Rosin is een cannabis olie extract, wat gemaakt wordt door middel van druk en hitte in plaats van een oplosmiddel. Het resultaat is een geheel zuiver, eenvoudig en snel te produceren cannabis concentraat. Het mooie aan Rosin is dat iedereen het veilig kan maken, ook al heb je geen ervaring. Je hebt wat wiet nodig, een stijltang en wat bakpapier. Dus, als je van concentraten houdt, is er geen enkele reden om geen poging te wagen!

Cannabis Geconcentreerd Cannabis Extract

ROSIN TECH: DE EENVOUDIGE MANIER OM ROSIN TE MAKEN

Zo kan je de Rosin techniek gebruiken om het zelf te maken:

  1. Allereerst heb je wiet nodig. Het is ideaal als elke top iets kleiner is dan de breedte van je stijltang.
  2. Verwarm de stijltang tot een temperatuur van 160-180 graden Celsius. Een digitale, waarmee je de temperatuur kan instellen, is natuurlijk enorm handig. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de Rosin wordt geproduceerd, maar hoe donkerder en sappiger het zal zijn. Zodra je hier wat handigheid in hebt, kan je wat met de temperatuur spelen om de door jou gewenste consistentie te krijgen.
  3. Pak wat bakpapier en vouw dubbel. Open het en plaats een top precies in het midden van opengevouwen deel. Vouw dicht.
  4. Pak de top en het papier en plaats dit tussen de ijzers van je stijltang. Nu druk je snel en gelijkmatig op het handvat. Je moet hard drukken, maar niet zo hard dat je de stijltang breekt! Dit zou niet langer moeten duren dan 3 seconden. Ga je langer door, loop je het risico op verbranding.
  5. Schuif nu voorzichtig het bakpapier met de top uit de stijltang en zorg ervoor dat je de wiet niet verplaatst. Als het verschuift, kan ook de zojuist geperste rosin olie worden verschoven.
  6. Verplaats de top naar een ander plekje op het papier en herhaal het proces. Herhaal dit tot er geen rosin meer verschijnt. Dit gebeurt meestal na de derde keer.
  7. Schraap nu alle olie op een hoop en herhaal het proces met de rest van je wiet.
  8. Zodra je alles bij elkaar hebt geschraapt, bewaar je de rosin cannabis olie op een koele, donkere en droge plek. Nu kan je ervan genieten waneer je maar wil! Je hebt nu een eersteklas, krachtige, geconcentreerde cannabis olie, vrij van oplosmiddelen, met minimale tijd en moeite!

Opmerking: De resten geperste wiet kan je nog gebruiken in edibles. Het is een ideaal ingrediënt!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.