Er zijn meerdere redenen waarom cannabis je seksleven naar nieuwe hoogtes kan brengen. Ten eerste ben je gevoeliger voor aanraking, waardoor intimiteit ongetwijfeld veel beter voelt. Het kan ook een kalmerende werking hebben en angst wegnemen, wat bijdraagt aan de reeds aanwezige gevoelens van euforie.

Houd er rekening mee dat deze ervaring voor een groot deel afhangt van de soort die je kiest. Voordat je op weg gaat naar je lokale coffeeshop zijn er een paar dingen die je in overweging moet nemen. Wat voor soort seks ga je hebben (spelen met jezelf, liefdevol vrijen, een uitbundige sekspartij, enzovoort)? Hoe reageert je lichaam op verschillende soorten? Hoe consumeer je (verdampen, roken, edibles, concentraten, enzovoort)? Hieronder vind je een aantal basistips om je stoner sekservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Rook niet te veel: zoals je misschien weleens hebt gemerkt, functioneer je minder als je stoned bent. En ja, dat geldt ook voor seks.
  • Veiligheid boven alles: net als alcohol kan cannabis je remmingen verminderen en ervoor zorgen dat gebruikers meer risico’s nemen, al is het gebruik niet zo riskant als bij andere middelen. Doe het veilig; gebruik een voorbehoedsmiddel tegen zwangerschap en soa’s.
  • Doe een test: probeer de soort uit voordat je seks hebt zodat je weet dat je de juiste hebt gekozen. Het is goed om vooraf te weten hoe je reageert op een nieuwe variant of consumptiemethode. Het is niet heel sexy om je paranoïde of duizelig te voelen of aan de bank gekluisterd te zitten.
  • Droogheid: dames, cannabis kan soms droogheid van de slijmvliezen veroorzaken en daaronder valt ook je vagina. En als je een droge mond hebt, kun je er ook niet op spugen. Zorg er dus voor dat je wat glijmiddel of een flesje water bij je hebt. Je partner (en je vrouwelijke delen) zullen je dankbaar zijn.

DE TOP VIJF SOORTEN VOOR HET VERSTERKEN VAN JE SEKSUELE ERVARING

KALI DOG 

Dit is een fantastische soort om te proberen wanneer je bezorgd bent over je prestaties. Kali Dog/Chemdawg is een mooie, evenwichtige hybride waarvan je direct het effect merkt. Aan het einde van je rooksessie voel je je ontspannen, zorgeloos en ben je er helemaal klaar voor.

Kali Dog

Kali Dog

Kali Dog

Genetic background Chemdawg x Sour Diesel
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Cerebral and uplifting
 

Buy Kali Dog

 

SHINING SILVER HAZE

Dit is een snelwerkende sativa soort die een mooie cerebrale high biedt en je kan helpen om eventuele onzekerheden die je hebt te overwinnen. In de slaapkamer uit zich dit in vertrouwen, plezier en een leuke ervaring in het algemeen.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze Feminized

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 600 - 650 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 75% Sativa, 25% Indica
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Very high
 

Buy Shining Silver Haze

 

SOUR DIESEL

Sour Diesel is een sativa-dominante hybride die je gevoeligheid voor aanraking versterkt en je vult met energie en lust. Als je op zoek bent naar een wilde nacht in de slaapkamer, heb je aan deze soort de juiste.

Sour Diesel

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern Light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 475 - 525 g/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high
 

Buy Sour Diesel

 

SKUNK XL 

Elke heerlijke, harsrijke soort is afkomstig van Skunk XL. Dit is een mooie sterke hybride plant die erom bekend staat dat ze je libido verhoogt. Let op! Ze zorgt af en toe voor een droge mond en andere droogheid.

Skunk XL

Skunk XL

Skunk XL Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy Skunk XL

BLUE CHEESE

Blue Cheese is het resultaat van het breeden van Blueberry met UK Cheese. De indica kruising staat bekend om haar kenmerkende geur en pijnstillende krachten. Omdat het de pijn verzacht, is ze geweldig om te gebruiken als je iets gekker wilt doen (bijvoorbeeld anale seks).

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese

Genetic background Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 19% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Blue Cheese

 

De meeste mensen verkiezen sativa's om seks te verbeteren. Sativa soorten kunnen de hartslag en bloedstroom verhogen, wat leidt tot een energiek en revitaliserend effect. Sekscolumnist Lisa Kirkman zegt: “Door cannabis komt oxytocine (het liefdeshormoon) vrij. Maar als het gaat om wat beter is voor seks, zorgen sativa's ervoor dat de spieren samentrekken, waardoor de prestaties worden verbeterd.” Ondanks dat zweren velen bij de effecten van indica's. Ze beweren dat ze de beste seks van hun leven hebben gehad na het roken van soorten als Northern Light en Somango XL. Om de gulden middenweg te kiezen; het beste is misschien om voor een evenwichtige hybride te gaan. Pak nu je wiet en je partner (of speelgoed) en ga experimenteren. Geniet ervan!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.