By Miguel Ordoñez

Cannabisconsumptie is over het algemeen een fantastische activiteit. Toch kun je er het best van genieten in het gezelschap. Er zijn nooit te veel mensen aanwezig voor het waarderen van het kruid en alle heerlijke effecten.

Je kunt veel groepsactiviteiten ondernemen als je stoned bent. Vandaag richten we ons echter op de quality time die liefdespartners kunnen doorbrengen met het kruid en elkaar. Hieronder bespreken we 10 date-ideeën (in willekeurige volgorde) die cannabis liefhebbende stelletjes zeker eens moeten proberen!

1. BEZOEK EEN PLANETARIUM

De gedachte om één (of twee) te zijn met het universum is al tripachtig genoeg. Met cannabis schep je echter een geheel nieuw niveau van sereniteit. Een planetarium is misschien niet 100% "natuurlijk", maar kan wel het gevoel geven alsof je een piepklein deeltje bent van het reusachtige heelal.

Je kunt in ieder geval altijd genieten van het romantische natuurlijke verschijnsel van honderden nagemaakte sterren. Bijna net zo opwindend als een echte sterrenhemel!

Planetarium Cannabis Liefhebbende Paren

2. OVEREET JEZELF AAN JUNKFOOD

Als je je bewust aan een gezond eetpatroon houdt, kies je waarschijnlijk voor voedzame snacks als je een vreetkick krijgt. Heel af en toe kun je jezelf echter toestaan een beetje te leven en te genieten van de meest ongezonde, maar heerlijke hapjes die je dopamineniveau een boost geven.

Kies iets van je favoriete snackbar of maak je eigen hapjes. Vergeet echter niet met mate te veel te eten. En geef je partner ook wat!

3. GA BIJ DE LOKALE PLATENZAAK LANGS

Veel mensen vinden dat je het best van muziek kunt genieten als je het in je handen kunt houden. Er gaat niets boven een lp met meesterlijk vormgegeven muziekkunst voor het completeren van je organoleptische ervaring die je een extra goed gehoor, gezichtsvermogen en zelfs betere aanraking geeft.

Als jullie tortelduifjes besluiten dit tijdens een afspraakje te doen, zorg dan dat jullie stoned zijn. Ga vervolgens naar de dichtstbijzijnde platenwinkel en geniet van kleine stukjes muziekgeschiedenis.

Platenzaak en Cannabis

4. BEZOEK EEN CONCERT

Als je van plan bent je muziekavontuur naar een hoger niveau te tillen, kun je ervoor kiezen om naar een liveoptreden van je favoriete band te gaan. Of dat nu op een open veld, in een afgestampte arena met duizenden andere fans, of in de plaatselijke kroeg is, het is altijd bevredigend na een lekker rokertje van live muziek te genieten.

Een jazzcafé kan de perfecte omgeving zijn voor een low profile afspraakje. Rave party's zijn echter meer geschikt als je uit je dak wilt gaan. Kies gewoon het muziekgenre en de omgeving waar jij en je geliefde interesse in hebben!

5. MASSAGE

Tegenwoordig is cannabis in vele vormen verkrijgbaar, van toppen tot olie om te verdampen. Inmiddels zijn daar ook huidcrèmes aan toegevoegd. Hoewel je van deze smeerseltjes niet high wordt, bieden ze therapeutische voordelen die ervoor zorgen dat je huid zich verzorgd voelt terwijl je gedachten afdwalen. Om het nog ontspannender te maken, kun je met je partner van tevoren goede indica roken. De perfecte manier om een luie dag of avond met je liefje door te brengen.

Wandelschoenen En Cannabis

6. TREK JE WANDELSCHOENEN AAN

Als je het prettig vindt een luchtje te scheppen nadat je gerookt hebt, is er niets beters dan een pittige wandeling en te genieten van al het natuurschoon. Deze activiteit stelt jou en je afspraakje in de gelegenheid pittoreske landschappen te bewonderen, terwijl je ook nog eens aan lichaamsbeweging doet.

Een belangrijke tip: vergeet nooit voldoende water mee te nemen. Hiermee voorkom je uitdroging en een zonnesteek. Ook helpt het tegen een droge mond die je van sommige strains krijgt.

7. YOGA

Yoga biedt flink wat voordelen voor de geest en het lichaam. Maar wie zegt dat je de ervaring niet kunt verbeteren met een of twee trekjes van je favoriete strain?

Yoga is al een rustgevende activiteit, maar als je dat met je geliefde doet terwijl jullie high zijn, zou het een compleet unieke en buitenlichamelijke ervaring kunnen worden, waar je waarschijnlijk een gewoonte van gaat maken. Je kunt ervoor kiezen rustgevende meditatieve oefeningen te doen of jezelf in het zweet te werken. Hoe dan ook, je voelt je meer ontspannen en losser als je klaar bent.

8. GA NAAR DE BIOSCOOP

In dit tijdperk van "Netflix & chillen" vinden stelletjes het een stuk makkelijker de avond samen op de bank door te brengen, terwijl ze naar hun favoriete film kijken met wat kruiden en onder het genot van een glaasje wijn. Maar juist daarom is een ouderwets bioscoopbezoek veel bevredigender.

Er gaat niets boven het kijken naar een actiefilm op een groot scherm met surround sound luidsprekers. En niet te vergeten, stoned zijn in een donkere openbare ruimte, waar niemand je vragen stelt, kan de ervaring nog beter maken.

9. VOLG KUNSTLESSEN

Cannabis staat erom bekend de creativiteit te bevorderen, met name sativa soorten. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom het kruid geliefd is bij kunstenaars. Of dat nu kunstschilders, schrijvers of musici zijn.

En hoe kun je nu beter het kunstenaarsbloed laten stromen dan met het volgen van kunstlessen? Jij en je afspraakje kunnen je artistieke kant laten zien zonder de echte druk van een instructeur. Vervolgens ga je huiswaarts en hang je de onder invloed gecreëerde kunstwerken vol trots aan de muur.

Kunstlessen Cannabis

10. STONED DE LIEFDE BEDRIJVEN

Nu je toch aan het daten bent, wordt het hoog tijd dat jij en je partner intiem gaan worden. Bovendien is aangetoond dat cannabis een fantastisch ingrediënt is om slaapkamerspelletjes te verbeteren.

Je kunt je natuurlijk tegoed doen aan traditionele gebruiksmethoden, maar voel je ook vrij om cannabis smeermiddelen te gebruiken. Volgens mensen die ze gebruikt hebben, opent dat een volledig nieuwe mogelijkheid voor seksueel plezier. Zorg wel dat jij en je partner niet te stoned zijn voordat jullie "het" gaan doen. Sommige mensen voelen zich dan namelijk oncomfortabel en kunnen niet meer presteren. En vergeet niet, jullie moeten het beide willen.

Hopelijk bieden deze tips niet alleen verschillende manieren om plezier met je afspraakje te hebben, maar versterken ze ook de romantische band met wiet. Hup, op pad tortelduifjes, veel plezier!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.