WELKOM BIJ DE BITCANNA REVOLUTIE

Waarschijnlijk ben je al bekend met sommige bestaande cryptovaluta's, zoals Bitcoin en Ethereum. Mogelijk heb je er zelfs mee geëxperimenteerd. Ben je echter een doorsnee cannabisconsument die niet geïnteresseerd is om thuis Wall Street te spelen? Dan zijn deze munten niet echt geschikt of voordelig om te gebruiken. BitCanna dient zich nu echter aan om cannabis betalingen voorgoed te veranderen.

We krijgen een nieuwe wereld voorgespiegeld met een speciale cryptovaluta. Deze munt is speciaal samengesteld als een betalingsoplossing voor de wereldwijde cannabis community. Marktleiders uit alle delen van de distributieketen van wiet bundelen hun krachten met BitCanna. Van zadenbanken tot shops en alle cannabis-gerelateerde bedrijven daartussenin. Het is ’s werelds eerste baanbrekende cannabismunt. En binnenkort wordt deze betaalwijze ook geaccepteerd bij RQS.

HET PROBLEEM MET ONLINE SHOPPEN IN DE CANNABISBRANCHE

Online shoppen kan vermoeiend zijn voor cannabisconsumenten en een mijnenveld voor verkopers. Soms lijkt het wel een ondervraging. Uiteindelijk moet je veel te veel persoonlijke informatie delen en je door bureaucratische rompslomp worstelen. BitCanna maakt een eind aan deze onaangename online winkelervaring. Je verdient een anonieme, gestroomlijnde ervaring. BitCanna maakt dat mogelijk voor je.

Cannabis-gerelateerde aankopen doen met je bankrekening kan allerlei problemen opleveren. Zowel voor jezelf als voor de verkopende partij. En dan gaan we er ook nog vanuit dat de verkoper in staat is om betalingen via ouderwets online bankieren te accepteren. Vaak kies je immers voor het risicovolle per post versturen van contanten of een cheque.

Overboekingen vereisen een persoonlijk bezoekje aan de bank. Daar moet je meer persoonlijke informatie en een identiteitsbewijs tonen. Hierdoor loopt je transactie vertraging op en moet je langer dan gehoopt wachten op de gewenste producten. En dan hebben we het nog niet eens over de transactiekosten die je vaak bij overboekingen moet betalen.

Het bestaande aanbod van veelgebruikte cryptovaluta's kent te veel toegangsbelemmeringen en hoge kosten. Ook zijn ze niet specifiek ontworpen voor de cannabisbranche. Dat alles verandert met BitCanna.

Gedecentraliseerd Betalingsnetwerk

VOORDELEN VAN BITCANNA

BitCanna elimineert veel voorkomende problemen bij het verwerken van transacties voor cannabis of cannabis-gerelateerde producten. Het platform omvat een unieke blockchain en vrijwel directe transacties. Daarbij komen geen extra kosten. Ook kun je eenvoudig de gewenste producten vinden, of zelfs shops en verkopers bij jou in de buurt. Met QR code technologie voorziet BitCanna je van alle aanvullende informatie en extra eigenschappen van een product of dienst—plus traceerbaarheid van winkel tot consument.

BitCanna levert niet alleen een gestroomlijnde betalingsoplossing zonder tussenpersoon. Het verzekert je namelijk ook van de allerhoogste integriteit in de cannabisketen. Zo integreert het verificaties en controles die de kwaliteit garanderen. Bovendien maakt een intern reputatiesysteem het mogelijk om bedrijven te beoordelen. Dit leidt tot eerlijk en transparant handelen bij de verkopers. In essentie worden bedrijven verantwoordelijk gehouden voor wat ze aanbieden.

BitCanna staat zowel online als offline in de “echte wereld” voor je klaar. Het is eenvoudigweg geconfigureerd om je als cannabisgebruiker meer te bieden dan andere cryptovaluta's. BitCanna is jouw cannabismunt.

BitCanna voorziet je, als sectorgebonden cryptomunt, van de privacy en veiligheid die andere betaalsystemen simpelweg niet kunnen bieden. Zelfs met de opkomende legalisatie van cannabis in de wereld, willen consumenten hun transacties discreet en anoniem houden. Met BitCanna gaat dat gemakkelijk.

Track En Trace Monitoring Functionaliteiten

DOE MEE MET HET NIEUWE BITCANNA TIJDPERK

BitCanna biedt drie speciale wallets. Als beginner kun je kennismaken met het platform en direct shoppen met de Lite wallet. Deze kun je gratis downloaden, eenvoudig gebruiken en is toegankelijk met een private key. Met een Lite wallet kun je POS transacties doen en onmiddellijk munten verzenden.

De BitCanna mobile wallet barst van de coole eigenschappen en is echt een onmisbare app voor de cannabisconsument. Het omvat complete in-store betalingen en P2P transacties die met gemak worden voltooid. Ook heb je toegang tot BitCanna maps. Hiermee kun je de dichtstbijzijnde shop vinden en een groeiende database aan cannabisvariëteiten. Zo kun je eenvoudig beslissen wat je wilt. En als je aankomt bij de shop verifieert je smartphone, als je een geregistreerd BitCanna ID hebt, direct je leeftijd en identiteit.

En dat is nog niet alles. Door met je smartphone QR codes te scannen, krijg je extra productinfo. Daarnaast kun je via een loyaliteitsprogramma allerlei beloningen en cadeautjes ontvangen.

Tot slot is er de node wallet, die gericht is op geavanceerde gebruikers en mensen die werkelijk betrokken willen raken bij BitCanna. Synchroniseer je toestel met de blockchain. Zo kun je een jaarlijkse bonus van 5–10% verwachten op je inzet van munten. Draai een masternode om extra beloningen en bonussen te ontvangen.

Vertrouwen En Reputatie

LAATSTE WOORDEN OVER DEZE BAANBREKENDE CRYPTOVALUTA

BitCanna volgt niet het businessmodel van de bankier, waarbij de gebruiker wordt gebruikt om winst te maken. Het is echter ook geen digitale belegging om in te handelen, zoals Bitcoin. In plaats daarvan word je beloond voor toetreding tot het platform en het gebruik ervan. De oude manieren van zakendoen werken niet voor de cannabisbranche. Sluit je aan bij het revolutionaire BitCanna en start vandaag nog met het gebruik van de munt van de internationale cannabis community.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.