By RQS Editorial Team

De legalisatie van cannabis is in veel landen een realiteit. Toch zijn er nog steeds strenge regels omtrent de verkoop van cannabis-gerelateerde producten. Grote banken, creditcardbedrijven en andere betalingsdiensten zoals PayPal, distantiëren zich nog steeds van deze branche. Uiteraard leidt dit tot problemen. Dit geldt niet alleen voor consumenten, maar voor de gehele cannabisindustrie.

Vanwege het ongemak bij het kopen van cannabisgerelateerde producten is er een nieuwe, snelle en veilige betalingsmethode ontwikkeld voor de cannabisbranche. BitCanna is een heuse doorbraak. Gebruik het om voor je cannabisproducten te betalen, terwijl het over veel voordelen beschikt. Klanten en verkopers genieten volop van vrijheid, gemak en vertrouwen, terwijl de veiligheid en privacy maximaal wordt gewaarborgd.

Royal Queen Seeds is een van de meest gevestigde zadenbanken op de Europese, legale cannabismarkt. Vol trots voegen we ons toe aan de lijst verkopers die BitCanna aanbieden als betalingsoptie. Laten we eens bespreken wat BitCanna is en waarom je het moet proberen!

Video id: JlyKT-jj64g

Het Verhaal Achter BitCanna

Tegenwoordig is het doen van online aankopen ongelooflijk gemakkelijk. Veel verkopers bieden diverse betalingsopties, zoals creditcards en PayPal. Zo kun je als klant direct een aankoop doen. Deze betalingsmethodes zijn gemakkelijk in gebruik, maar ook veilig en betrouwbaar. En dat zorgt voor de nodige gemoedsrust tussen beide partijen.

Voor de cannabisbranche is het een heel ander verhaal. Creditcardbedrijven en online betalingsdiensten branden hun vingers zelden aan transacties die te maken hebben met cannabisproducten. Dat geldt zelfs als de aanbieder en de goederen volledig legaal zijn (zoals zaden, parafernalia, kweekbenodigdheden…).

Voor consumenten en verkopers geeft dit gebrek aan service de nodige ongemakken. Voorbeelden zijn een langere verwerkingstijd van bestellingen, hogere kosten, gebrek aan veiligheid en andere nadelen.

BitCanna is een initiatief dat wordt gesteund door een strategische alliantie van vooraanstaande bedrijven in de Europese cannabisbranche, de zogenaamde BitCanna Alliance. Dit netwerk bestaat uit de meest prominente zadenbanken en cannabisbedrijven van Europa. Samen bedienen ze elke maand vele miljoenen klanten. Vanwege hun gedeelde belang, zijn ze toegewijd aan het bieden van de beste oplossing voor deze uitdagingen. En dankzij hun gedeelde expertise zijn ze daar ook daadwerkelijk toe in staat.

BitCanna is echter niet zomaar een cryptovaluta. BitCanna is uniek. Je combineert namelijk het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van winkelen met een creditcard met de onovertroffen privacy en veiligheid van cryptovaluta. BitCanna biedt de voordelen van beide kanten, zonder enige nadelen.

Wat Zijn Cryptovaluta?

Cryptovaluta is digitaal geld. Het is zodanig ontworpen dat het veilig is. In de meeste gevallen is het ook volledig anoniem. In vergelijking met standaard valuta (euro, dollar, etc.), is het in vele opzichten uniek.

Een van de belangrijksten eigenschappen van crypto is dat het fungeert als een elektronisch betaalsysteem dat niet aan een enkele partij toebehoort. Bij transacties met cryptovaluta zijn geen banken of andere instanties of bemiddelingsbureaus betrokken. Dit is wel het geval met traditionele betalingsmethoden.

Betrouwbare cryptovaluta, zoals BitCanna coin (BCNA), zijn gedecentraliseerd. Ze werken via een gedecentraliseerde technologie, de zogenaamde blockchain. De manier waarop de blockchain informatie verwerkt, maakt het lastig of zelfs onmogelijk om het systeem te veranderen, hacken of op te lichten.

Cryptovaluta, met Bitcoin als meest prominente voorbeeld, kwam op in 2008 in een tijd van ernstige financiële crisis. Bedrijven en banken vielen om en belastingbetalers moesten opdraaien voor de kosten daarvan. Daardoor werd duidelijk dat het bestaande financiële systeem niet alleen onbetrouwbaar was, maar ook ernstig tekortschoot. Mensen verloren hun vertrouwen in traditionele financiële instituten. Dit moedigde de ontwikkeling van een alternatieve, meer betrouwbare valuta aan. Opeens was cryptogeld het gesprek van de dag. Tegenwoordig zijn er meer dan 1000 verschillende cryptovaluta.

Wat Zijn Cryptovaluta?

