Het is bijna zover! Kerstmis! Tijd om de kaarsjes en joints aan te steken. Hier is ons Wiet-Kerstmenu voor de Kerstdagen. Zeg maar ja! tegen het leven en de Kerststemming, die behoorlijk opgeleukt kunnen worden met de volgende variëteiten. Dat beloven we.

VERGROOT JE EETLUST: WHITE WIDOW

White WidowEerlijk is eerlijk, met de Kerst werk je meer eten naar binnen dan beren doen voordat ze in winterslaap gaan. Wat je tradities ook zijn, Kerst zonder een overvloedige hoeveelheid lekker eten bestaat niet. Om je eetlust te vergroten, zodat je al deze lekkernijen naar binnen kunt werken, heeft White Widow de voorkeur, rook wat van deze soort en je krijgt honger als een Kerstpaard. En als je even plat moet ten gevolge van de inspannende familie Kerst-situaties, kun je op deze soort rekenen; je ben te druk bezig met ontspannen, en om je aandacht op al het eten dat voor je neus staat te houden. Een witte Kerst kun je wel vergeten, maar dankzij de White Widow raak je toch ingesneeuwd.

RELAX, CHILL, ENZ.: NORTHERN LIGHT

Northern LightOmdat je met de Kerst vooral geacht wordt te chillen met vrienden en familie kun je de hulp inroepen van Northern Light, die een fantastische chill veroorzaakt. Deze Indica-soort levert je precies de ontspannen sfeer op die je hard nodig hebt. Northern Light verlicht de Kerst, terwijl je ontspannen de kilo's kerstvoer verteert die je naar binnen hebt moeten werken. Vanwege de Afghaanse invloeden doe je er verstandig aan niet te veel te gebruiken, want het heeft bijzonder potente genetica.

HOE OVERLEEF IK DE FAMILIE: BUBBLE GUM XL

Bubblegum XLEr is niets belangrijker dan het doorbrengen van kwaliteitstijd met je familie. Dit is een soort waar de aanwezigheid van sativa overheersend is, waardoor je opgepept wordt en lekker gaat kletsen. De meeste van je familieleden en vrienden hebben je waarschijnlijk al 'n tijdje niet gezien, en ze willen natuurlijk allemaal heel erg graag weten wat je de laatste tijd hebt uitgespookt. 

KERST-GEUREN: ROYAL JACK

Jack HererMet zijn heerlijke peperige geur zal onze Royal Jack je deze Kerst meenemen in een sprookjesachtige rit in de arrenslee. Deze verbazingwekkende hybride heeft een prima uitgebalanceerd effect tussen ontspanning en euforie. Mocht er toevallig sneeuw liggen, dan krijg je vast echt zin om een sneeuwpop te maken, en dat komt allemaal door de energie waar deze soort verantwoordelijk voor is. Deze soort stamt af van de originele Jack Herer, en dat was een echt buitenbeentje, hij was erg actief als actievoerder voor de legalisering. Komt allen te samen met de Royal Jack, die je een Vrolijk Kerstfeest wenst.

OUDEJAARSAVONDFEEST: SOUR DIESEL

Sour DieselRechtstreeks afkomstig van de Oost-Kust is hier onze Sour Diesel, die je alvast een Gelukkig Nieuw Jaar wenst! Deze sativa-dominante hybride zorgt ervoor dat je tot nieuwjaarsdag blijft feesten. Steek er voor de klok van twaalf één op, vlieg je vrienden om hun nek en wens ze het allerbeste, en je goede voornemen voor het nieuwe jaar is duidelijk: die ga je zelf kweken.

VROLIJK KESTFEEST!

Zo, dit waren onze adviezen voor de beste wietsoorten waarmee je de Kerstdagen wel zult overleven, we hopen dat je er je voordeel mee doet. Hang de ballen maar in de boom, steek de kaarsjes en je joint maar aan, en laat familie en vrienden meegenieten van de heerlijke geuren. Zo raak je gezellig in hogere Kerstsferen. Op Oudejaarsavond ben je waarschijnlijk de hele nacht aan het feesten, dus stop wel wat Sour Diesel in je achterzak. Wij wensen jullie een een Vrolijk Kerstfeest en een heel Gelukkig Nieuw Jaar!

 
 
 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.