By Luke Sumpter

We zijn net terug uit Las Vegas en zoeken nog naar woorden om onze ervaring te beschrijven.

Nadat we in het vliegtuig stapten om de EMJAYS-uitreiking bij te wonen en van de zon te genieten, stonden we plotseling op het podium om de prijs voor Best Seed Bank van 2023 in ontvangst te nemen. We zijn er nog een beetje beduusd van! Het winnen van zo'n prestigieuze prijs op een internationaal evenement, tussen sterke en innovatieve concurrentie, is een enorme opsteker! We hebben jarenlang keihard gewerkt om de best mogelijke genetica te leveren en handige kweekbenodigdheden en accessoires aan te bieden. Daarnaast proberen we onze community ook van educatieve content te voorzien. Het voelt fantastisch om op deze manier erkenning te krijgen voor onze inspanningen!

Las Vegas

De nominatieperiode voor de EMJAYS begon in mei 2023. Eerst kreeg het publiek de kans om hun favoriete bedrijven binnen elke categorie te nomineren. Van augustus tot en met oktober beoordeelde een jury van professionals uit de sector de genomineerden. We zijn als winnaar uit de bus gekomen, en dat hebben we aan jullie te danken!

Zonder onze loyale community kunnen we slechts dromen van zo'n prestigieuze prijs!

De EMJAYS: een korte introductie

Waar draait het allemaal om bij de EMJAYS? En wat betekent het als je daar in de prijzen valt? Dit evenement is ontstaan om een belangrijk gat in het wedstrijdcircuit te vullen. Wedstrijden zijn altijd belangrijk geweest in de wereld van de wiet, zelfs voor de tijd van legalisatie in de VS en elders. Tijdens dergelijke evenementen beoordelen experts de vaardigheden van telers om de best mogelijke toppen te produceren en het vermogen van breeders om de beste genetica ter wereld te ontwikkelen. Er bestaan inmiddels talloze evenementen die zich hierop richten, maar een speciaal evenement voor de cannabisindustrie ontbrak nog.

De EMJAYS bracht hier verandering in. De awardshow is een samenwerking tussen Farechild Events en MJBizCon. Het doel is om de bedrijven en individuen die achter de schermen hard werken om de cannabisindustrie overeind te houden eens in het spotlicht te zetten. Het is ook veel meer dan een informele bijeenkomst; tijdens dit gala-evenement worden meer dan 20 verschillende awards uitgereikt door beroemdheden die de avond aan elkaar praten. Dit jaar vonden de festiviteiten plaats in het Palms Hotel & Casino in Las Vegas. We waanden ons heuse royalty toen we over de rode loper liepen en dit gevoel werd natuurlijk versterkt tijdens de live muziekoptredens en de afterparty met psychedelisch thema!

Het avontuur van Royal Queen Seeds

Het winnen van de eerste plaats in de categorie Best Seed Bank bij de EMJAYS heeft ons echt verrast! Maar dit hebben we niet alleen gepresteerd. We besteden veel tijd aan het herkennen van behoeften en trends, en streven ernaar om het beste van onszelf te geven. Blijkbaar waarderen jullie onze toewijding genoeg om op ons te stemmen. Daarmee hielpen jullie ons om deze geweldige prijs in de wacht te slepen en dat tovert een grote glimlach op ons gezicht.

Wat begon als een klein bedrijfje is snel uitgegroeid tot een gigantisch bladerdak van kameraadschap dat grenzen en oceanen overstijgt! Ooit waren we gewoon een zadenbank; nu zijn we een bloeiende, wereldwijde community. Bedankt dat je er deel van uitmaakt!

Shai (RQS President) and Max (RQS Expert Grower)
Shai (RQS President) and Max (RQS Expert Grower)

Onze grootste prestaties van 2023

Onze overwinning bij de EMJAYS is een fantastische afsluiter van een waanzinnig jaar. Toen we in een uitzinnige toestand terug naar huis vlogen, hadden we wat tijd om na te denken over de afgelopen 12 maanden. We realiseerden ons hoe ver we in deze korte periode zijn gekomen.

420 op Times Square

Dit jaar tilden we onze 4/20 festiviteiten naar een heel nieuw niveau! We veroverden de Big Apple door onze reusachtige aftelklok te projecteren op het iconische Times Square. Als eerste zadenbank in de geschiedenis die deze prestatie neerzette, begon onze klok om 15.30 uur af te tellen. Dit geweldige spektakel bracht de sfeer er goed in op deze wereldberoemde locatie. Daarnaast wilden we op deze manier de eerste legale wietdispensaria in de staat New York vieren.

Video id: 826120606

De creatie van de allereerste F1 hybride zaden

Als we slechts één hoogtepunt mogen kiezen, is dat natuurlijk de nieuwe sensatie op het gebied van F1 hybrides. F1 gewassen zijn vrij gangbaar in de landbouw en sierteelt vanwege de hogere weerstand tegen ziektes, de betere uniformiteit en superieure oogsten. Na een lang en moeizaam kweekproces is het onze ervaren breeders gelukt om de allereerste cannabis F1-hybrides te creëren. Deze nieuwe strains beloven enorme oogsten, barsten van de THC en terpenen, en bieden een mate van uniformiteit die je normaal gesproken alleen bij stekken ziet.

F1 Hybrids

Tropical Mirage: een creatieve samenwerking met Henry Saiz

Natuurlijk moet je ook een beetje pret maken in het leven. En onze samenwerking met elektronische muzikant Henry Saiz was de meest plezierige gebeurtenis van 2023! Dankzij Henry's creatieve geest en de vaardigheden van onze breeders ontwikkelden we een nieuwe strain die je creativiteit zeker aanwakkert! Tropical Mirage bevat maar liefst 24% THC en je kunt de strain in slechts 8 weken al oogsten! Uiteraard hebben we deze bijzondere strain ook uitgebracht in een luxe verpakking met een collectors edition vinyl en t-shirt!

Tropical Mirage

We zijn nu ook actief in de VS

Voor het geval je het nieuws gemist hebt: Royal Queen Seeds heeft haar intrede gedaan op de Amerikaanse markt! Jawel, telers in de VS kunnen nu ook onze geweldige strains kweken, waaronder snelle autoflowers, productieve fotoperiode soorten en betrouwbare F1 hybrides! Maak je geen zorgen over problemen met de douane; we verzenden onze zaden direct vanuit ons hoofdkantoor in Oregon!

Grow higher: samen verder op dit avontuur

Wauw, wat een jaar! De afgelopen 12 maanden zijn niets minder dan transformerend geweest. Maar stilstand is achteruitgang en we nodigen je uit met ons mee te stijgen naar het volgende niveau. In 2024 kun je verschillende nieuwe strains verwachten, verbluffende en unieke samenwerkingen en een ambitieuze, nieuwe visuele taal! Op naar een nog beter nieuw jaar!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.