Terwijl de meeste van onze zelfbloeiende cannabisstammen zijn gemaakt voor een gemakkelijke groeit, is onze Easy Bud is zo simpel te kweken dat we hem naar zijn unieke eigenschappen hebben genoemd. De vrouwelijke marihuanazaden zijn een perfecte keuze voor beginners, maar ook een goede optie voor ervaren kwekers die hun tuin willen diversifiëren om op elk moment van het jaar verse wiet kunnen oogsten. Easy Bud is een kruising tussen stammen van de Cannabis Ruderalis en de Cannabis Indica. Planten van de Cannabis Ruderalis bloeien meestal binnen enkele weken, en telers hoeven de lichtcycli niet te veranderen om de marihuanaplanten in de bloeifase te krijgen. Het enige nadeel van een echte Cannabis Ruderalis is zijn gebrek aan potentie. Om deze reden kruisten we onze Easy Bud met een potente Cannabis Indica-stam die kracht, smaak en kwaliteit toevoegt aan het eindproduct, en rijpe bloemen oplevert die de kenner een opmerkelijk genot biedt.

Onze Easy Bud is vergelijkbaar met onze White Dwarf, en de plant zal na slechts enkele weken vanzelf gaan bloeien. Als u de gefeminiseerde cannabiszaden zaait, zult u in slechts acht weken worden beloond met een mooie oogst van rijpe toppen. De planten blijven klein waardoor ze een goede keuze zijn voor zowel binnen- als buitentuinen. De gemiddelde hoogte is tussen de 50 en 60 cm, daarmee zijn ze perfect voor guerilla-stijl marihuana-tuinen die onopgemerkt moeten blijven. Omdat de planten in een mum van tijd bloeien, kunnen ze ook tussen andere rassen worden gezet, zodat je hebt altijd een verse cannabis-oogst hebt om met je vrienden van te genieten.

Easy Bud Hart

Hoewel Easy Bud is een kleine plant is, geeft hij redelijke opbrengsten, en onder ideale omstandigheden kunnen telers gemakkelijk oogsten tot 45 gram per plant halen. Het maakt niet uit of u een beginnende teler bent of een deskundige met groene vingers, u zult de eigenschappen die Easy Bud in uw tuin brengt waarderen. Door Easy Bud in een vroeg stadium van hoge stikstofmeststoffen te voorzien, kunt u een cannabisplant kweken met sterke groei-patronen en zijtakken waardoor de totale opbrengst wordt vergroot. De plant groeit als een cannabis sativa, en heeft het klassieke kerstboom-profiel dat helpt om de totale opbrengst te verbeteren.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Easy Bud

 Met een heerlijke smaak en een uitstekende high maakt Easy Bud het voor iedereen heel gemakkelijk om in gerieflijke omgeving van eigen huis of achtertuin te genieten van grote verse marihuana-bloemen. Indoortelers moeten de temperatuur rond de 20 graden C. houden voor de grootste opbrengst. Easy Bud is ook tolerant ten aanzien van schommelingen in de temperatuur, en kan gedijen in erg hete maar ook koele omstandigheden. Omdat de plant schimmelwerend is, is hij ideaal voor tuinders die bezorgd zijn voor regen in het vroege voorjaar of de late herfst. De krachtige planten hebben weinig meer nodig dan wat routinematige zorg. Veel tuinders planten Easy Bud en komen een paar weken later terug om te oogsten. Terwijl we er trots zijn op onze klanten een breed scala van betaalbare vrouwelijke cannabiszaden aan kunnen bieden, is onze zelfbloeiende Easy Bud absoluut een van onze persoonlijke favorieten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.