5 EXTRA GRATIS zaden voor de eerste 100 die met code 22HMK5 afrekenen

Cannabis wordt steeds meer mainstream. Meer mensen dan ooit tevoren willen profiteren van de verschillende voordelen van cannabis, zoals voor pijnverlichting of om te helpen tegen angst en stress. Het aantal van de hedendaagse cannabisgebruikers samen met hun demografische diversiteit laten het oude "stoner" stereotype verouderd lijken. De kwestie of er soorten zijn die beter zijn voor bepaalde mensen bestaat zeker. In deze blog willen we een kijkje nemen naar welke cannabis soorten de voorkeur hebben van vrouwen.

Leafly publiceerde niet zo lang geleden hun eigen bevindingen. Deze gegevens kunnen interessante inzichten geven in wat voor soort cannabis geliefd is door een vrouwelijk publiek. De resultaten tonen niet alleen welke marijuana soorten populair zijn onder vrouwen, ze kunnen ons ook vertellen waarnaar vrouwen zoeken wanneer ze een soort kiezen.

Volgens Leafly, zijn de drie meest bekeken soorten door vrouwen, Blue Dream, Cookies and Sour Diesel. Deze gegevens op zich zijn niet erg onthullend, omdat de website beweert dat die soorten sowieso tot de meest populaire behoren. 

Het is duidelijk uit de gegevens dat vrouwen de voorkeur geven aan verheffende Sativa soorten en kruisingen aangezien beide grafieken slechts twee Indica's bevatten. Zelfs de kruising soorten die genieten van een hoge populariteit onder vrouwen zijn die types kruisingen die worden beschreven als het hebben van een verheffend, gelukkig euforisch effect, wat ons laat suggereren dat dit effect van wiet hetgeen is dat vrouwen verkiezen.

Het is interessant om op te merken dat veel van hun favoriete soorten, ook soorten zijn die een hoog CBD-gehalte hebben.

vrouw cannabis marihuana smaak van de consument voorkeuren van Royal Queen Seeds favorietVolgens een bekend en populair cannabis tijdschrift gebruiken vrouwen vaker cannabis wanneer ze hulp en verlichting zoeken voor “vrouwelijke condities” waaronder menopauze, krampen, borstkanker, PMS of anorexia.

Een andere veel voorkomende kwaliteit die we zien, kijkend naar de soorten die de voorkeur hebben van vrouwen, is hun vermogen om angst te verlichten. Dit wordt duidelijk zodra men kijkt naar de favoriete top soorten,  allemaal soorten waarvan wordt gezegd dat ze anti-angst effecten hebben. Deze bevinding is niet zo verwonderlijk, aangezien vrouwen twee keer zo vaak last hebben van stemmingsstoornissen zoals angst in vergelijking met mannen.

ANDERE CANNABIS KWALITEITEN DIE GELIEFD ZIJN DOOR VROUWEN?

Men zou kunnen stellen dat vrouwen een ”betere” smaak hebben dan mannen, terwijl anderen zeggen dat smaak meer subjectief is. Hoe dan ook, als je kijkt naar welke soorten vrouwen het vaakst kiezen, soorten die schitteren met zoete en fruitige smaken zijn zeker favorieten van de vrouwen. Enkele van de meest bekeken top soorten uit de Leafly gegevens omvatten soorten die frisse en fruitige aroma's op tafel brengen. 

Tot slot en gezien deze onthullende informatie over vrouwelijke voorkeuren als het gaat om marijuana, lijkt het erop dat vrouwen de voorkeur geven aan soorten hoog in CBD die een gelukkig en verheffend effect hebben met een fris en fruitig aroma.

Deze bevindingen kunnen nuttig zijn voor apotheken en zaadbanken die hun vrouwelijke klanten precies de juiste soorten willen bieden waarvan ze zullen houden!

Ben je het eens met het bovenstaande? Wat is jouw favoriete cannabis soort? Voel je vrij om je mening hier te delen in de commentaar sectie!

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.