Dames, er is een klein geheimpje over cannabis dat jullie moeten weten. Cannabis glijmiddel versterkt de algehele seksuele ervaring. Mannen vinden cannabis-verrijkt glijmiddel ook aangenaam, maar het effect lijkt het meest intensief te zijn bij de vrouwelijke genitaliën.

Waarom?

Het aanbrengen van cannabis-infused glijmiddel op de schaamlippen en de toegang tot de vagina heeft verschillende effecten. Het ontspant het hele gebied, het maakt de buitenste schaamlippen en binnenwanden gevoeliger en het lijkt het eigen natuurlijke glijmiddel van het lichaam te stimuleren. Ook kan het het aantal orgasmes drastisch verhogen.

Is dat niet fantastisch?

Cannabis olie crème lub

WAT IS DE INVLOED VAN CANNA-VERRIJKT GLIJMIDDEL?

Cannabis-infused olie als glijmiddel wordt topisch aangebracht. Meestal heeft het de vorm van een spray, maar het kan ook een crème zijn. Voor de beste resultaten, breng je het ongeveer 15 minuten voordat je wilt beginnen aan.

Topisch aangebrachte cannabinoïden werken als een lokale verdoving. Met andere woorden, alleen op de gebieden waarop ze worden toegepast. Dit omvat lichaamsdelen waar een pijngevoel optreedt. Of gespannen spieren.

In het geval van de vagina doen cannabinoïden echter een aantal andere dingen. De vrouwelijke voortplantingsorganen bevatten veel cannabinoïde receptoren. Cannabis glijmiddel blijkt ook de natuurlijke glijmiddel productie van het lichaam te stimuleren.

Klinkt dit alsof cannabis het ultieme vrouwelijke afrodisiacum is? Het zou kunnen.

Gecombineerd met een kleine orale inname van cannabis, zou dit het ticket kunnen zijn naar een onvergetelijke avond. Of zou dat meervoud moeten zijn? Wel moet opgemerkt worden dat latex en olie niet goed samen gaan. Houd daar rekening mee. Aangezien orale seks veel plezieriger is met canna-glijmiddel, voel je misschien niet eens de noodzaak om een condoom te gebruiken.

Bovendien is dit een activiteit waar je geen partner voor nodig hebt om te kunnen genieten. Masturbatie met een cannabis-verrijkt glijmiddel is ook erg bevredigend.

HOE KAN IK DIT MAGISCHE ELIXER BEMACHTIGEN?

In een niet-gereguleerde cannabismarkt is je eigen keuken de beste plek om dit te vinden. Hierdoor kun je bovendien je eigen ingrediënten bepalen. Het begint met het type cannabis dat je gebruikt. De grotere bedrijven die dit soort seksproducten verkopen, gebruiken vaak chemische bestrijdingsmiddelen. Deze zijn niet geschikt voor menselijke consumptie. Myclobutanil is bijvoorbeeld een chemische stof die gebruikt wordt bij het kweken van sierplanten. Ook is aangetoond dat het negatieve effecten heeft op het voortplantingsstelsel. Het direct aanbrengen hiervan op de voortplantingsorganen van de vrouw, is niet het idee van voorspel van de meeste vrouwen.

Het goede nieuws? Canna-glijmiddel is super gemakkelijk om zelf thuis te maken.

Zelfgemaakte cannabis smeer recept coconut olie cannabis

RECEPT VOOR ZELFGEMAAKT CANNABIS GLIJMIDDEL

Voor dit recept heb je een slowcooker of een waterbad nodig. De kooktijd neemt minimaal een halve dag in beslag. Dit magische elixer vergt wat brouwtijd. Het is echter het wachten waard.

INGREDIËNTEN
  • 16-18 gram dikke olie (zoals kokosolie)
  • 18 gram gedecarboxyleerde toppen (of 1 gram hasj)
  • 1 eetlepel vloeibare zonnebloem lecithine
HOE TE BEREIDEN
  1. Verhit de olie en voeg de toppen en lecithine toe. Zorg ervoor dat de olie niet kookt. Je dient regelmatig door je brouwsel te roeren. Laat het drie tot vier uur op het vuur staan. Hoe langer je de toppen THC laat lekken in de olie, hoe meer cannabinoïden je krijgt.
  2. Je kunt de olie ook testen terwijl je aan het koken bent. Lepel er een beetje uit, laat het afkoelen en breng het aan op je huid. Als je begint te voelen dat het werkt, heb je de juiste sterkte.
  3. Zodra je tevreden bent, haal je de pan van het vuur of schakel je de slowcooker uit.
  4. Wanneer de olie is afgekoeld, giet je het in hervulbare spray flesjes. Het is vaak het beste om ze in de koelkast of op een donkere, koele plek te bewaren tot gebruik.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.