By Luke Sumpter

Dit zijn de beste soorten wiet voor seks.

Heb je weleens een bowl gerookt voordat je seks had? Zo niet, dan heb je echt iets gemist! Al duizenden jaren gebruiken mensen wiet vanwege haar lustopwekkende eigenschappen. En deze plant zorgt er ook nu nog voor dat seks spannend en passievol is.

Je weet waarschijnlijk al dat niet alle soorten hetzelfde effect hebben. Sommige variëteiten zorgen ervoor dat je graag met je partner knuffelt, terwijl andere er juist toe leiden dat je liever alleen bent, naar muziek luistert of eet. Als je op zoek bent naar een seksuele oppepper, kies de soort dan zorgvuldig uit.

Wiet En Seks: Tips En Waar Je Voor Moet Oppassen

Voordat we ons gaan verdiepen in welke soorten het beste zijn, moet je eerst een aantal dingen weten:

Rook niet teveel: Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat je minder goed functioneert naarmate je meer stoned bent. En ja, dat geldt dus ook tijdens de seks. Geniet met mate.

Denk aan je veiligheid: Net zoals alcohol kan wiet ervoor zorgen dat je minder geremd bent. Daardoor doe je soms dingen die je normaal niet zou doen, zij het minder riskant dan bij andere middelen. Let op je veiligheid en zorg voor voorbehoedsmiddelen, tegen een ongewenste zwangerschap en soa’s. En zorg er natuurlijk voor dat jij en je partner allebei seks willen.

Probeer de soort eerst uit: Probeer de wiet eerst uit voordat je seks gaat hebben. Zo weet je zeker dat je de juiste strain hebt. Het is goed een idee te hebben van hoe je reageert op een nieuwe soort en nieuwe consumptiemethode. Het is niet zo sexy als je paranoïde of duizelig bent of een couchlock ervaart.

Droogheid: Dames, wiet kan ervoor zorgen dat je slijmvliezen droger worden. Dat geldt dus ook voor de vagina. Zorg er daarom voor dat je wat glijmiddel en/of een flesje water bij de hand hebt.

Verdiep je in onderstaande soorten en ervaar wat jij en je partner graag willen.

De Wetenschap Achter Wiet En Seks

Al lang geleden hebben mensen ontdekt dat wiet de lust kan versterken. Bij de Hindoe-traditie tantra gebruikt men de plant bij diverse seksuele posities en praktijken om een spiritueel ontwaken te ervaren. De moderne wetenschap heeft zich ook verdiept in het idee van cannabis als afrodisiacum. Het onderzoek hiernaar is echter nog beperkt. In een studie uit 2017[1] door Stanford University School of Medicine ontdekte men bijvoorbeeld dat cannabisrokers seksueel vaak zeer actief zijn.

Natuurlijk betekent correlatie niet altijd dat er sprake is van een causaal verband. Het onderzoek, waaraan meer dan 50.000 mensen meededen, wijst echter wel uit dat cannabisgebruik geen negatieve impact lijkt te hebben op seksuele prestaties of op het verlangen naar gemeenschap. Juist het tegenovergestelde blijkt het geval; wiet lijkt juist de seksuele activiteit te verhogen!

Oudere data[2] ondersteunen deze bevindingen. In onderzoek uit de jaren ‘70 ontdekte men dat cannabisgebruikers meer lust hadden. Ook genoten ze meer van seks en hadden ze een sterker gevoel van plezier en bevrediging.

We weten op dit moment niet precies waarom wiet de lust bij sommige mensen stimuleert. Uit anekdotisch bewijs blijken veel stoners echter meer sensorisch plezier te ervaren. Daardoor voelt alles, van muziek tot seks, veel hemelser.

5 Cannabis Strains For Enhancing Sex

Spelen Terpenen Ook Een Rol?

Terpenen spelen een grote rol bij het soort high dat je krijgt van een soort. THC zorgt voor een psychoactief effect, maar het terpenenprofiel bepaalt de nuances van de ervaring.

Het entourage effect[3] verklaart hoe cannabinoïden en terpenen samenwerken en elkaars effect versterken. Terpenen als myrceen zorgen voor diepe ontspannende effecten. Limoneen verfrist echter en geeft energie.

De Beste Soorten Voor Opwinding Bij Vrouwen

Elke vrouw heeft specifieke seksuele voorkeuren. Veel vrouwen vinden echter soorten die energie geven, zonder dat ze te cerebraal zijn, prettig. Ontspanning en euforie kunnen ervoor zorgen dat het libido op gang komt, zonder dat de zenuwen teveel ontspannen.

Sommige vrouwen houden ook van soorten die hun gevoeligheid voor aanraking versterken. Deze strains, die zich vooral op het lichaam richten, zijn vaak iets sensueler en milder. Ze helpen je daarbij meestal om in de juiste romantische stemming te komen.

