Cryptovaluta hebben voorgoed de manier veranderd waarop we met geld omgaan. Bij Royal Queen Seeds steunen we de crypto-beweging. En hiermee gaan we door totdat we munten als Bitcoin en vele andere eindelijk als wereldwijde betaalmiddelen beschouwen.

Om onze steun te laten blijken, hebben we onlangs geïnvesteerd in alle nodige voorzieningen om betalingen met de 9 grote cryptovaluta te kunnen accepteren. We namen al een tijdje Bitcoin betalingen aan en zijn nu klaar om onze opties uit te breiden.

WAAROM HOUDEN WE VAN CRYPTO?

Bij Royal Queen Seeds zijn we een grote fan van cryptovaluta. Munten als Bitcoin, Ether en vele andere hebben de manier waarop we omgaan met geld radicaal op zijn kop gezet. Ze voorzien ons daarbij van financiële vrijheid, die reguliere valuta niet kunnen bieden.

Officiële valuta, zoals de Amerikaanse dollar of de euro, zijn gereguleerd door overheden. Hun financiële instituten reguleren in feite hoe, waar en aan wie we geld versturen. Dit kan echter voor problemen zorgen, zeker in de cannabisindustrie.

Hoewel de cannabiswetgeving overal ter wereld aan het veranderen is, blijven banken en betalingsproviders nog op achterstand. Zelfs waar wiet legaal is (zoals in bepaalde delen van de VS en Europa), weigeren banken en creditcardbedrijven geld te verwerken dat in de cannabisindustrie rondgaat.

Dit betekent dat de meeste ondernemingen in deze gebieden gedwongen zijn om alleen met contanten te werken. En dat is een groot probleem voor een miljardenindustrie als cannabis.

Cryptovaluta verhelpen echter veel van deze problemen. Dankzij hun gedecentraliseerde aard zijn er geen regels die bepalen aan/van wie je geld kunt versturen/ontvangen. Voor bedrijven als de onze, omzeilt dit veel van de obstakels die we tegenkomen bij transacties met banken, creditcardbedrijven en andere betalingsproviders. Een daarvan is de weigering van betalingen.

Los daarvan bieden cryptovaluta ook snellere transacties, lagere transactiekosten en veel aanvullende voordelen.

Daarom zijn we trots te kunnen melden dat we eindelijk betalingen accepteren van meerdere cryptovaluta. Hieronder staat een lijst van alle munten die we momenteel accepteren, ter aanvulling op Bitcoin.

Cannabis Criptovaluta

9 CRYPTOVALUTA

Ethereum Cryptocurrency For Cannabis
ETHEREUM

Ethereum en Bitcoin zijn de twee grootste cryptovaluta ter wereld. Ook faciliteert het Ethereum netwerk, als open source platform, veel andere blockchain-projecten.

Net als Bitcoin wordt Ether gemined door gebruikers. Om transacties te kunnen uitvoeren op het netwerk moeten gebruikers een klein bedrag betalen voor elke transactie. De transactievergoeding die gebruikt wordt om het Ethereum netwerk draaiende te houden, staat bekend als “gas”.

Litecoin Cryptocurrency For Cannabis
LITECOIN

Het succes van Bitcoin en Ethereum is enorm. Als gevolg hiervan doen gebruikers die een van deze valuta bezitten er niet gauw afstand van. Maar daar komt Litecoin om de hoek kijken.

Litecoin is ontwikkeld in 2011 door een oud-werknemer van Google. Daarbij is het gelanceerd met een nieuw algoritme dat s-crypt wordt genoemd. In tegenstelling tot de algoritmen bij Bitcoin en dergelijke, is s-crypt veel eenvoudiger te minen zonder aan veiligheid in te leveren. Dit komt erop neer dat mensen Litecoin kunnen “minen” zonder gebruik te hoeven maken van een speciale computer.

BitCoin Cash Cryptocurrency For Cannabis
BCASH

Bitcoin Cash of simpelweg Bcash is zeer vergelijkbaar met Bitcoin. Het Bcash netwerk is echter veel groter dan het oorspronkelijke Bitcoin-netwerk. Hierdoor zijn meer dagelijkse transacties, snellere transactietijden en lagere transactiekosten mogelijk.

Bitcoin Cash is gelanceerd in 2017 en werd wat onzeker onthaald door Bitcoin-gebruikers en andere leden van de crypto-gemeenschap. Het netwerk heeft echter tegen de 17 miljoen munten in omloop. Ook zijn er genoeg gebruikers en biedt het veilige, beveiligde en betrouwbare betalingen. Net als alle andere munten op deze lijst.

Digibyte Cryptocurrency For Cannabis
DIGIBYTE

DigiByte is het resultaat van drie projecten: DigiExplorer, DigiBot-Telegram en DigiByte Gaming. De DigiByte-blockhain is gelanceerd in 2014 en de grootste en snelste UTXO-chain ter wereld geworden.

