By Luke Sumpter

Het ontstaan en de snelle opkomst van cryptovaluta heeft ervoor gezorgd dat deze digitale valuta-eenheden sterk in waarde zijn toegenomen. Daarbij hebben ze diverse oplossingen geboden voor problemen op het gebied van bankieren en financiën. Cryptovaluta, zoals Bitcoin en Litecoin, zijn de afgelopen jaren in waarde geëxplodeerd. Daarbij bieden ze gebruikers goedkope en snelle transacties, maar ook relatieve anonimiteit en veiligheid. BitCanna is een cryptovaluta die specifiek is ontworpen voor de cannabismarkt met eenzelfde uitgangspunt. De munt stelt gebruikers in staat een deel van de strikte regelgeving en financiële barrières te omzeilen. Deze barrières beperken of verbieden zelfs het uitgeven van geld aan cannabis-gerelateerde producten. Tevens moet de munt de huidige toeleveringsketens verbeteren.

HUIDIGE PROBLEMEN OP DE CANNABISMARKT

Vrijwel alle banken en betalingsproviders belemmeren gebruikers momenteel in de aanschaf van op cannabis gebaseerde producten. Hoofdzakelijk vanwege de controverse rond het kruid en omdat men geen negatief imago wenst. Zulke opvattingen zijn echter achterhaald en schenden tevens de financiële vrijheid van de gebruikers. Platforms als PayPal zijn zelfs zo ver gegaan dat ze mensen hun diensten weigeren bij de aanschaf van terpenen.

Het doen van cannabis-aankopen kan momenteel dan ook lastig zijn. Dit behelst zowel het vinden van een geschikt betaalplatform als het verstrekken van persoonlijke en financiële gegevens aan een bemiddelende tussenpersoon.

Bitcanna Betalingen

BITCANNA: DE REVOLUTIONAIRE OPLOSSING

BitCanna wil een wereldwijde revolutie op de cannabismarkt teweegbrengen. De cryptovaluta en de ondersteunende blockchain lossen bovengenoemde problemen op. Daarbij wordt het gehele transactieproces geoptimaliseerd. BitCanna biedt een digitaal grootboek dat bekendstaat als een blockchain. Hierin worden transacties zowel chronologisch als openbaar gemaakt en vastgelegd. De blockchain van BitCanna levert snelle transactietijden en vereist geen extra kosten. Bovendien biedt het zoekopties om gebruikers te helpen met het vinden van producten en verkooppunten.

Daarbij is BitCanna sectorgebonden en gericht op transacties binnen de cannabiswereld. Dit betekent geen oneerlijke regelgeving, beperkingen en verboden bij je recht om cannabis-gerelateerde goederen aan te schaffen. BitCanna legt daarnaast een sterke nadruk op privacy en anonimiteit. Dit zijn twee factoren die van groot belang zijn voor klanten wat betreft gegevensbescherming.

BITCANNA VERBETERT DE TOELEVERINGSKETEN

Er bestaan grootschalige problemen met de toeleveringsketen in de wereld van de handel. Deze zijn het gevolg van verschillende toeleveringsketens binnen diverse industrieën die gelijktijdig proberen te communiceren. BitCanna biedt een oplossing voor dit probleem door leidende Europese cannabis-gerelateerde bedrijven onder dezelfde toeleveringsketen te verenigen. Dit maakt een onmiddellijke en soepele uitwisseling van informatie mogelijk. Het resulteert in een verbetering van de transparantie, beveiliging, schaalbaarheid en logistieke operaties.

Deze verbeteringen in de toeleveringsketen zorgen tevens voor meer gebruikerstevredenheid en een betere klantenservice. Het nieuwe niveau van onderlinge verbondenheid stelt gebruikers in staat veranderingen aan hun pakketten te bekijken en volgen. Dit alles wordt in realtime geüpdatet middels efficiënte en geautomatiseerde blockchain smart contracts.

BITCANNA WORDT ONDERSTEUND DOOR EEN KRACHTIGE ALLIANTIE

BitCanna heeft de interesse van grote namen uit de cannabissector gewekt, een bewijs van de revolutionaire aard van deze technologie. Hieronder vallen de Europese giganten in cannabiszaden Royal Queen Seeds, Zamnesia, Zambeza Seeds, Sumo Seeds en Amsterdam Genetics. Ook talloze grootheden in CBD-olie, zoals Cibdol, hebben zich aangesloten.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.