De Beste Strains Voor Opwinding Bij Mannen

Romantische mannen vinden vaak ook de ontspannende soorten die voor dames fijn zijn prettig. Om de man echter in het ritme te helpen komen, kunnen stimulerendere strains vaak beter zorgen voor genoeg energie.

Angst en druk kunnen er snel voor zorgen dat mannen geen zin meer hebben. Bang zijn om te presteren kan het voor hen moeilijk maken om een erectie te krijgen en te houden. Deze manier van denken kan er ook voor zorgen dat ze al klaarkomen voordat hun partner bevredigd is. De meeste soorten hieronder bevatten cannabinoïden en terpenen die zowel lichaam als geest tot rust brengen.

Indica Of Sativa?

Cannabis strains zijn over het algemeen ofwel indica-dominant of sativa-dominant. Sommige soorten bieden daarbij een perfecte balans van beide. Bij indica's domineren over het algemeen de terpenen die zorgen voor slaperige, ontspannende en rustgevende sensaties. De chemische stofjes in sativa's leiden echter tot een buzzing, energieke en cerebrale stimulans.

Als je zin hebt in romantiek, kies dan voor een indica-dominante soort. Hebben jij en je partner echter liever een goede workout, dan zijn sativa strains het meest geschikt.

De Beste Soorten Voor Seks

De vijf soorten hieronder doen wonderen voordat je het bed met iemand deelt. Ze hebben elk hun eigen voordelen, afhankelijk van je stemming, verlangen en behoeftes.

Je Libido Stimuleren: Wedding Gelato

Wedding Gelato brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning en maakt de geest helder. Haar gebalanceerde genetische profiel garandeert dat je de magie van de harmonie tussen indica en sativa ervaart. In combinatie zorgt dit effect voor een hemelhoog libido.

Haar prachtige paarse toppen bevatten maar liefst 25% THC. Dat resulteert in een high die deze wereld overstijgt. Steek deze toppen aan voordat je seks hebt en ervaar een ongelooflijke buzz en een prettige body stone.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
23_genetic background_1 Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 350-400 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Euforisch, Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stimulerend

Koop Wedding Gelato

Meer Energie En Lust: Green Crack Punch

Green Crack Punch biedt een hoog gehalte THC en een stimulerend, sativa-achtig effect. Ze zorgt ervoor dat je veel zin krijgt en ontzettend verlangt naar seks!

Haar grote toppen produceren hars die veel limoneen bevat. Daardoor krijg je energie en voel je je verfrist. Door een hoog myrceen-gehalte komt je geest tot rust, zodat je intens van het moment kunt genieten. Maak je klaar voor intense gemeenschap! En waarschijnlijk heb je ook genoeg energie voor een tweede keer.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Euforisch, Rustgevend

Koop Green Crack Punch

Gevoeligheid Bij Aanraking: Sour Diesel

Sour Diesel stimuleert het centrale zenuwstelsel en tilt de sensatie van aanraking naar een hoger niveau. Of je nu het lichaam van je partner ontdekt of andersom, je neuronen draaien overuren.

Haar complexe terpenenprofiel, hoge gehalte THC en sativa-dominante genen werken prachtig in harmonie. Daarmee ervaar je een stimulerende sensatie die de vonken doet overslaan.

Sour Diesel

Sour Diesel
23_genetic background_1 Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Weken
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Eind oktober
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Sour Diesel

Ontspanning En Meer Passie: Bubble Kush

Steek kaarsjes aan, brand wierook en zie hoe de ogen van je partner veranderen in een sterrenhemel. Bubble Kush bestaat voor 80% uit indicagenen en genoeg THC om je lichaam en geest urenlang te ontspannen.

Deel een joint met je partner en geniet van de heerlijke smaak van kauwgom en snoep. Laat je onderdompelen in ontspannende sensaties, terwijl je geniet van een innige verstrengeling.

Bubble Kush

Bubble Kush
23_genetic background_1 Bubble Gum x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 600-650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Helder, Stoned

Koop Bubble Kush

Seks In De Ochtend: Joanne’s CBD

Joanne’s CBD helpt jou en je partner de dag te beginnen met een heldere en frisse geest. Een CBD-gehalte van 15% en slechts 0,25–0,75% THC zorgt ervoor dat je meteen aan het werk kunt na stimulerende ochtendseks.

Bovendien ontspannen haar terpenen, zoals caryofylleen, je lichaam. Hiermee begin je de dag echt goed!

Joannes CBD

Joanne's CBD
23_genetic background_1 Session x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 0,25 - 0,75%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 425 - 475 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Helder, Licht

Koop Joanne's CBD

External Resources:
  1. Regular marijuana use linked to more sex | News Center | Stanford Medicine https://med.stanford.edu
  2. Cannabis and Sexuality | SpringerLink https://link.springer.com
  3. Taming THC: potential cannabis synergy and phytocannabinoid‐terpenoid entourage effects https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com
Disclaimer:
Deze content is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden. De verstrekte informatie is afkomstig uit onderzoek dat is verzameld vanuit externe bronnen.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.