By Steven Voser

CannaKaramels

Met een toenemende vraag naar discrete en gezondheids-bewuste manieren om cannabis te consumeren, zullen medicinale edibles aan deze vraag voldoen en tegelijkertijd de munchies stillen! Dit is een snel en simpel recept voor cannabis karamels om jou op weg te helpen naar een edible avontuur!

INGREDIËNTEN

  • 225g cannaboter (leer hier hoe je dit maakt)
  • 1 eetlepel vanille extract
  • 1 blikje (400ml) gecondenseerde melk
  • 500g bruine basterdsuiker
  • Snufje zout
  • 240 ml lichte glucosestroop (optioneel)

cannakaramels

  1. Om het proces te starten, moet je je pan verwarmen op een vrij lage temperatuur om te verzekeren dat de kracht van je cannaboter zo veel mogelijk behouden blijft. Smelt alle boter langzaam in de pan. Zodra de boter gesmolten is, voeg je de suiker en het zout toe en blijf roeren tot het mengsel volledig gecombineerd is.
  2. Nu voeg je de gecondenseerde melk en de glucosestroop (optioneel) toe aan de mix. Giet de vloeistoffen langzaam in de pan en blijf roeren. Roer alle klontjes weg, zodat je een gladde substantie overhoudt. Probeer een lage tot gemiddelde temperatuur te behouden.
  3. Verwarm je oven voor op 100°C en verdeel je mengsel over vetvrij papier. Plaats dit op een bakplaat in de oven en wacht 12-15 minuten. Zodra je een consistente plak karamel hebt, kan je het uit de oven halen en het vanille extract erdoorheen roeren.
  4. Als alternatief kan je ook de karamel blijven roeren in de pan op 110°C, maar je moet ervoor zorgen dat de temperatuur niet te heet wordt. Voeg na 12-15 minuten, wanneer de karamel in een dikke substantie verandert, de vanille toe. Blijf roeren tot de vanille gelijkmatig is verdeeld in de karamel bal.

Nu kan je de karamel in porties snijden en op vetvrij papier plaatsen om af te koelen. Zodra de karamels zijn afgekoeld, kan je ze serveren hoe je maar wil! Onthoud dat het 45-90 minuten kan duren voor cannabis edibles effect hebben, dus ga niet te ver met je dosering!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.