Wat Betekent BitCanna voor de Markt?

BitCanna coin (BCNA) biedt alle inherente voordelen van crypto. Het is volledig anoniem en maakt gebruik van een blockchain als een veilige en betrouwbare manier om transacties te verifiëren.

Daarnaast biedt BitCanna het gemak en de eenvoud van andere betalingsmethodes, zoals creditcards. Zelfs als je niet bekend bent met cryptovaluta, kun je BitCanna eenvoudig gebruiken om producten te kopen als een verkoper deze optie aanbiedt.

Het feit dat financiële instituten en dienstverleners een samenwerking met de cannabisbranche hebben afgewezen, heeft de branche behoorlijk tegengewerkt. Met BitCanna heeft de wereldwijde canna-business eindelijk het betrouwbare en veilige betaalsysteem dat het verdient. Het is een grote stap voorwaarts om het vertrouwen terug te verdienen van klanten, regelgevende instanties en financiële instituten.

Is Bitcanna Veilig?

Gebruikers van BitCanna kunnen rekenen op maximale privacy en veiligheid. Gebruikers maken zich vaak zorgen over deze zaken bij het gebruik van cryptovaluta. Het BitCanna ID-systeem verifieert de identiteit via een rijbewijs of andere vorm van ID. Eenmaal geïdentificeerd, wordt deze informatie versleuteld en veilig bewaard.

Met BitCanna heeft niemand anders dan de eigenaar van het account toegang tot het saldo. Je kunt dus met een gerust hart gebruikmaken van het platform. Zelfs BitCanna heeft geen toegang heeft tot je account. Het is dus raadzaam om een versleutelde back-up van het wachtwoord en de gegevens op te slaan, bijvoorbeeld op een USB-stick, en deze op een veilige plaats te bewaren.

In tegenstelling tot de meeste andere betalingsmethoden, zie je geen details van je aankoop op je bankafschrift. Alle informatie over een transactie wordt veilig bewaard in de BitCanna-app. Gebruikers zijn dus verzekerd van optimale discretie en privacy.

Nog een voordeel van het BitCanna betalingssysteem is dat kopers kunnen aangeven in hoeverre ze verkopers betrouwbaar achten. Op deze manier weten klanten dat ze kopen bij legitieme en betrouwbare bedrijven.

Voordelen van het Gebruik van BitCanna

Het gebruik van BitCanna is een innovatieve, veilige en betrouwbare manier om te betalen voor je cannabisgerelateerde goederen. Er zijn dan ook diverse pluspunten en voordelen:

  • Geen transactiekosten: Transactiekosten bij het gebruik van BitCanna zijn te verwaarlozen (€0,00001 per transactie).
  • Gebruiksgemak: De BitCanna mobiele app gebruikt een makkelijk betalingssysteem met QR-code. Je scant simpelweg de QR-code bij het afrekenen om de betaling te voltooien.
  • Makkelijk aan te schaffen: Gebruikers kunnen BitCanna coin (BCNA) kopen met een creditcard. Het is niet nodig om een cryptovaluta-exchange te gebruiken zoals bij andere cryptovaluta.
  • Maximale privacy en veiligheid: Het doen van een aankoop met BitCanna is volledig anoniem. Anderen hebben geen toegang tot informatie over gekochte producten.
  • Volledige controle over je kapitaal: Met de BitCanna wallet app (beschikbaar voor Android, Windows en MacOS), is het makkelijk om al je transacties bij te houden. Met de app kun je coins versturen (oftewel betalen voor aankopen) en ontvangen. Je krijgt ook snel en up-to-date informatie over je resterende saldo. Gebruikers kunnen de coins binnen enkele minuten versturen en ontvangen.
  • Exclusieve kortingen en aanbiedingen: Verkopers die BitCanna aanbieden als betalingsoptie bieden een korting van 15% op elke bestelling die je met BCNA betaalt.

BitCanna: Begin Vandaag Nog!

Aan de slag gaan met BitCanna en genieten van de vele voordelen, is ontzettend makkelijk:

Mobiele gebruikers kunnen de mobiele wallet app downloaden op hun telefoon en vervolgens veilig betalen voor aankopen. Er is uitsluitend een snelle QR-scan vereist om je producten te kopen. Om je coins te beheren vanaf je computer, is er ook een BitCanna lite wallet app beschikbaar voor Windows en MacOS.

Let op: De mobiele BitCanna app is momenteel alleen verkrijgbaar voor Android.

Na het downloaden en installeren van de wallet app op je telefoon of computer, heb je razendsnel toegang tot de informatie voor het aanmaken van een nieuw account. Binnen de kortste keren kun je BCNA ontvangen en versturen.

Sluit je aan bij de BitCanna revolutie en download je wallet vandaag nog!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.