunnen ook de effecten variëren en veel gebruikers melden een afname in seksueel verlangen als ze stoned zijn, zeker als er Indica zware types cannabis zijn gebruikt. Het kiezen van een Sativa zware soort kan ook nadelige effecten hebben. Ondanks nauw lichamelijk contact of seks, kunnen THC rijke soorten vaak zorgen voor een mentale afstand bij stellen, omdat de geest afdwaalt.

Zoals voor alle goede dingen geldt, kan een teveel van iets uiteindelijk een slechte zaak zijn. Persoonlijke voorkeur is meestal de bepalende factor in beide activiteiten. Het gaat hier om experimenteren en balans wanneer je probeert de twee te combineren, maar ook de juiste omstandigheden. Net als bij het roken van cannabis, is seks ook een activiteit die valt of staat bij de omstandigheden en de stemming.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.