Het DigiByte-netwerk is verspreid over 200.000 servers. Daarbij maakt het, in tegenstelling tot Bitcoin en Ethereum, gebruik van 5 verschillende mining algoritmes om de veiligheid van het netwerk te garanderen. Het houdt mining ook toegankelijk en voorkomt centralisatie ervan. Dit is echter bij sommige grotere munten een probleem.

Ethereum Classic Cryptocurrency For Cannabis
ETHEREUM CLASSIC

Ethereum Classic is gelanceerd in 2016 en werd gebouwd als direct gevolg van een DOA-aanval. Na het verliezen van zo'n $150 miljoen aan Ether, stemde de meerderheid van de Ethereum gebruikers voor het creëren van een “vork” in de originele blockchain. Dit stelde ze feitelijk in staat om het door de aanval verloren bedrag te herstellen.

Een minderheid van de Ethereum gebruikers was tegen de creatie van deze vork. Vandaar dat ze Ethereum Classic maakten, die nog steeds op de oorspronkelijke chain draait.

GameCredits Cryptocurrency For Cannabis
GAMECREDITS

GameCredits is in 2015 gelanceerd onder de naam GamersCoin. Het is zeer vergelijkbaar met Litecoin. Zo gebruikt het hetzelfde algoritme en een vergelijkbare blockchain-structuur. De beloning voor het minen van GameCredits is hetzelfde als bij Bitcoin, net als de coin cap.

GameCredits is in de eerste plaats ontworpen om te dienen als wereldwijd betaalmiddel voor het aanschaffen van in-game uitbreidingen voor computerspellen en voor uitbetalingen aan game-ontwikkelaars en gebruikers. Het is een open source valuta en trekt momenteel grofweg 2,6 miljoen gamers van over de hele wereld aan.

Cannabis Cryptocurrencies

Potcoin Cryptocurrency For Cannabis
POTCOIN

Zoals we eerder hebben gesteld, staat de cannabisindustrie voor allerlei problemen wegens de legale kwesties rond cannabis.

Het grootste probleem voor bedrijven en consumenten die actief zijn in de cannabiswereld is dat financiële instituten geen geld aannemen dat afkomstig is van de cannabisindustrie. Simpelweg omdat cannabis op de meeste plekken ter wereld illegaal is. Zelfs bedrijven die opereren op plaatsen waar wiet legaal is, worstelen nog met het verzenden en ontvangen van geld. Tenzij het allemaal contant wordt afgehandeld.

PotCoin is erop gericht om deze issues te verhelpen door een simpele cryptovaluta te bieden die afgestemd is op de cannabisindustrie. Het is officieel gelanceerd in 2014. Daarbij biedt het directe transacties en in het algemeen ook lage transactiekosten. PotCoin kan daarnaast ingezet worden om interest te verdienen.

Net als GameCredits zijn de blockchain en mining-functies waarop de munt gebouwd is vrijwel exact hetzelfde als die van Litecoin. PotCoin draait echter op kleinere datablokken. Dit komt er in wezen op neer dat het een snellere overdracht van data en transacties biedt.

Tether Cryptocurrency For Cannabis
TETHER

Tether is een unieke valuta. Het wordt gedekt door een valutareserve in USD die voor elke Tether in circulatie $1 USD garant staat. Elke dollar in de reserve wordt als het ware omgezet in cryptovaluta en kan gebruikt worden net als de reguliere USD. Het resultaat is een stabiele valuta met een waarde die zeer vergelijkbaar is met de USD. Op het moment van schrijven is de prijs van Tether bijvoorbeeld $0,9977, aldus CoinMarketCap.

Vertcoin Cryptocurrency For Cannabis
VERTCOIN

Net als veel van de andere valuta op deze lijst, streefden de ontwikkelaars van Vertcoin ernaar een munt en blockchain te creëren die immuun zijn voor gecentraliseerde mining. De chain achter Vertcoin is vandaar vrijwel 100% resistent tegen ASIC’s. Dat zijn speciale computers die specifiek gebouwd zijn voor het minen van munten, zoals Bitcoin.

Vertcoin is als gevolg veel toegankelijker voor mensen overal ter wereld. Zolang je maar investeert in een GPU (graphics processing unit). Hoewel dit duurt kan zijn, is het veel betaalbaarder dan een ASIC.

BESTEED VANDAAG NOG JE CRYPTOVALUTA IN ONZE WEBSHOP

Bij RQS zijn we er trots op alle betaalmiddelen die genoemd zijn in dit artikel te accepteren. Daarmee dragen we bij aan het idee van pure financiële vrijheid.

Dus, waar wacht je nog op? Besteed die zuurverdiende munten vandaag nog in onze webshop!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.