1. Old Amsterdam Coffeeshop.
Deze coffeeshop is een behoorlijke toeristische trekpleister waar u kunt genieten van het kijken naar toeristen die zich hun eerste legale marihuana laten smaken. Het kan een beetje druk zijn en niet echt privé, maar de vriendelijke bediening en de uitstekende selectie maken het tot een geweldige ervaring. De sfeer is aangenaam en laid-back, en de werknemers zijn behulpzaam, zelfs wanneer het druk is. Vergeet niet om een kopje koffie of een soft drink te bestellen voordat u gaat zitten genieten van uw joint.

2. Green House Coffeeshop.
Op zoek naar een kleine zaak die nog steeds kwaliteitsweed verkoopt? Dan is dit een geweldige plek. Maar ook om rond te hangen met een paar vrienden of om nieuwe mensen te leren kennen. Geniet van de nuances van het raadselachtige en introspectieve gevoel, en laat u prikkelen door de indrukwekkende mantra op de menukaart: 'Green House / Winnaar van 38 High Times Cannabis Cup. En om een goede reden; ze hebben uitstekende nugs zoals Traincrash, Trainwreck, Flowerbomb Kush en Jack Herer. U kunt geen werknemers of klanten vinden die ijveriger zijn, en het is echt een geweldige ontmoetingsplaats voor de reiziger of de local uit Amsterdam.

3. Abraxas.
De naam van deze coffeeshop is verbonden met de zeven klassieke planeten uit de Middeleeuwen, maar het is zeker ook een actuele plek om rond te hangen te midden van de mystieke inrichting uit het Midden-Oosten. Er is door de eigenaren duidelijk grote zorg besteedt aan het interieur deze heldere en gedetailleerde shop met elegant houtsnijwerk en mooie tegelpatronen op de muren. Een schone en gezellige sfeer nodigt de klanten uit om te gaan zitten en de uitstekende Mako Haze, Amnesia Haze of Amnesia Lemon te proberen. Hun grote keuzes uit hash, waaronder Ketama en Moroccan, zijn beide mixen van klassiekers en unieke favorieten.

4. Dampkring.
Deze ruime coffeeshop met kaarslicht en een zuidwestelijke / Spaanse sfeer is gewoon dé plek om te komen relaxen. De shop opende in 1993 en heeft een brede selectie van smaken en keuzes. Hier hangen mensen rond met biertjes en pullen voor zich, in een laid-back sfeer waar u kunt blijven tot 01:00 in de ochtend. Enkele van de favoriete smaken nugs zijn Mexican Haze, Kali Mist en G13 Amnesia. Dampkring heeft zelfs winnaars voor Cannabis Cup gekweekt. Vergeet ook niet om hun hasj proberen, zoals Simpson Kush en Dutch Moonshine.

Coffeeshop Dampkring Amsterdam
5. Amnesia.
De prijzen in deze shop zijn het gevolg van de uitstekende kwaliteit van de Cannabis Cup-winnende marihuana die hier verkocht wordt. Higher zijn dan een vlieger is niet moeilijk als u wat van hun heerlijke Malana Cream bestelt! Loungen op een van de banken of op een comfortabele stoel doen alle spanningen van u afglijden, en uw zorgen verdwijnen met elke heerlijke puff. De naam van de shop is heel passend, maar vergeet niet hoe u genoten hebt van deze shop, zodat u weet waar u de volgende keer terug moet komen als u zin hebt in goede nugs.

6. Baba.
Deze plaats is ontworpen met een Midden-Oosten thema in het achterhoofd. Kom binnen en geniet van de schoonheid van de verschillende standbeelden in deze shop; realistisch in steen gemaakte godheden met mystieke gewaden en een overvloed aan wapens. Anders dan de decoraties is de sfeer er een van vriendelijkheid en gezelligheid. Het is een populaire plek voor feesten waar u kunt komen genieten van die heerlijke favorieten van de klanten, zoals White Widow, Aghani Border, LA Confidential en Thai. Slechts een paar trekjes en u voelt zich beter dan ooit.

7. Rook Palace.
Een zeer huiselijke en ongedwongen sfeer maken dit een aangename plek om te chillen met een lekkere joint. Vroeger heette deze plek vlak bij het Oosterpark 'Coffeeshop New York', en in hun onlangs gerenoveerde interieur en exterieur kunt u genieten in de open lucht op het terras, of binnen in aantal gezellige zithoeken. In deze redelijke geprijsde coffeeshop met zijn vriendelijke sfeer en behulpzame werknemers kunt u niet anders dan genieten van de daar doorgebrachte tijd.

8. Barney's.
Een levendige coffeeshop in Amsterdam met een geweldige sfeer van enthousiasme en aangeklede mellowness. Van de LCD-schermen met hun nuttige beschrijvingen van de verschillende soorten marihuana tot de verdampers op elke tafel en het bekwame personeel wat u alles aanreikt wat u nodig hebt omtrent marihuana, koffie en drankjes, is deze drukke coffeeshop zeer geschikt voor mensen die graag het middelpunt van een menigte zijn. Het spectaculaire menu toont Cannibis Cup-winnaars zoals Dr Grindspoon, Pineapple Chunk, Utopia Kush, en hun Nepali Temple Ball of Triple Zero hash. Mis deze bruisende plek niet!

Inside a Coffeeshop in Amsterdam
9. Kadinsky.
Deze coffeeshop vlakbij de Rosmarijnsteeg is een lokale attractie, met name vanwege het vriendelijke personeel, de sociale sfeer, en natuurlijk het fantastische menu met beschrijvingen van de high's van de verschillenden joints. Of u nu wat wilt roken van een sativa- of indica-stam, er zijn veel verschillende keuzes die u kunnen helpen om uw verlangen naar marihuana te stillen, zoals hun Blueberry Cheese, Master Kush of Dr Grindspoon. Probeer hun Silver Haze Ice hash met wat tabak erin gemengd, en u zult zich geweldig voelen als u verder gaat.

10. Siberië.
Deze 28 jaar oude hangout ligt direct aan de prachtige Brouwersgracht in Amsterdam. De relaxte sfeer, waar plaats is voor 25 tot 30 personen, wordt gevuld met reggae en hip-hop die u laten dansen in u stoel. U kunt bij vreemden aan tafel gaan zitten om nieuwe mensen te leren kennen en te proeven van verschillende smaken joints. Een kleine en comfortabele coffeeshop zoals deze biedt verbazingwekkend smakelijke joints; één trekje en de hele ruimte krijgt een heerlijke geur die mensen verleidt om het ook te proberen! Of u nu zoet of zuur prefereert, u zult uw tijd met grote vreugde doorbrengen in Siberië.

 

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.