🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

By Marguerite Arnold

Nu de feestdagen in razend tempo naderen, zijn er veel gelegenheden om de stoner in je leven eens te verwennen. Gezien de explosie van de industrie op alle fronten, is het niet moeilijk een cool cadeau te vinden. De echte uitdaging? Het vinden van het ideale cadeautje, terwijl je niet in de verleiding komt er ook eentje voor jezelf te kopen.

GEEF CANNABIS CADEAU

Geen enkel cadeau schreeuwt "Fijne Kerstdagen" harder zoals het kruid zelf. Maar als je nog niet begonnen bent met het kweken van je eigen kerstcadeautjes, moet je cannabis-schuldbekentenissen uitdelen. Zelfs snel bloeiende soorten hebben toch nog een aantal weken nodig.

Als je het niet erg vindt om je tussen de chaos van het winkelende publiek te begeven, kun je vast nog wel een leuke manier vinden om je cadeau te verpakken. Een klein doosje chocolaatjes is een toffe, goedkope verpakking. Plaats de toppen in de plastic bakjes waar je normaal gesproken de bonbons zou vinden.

Een flesje CBD olie is ook een perfecte optie om een geliefde te laten weten dat je aan hem gedacht hebt. En vergeet niet dat de ontvanger hiermee op handige, discrete wijze kan genieten van THC-arme olie.

Als je ergens woont waar recreatieve (of medicinale) cannabis min of meer legaal is, kun je ook overwegen een cadeaubon te kopen van je favoriete dispensarium.

Voor de kwekers in je leven, zouden proefverpakkingen met zaden als eerste in je op moeten komen. Vooral als het gaat om de nieuwe soorten die recent op de markt verschenen zijn. Starter kits  voor het ontkiemen van zaden komen ook altijd van pas. Of zelfs een pakje met perfecte gezelschapszaden.

Starter Kit Autoflowering Royal Queen Seeds

ESSENTIËLE BENODIGDHEDEN VOOR STONERS

Naast de cannabis zelf, zijn er natuurlijk nog een heleboel andere ideeën voor de stoners in je kring. Denk maar aan de eindeloze hoeveelheid accessoires.

Voor degenen die proberen te stoppen met het standaard roken, kun je denken aan waterpijpen of vaporizers. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en prijsklassen. Het is hier wel van belang dat je weet hoe de ontvanger zijn wiet graag consumeert. Met sommige modellen kunnen gebruikers vloeistoffen en concentraten verdampen. Andere zijn uitsluitend voor cannabis en er zijn ook varianten die het allebei kunnen.

Liever iets anders dan rookgerei? Geen zorgen. Wat dacht je van deze Curing Pocket Box? Cannabis veilig bewaren, is belangrijk voor elke stoner. Deze kleine box past met gemak in elke zak en de gebruiker heeft altijd stash bij de hand die haar genetische potentieel waarmaakt!

Zoek je een kleinigheidje, dan kun je uiteraard ook voor de perfecte grinder kiezen. Asbakken, lange vloei en tips en zelfs aanstekers zijn eveneens ideale cadeautjes als je je aan een budget moet houden.

CANNABIS MODE

Wil je laten zien dat je voor legalisatie bent? Of je favoriete cannabis merk steunen? Of wil je misschien reclame maken voor je lievelingszadenbank? De wereld van de canna-mode blijft op creatieve manieren exploderen. Als je zoekt naar een goede selectie, kun je online terecht bij winkels als Dank Master. Hier vind je een geweldige reeks op cannabis geïnspireerde kleding en sieraden. En ze hebben ook schoenen!

En is een matchende set met je huisdier niet het streven van elke stoner? De stoner kattenband is zeer uniek!

Sneakers Met Ontwerp Van Cannabis

KOOKGEREI

Koken met cannabis was nog nooit zo gemakkelijk. Het ideale cadeau om de wiet chef in je leven te verrassen tijdens de feestdagen? De Magical Butter machine. Nooit meer roeren. Nooit meer wachten. Nooit meer paniek. Stop je voorbereide toppen (plus de boter) in dit coole apparaat en twee uur later - voilà! Cannaboter!

En natuurlijk moet je dan ook een paar cannabis koekjesvormen aanschaffen. Wiet koekjes smaken verrukkelijk als je ze maakt in de vorm van de plant!

BOEKEN

Als het gaat om stoner boeken, valt er veel te kiezen. Hoe je moet kweken, hoe je moet koken en als alles tegenzit, bestaat er zelfs het populaire "The Stoner's Coloring Book".

Voor de serieuze kwekers op je lijst voor kerst, is het boek van Ed Rosenthal over kweken een absolute klassieker die altijd in de smaak valt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.