De RQS Seed Mix Packs zijn eindelijk hier - lees meer

By Luke Sumpter

We hebben allemaal gezien hoe nicotinepleisters door rokers zijn gebruikt als hulpmiddel om te stoppen. Een pleister op de huid, die langzaam chemicaliën afgeeft in de bloedbaan, is vrij discreet. De methode levert minimale bijwerkingen en zorgt ervoor dat de dosis meer geconcentreerd is. Het concept is inmiddels ook toegepast op de wereld van de cannabis.

Medicinale cannabis gebruikers hebben vaak zeer specifieke combinaties van chemische stoffen nodig. En dan zijn er nog de zorgen over de negatieve gezondheidseffecten van het roken, verdampen, consumeren van edibles, enzovoort. Omdat de cannabusiness blijft evolueren, bieden pleisters nu een nieuwe, veelbelovende behandelvorm.

Cannabis Science INC

CANNABIS SCIENCE

Cannabis Science, Inc. is een biotechnologiebedrijf dat is gevestigd in Colorado Springs, Colorado. Het bedrijf heeft een transdermale cannabispleister op de markt gebracht. Deze zou helpen tegen pijn als gevolg van fibromyalgie, diabetes en neuropathie. Medisch onderzoek naar de impact van cannabis op de neurologie is daarbij voortdurend in ontwikkeling. Tot dusver lijkt het erop dat diverse aandoeningen geschikt zijn voor een behandeling met wiet, onder de juiste omstandigheden. De pleisters van Cannabis Science, Inc. zijn daarbij mogelijk veelbelovend. Mary's Medicinals, een bedrijf dat ook is gevestigd in Colorado, heeft een aantal jaren eerder, in 2013, soortgelijke pleisters ontwikkeld.

TRANSDERMALE PLEISTERS

Hoe werken pleisters eigenlijk? Deze klevende vierkante medicinale gaasjes zijn verrijkt met cannabinoïden. De pleisters moeten een stabiele, poreuze laag vormen op de huid. Zo worden ze niet te snel afgebroken en geven ze niet te snel hun chemische stoffen af. Meestal wordt de correcte balans opgemaakt uit ontsmettingsalcohol en stoffen als dimethylsulfoxide. Omdat de cannabinoïden door de huid worden geabsorbeerd, is er een geleidelijke, ononderbroken afgifte van al hun pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. Cannabis Science zegt twee pleisters uit te brengen, speciaal aangepast voor de behandeling van twee specifieke aandoeningen: een voor fibromyalgie en een voor diabetische neuropathie.

Transdermale Pleisters CBD

DE TOEKOMST VAN MEDICINALE CANNABIS

Het team van Cannabis Science heeft ook aangegeven dat het in de toekomst van plan is nog meer pleisters te ontwikkelen. Ze zijn van mening dat deze methode van afgifte discreet is, maar toch effectief. Inmiddels wordt er in diverse rechtsgebieden niet alleen gekeken om cannabis te legaliseren. Er wordt namelijk ook gekeken naar het financieren van serieus onderzoek naar de medicinale impact. Een effectieve methode van afgifte is belangrijk voor elk medicijn. Cannabis Science is ervan overtuigd dat pleisters steeds meer tot de standaard gaan behoren onder medicinale gebruikers. En ze hebben inderdaad al de interesse gewekt van patiënten, fabrikanten en medische professionals van over de hele wereld. Houd deze opkomende markt in de gaten om te zien wat de invloed is op de medicinale cannabis legalisatie beweging. Het kan zomaar zijn dat een vriend of geliefde in de toekomst een cannabis pleister plakt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.