DynaVap heeft de DynaVap M 2019 gelanceerd. Het bedrijf wist deze vaporizer weer te verbeteren ten opzichte van de populaire DynaVap M 2018. Velen beschouwen dit als een van de baanbrekendste draagbare, niet-elektronische vaporizers. De nieuwe DynaVap M heeft een stijlvolle behuizing, een vernieuwd uiteinde en andere gave verbeteringen. Laten we de DynaVap M 2019 eens nader bekijken. Is hij de aanschaf waard?

DYNAVAP M 2019: EEN BEHOORLIJK AFWIJKENDE VAPORIZER

De DynaVap M onderscheidt zich van veel andere vaporizers voor droge kruiden op de markt. Als vlamaangedreven en niet-elektronische vaporizer combineert hij simpliciteit met topprestaties op een briljante wijze. Om hem te gebruiken, vul je hem met vermalen kruiden. Stop ze een beetje aan en plaats het uiteinde er weer op. Houd de vlam van een toortsaansteker bij het uiteinde, maar er wel een paar centimeter van verwijderd. Terwijl je hem verhit, roteer je het toestel, zodat je de wiet gelijkmatig verwarmt.

Zodra het lekkers klaar is voor het vapen maakt de M een “klikkend” geluid. Afhankelijk van je aansteker en de manier van verhitting, duurt dit enkele seconden. Zodra je de klik hoort, ben je in staat te inhaleren en te genieten van de damp. Een volgende “klik” laat je weten dat het wellicht nodig is om hem nogmaals te verhitten. Wat een simpel, effectief en leuk apparaatje!

Vapcap M

VapCap M

Conduction / Convection Conduction & Convection
Dimensions 92 x 10 mm
Weight 20 gr
Temperature 150°C - 230°C /
300°F - 450°F
Time 10 SEC
Weight 0,1 CM3
Control Manual
Content Dried herbs

Buy Vapcap M

 

FLEXIBELER DAN ANDERE VAPORIZERS

Een van de grootste voordelen van de DynaVap M is dat je meer controle over de temperatuur hebt dan bij de meest andere vaporizers voor droge kruiden. Het handmatig verhitten met een vlam stelt je in staat om de damp te verfijnen, precies zoals jij wenst. Het is zelfs mogelijk je wiet te verbranden, mocht je dat willen.

Soms duurt het echter even om het verhitten onder de knie te krijgen. Experimenteer dus en ontdek wat voor jou het best werkt. Het is tenslotte niet zo eenvoudig als gewoon op een knopje drukken, zoals bij andere vaporizers. De flexibiliteit die de M biedt, is wat ons betreft het kleine beetje oefenen echter meer dan waard. Voor de beste ervaring, raden we je aan om een fatsoenlijke multi-aansteker te kopen. Deze warmt namelijk sneller op dan één vlam. Ook kun je een beetje experimenteren met het roteren van het toestel terwijl hij opwarmt. Genoeg ruimte dus om je gewenste methode te ontdekken.

TOPPRESTATIES VAN EEN KLEINE VAPORIZER

De unieke wijze waarop hij werkt, maakt de DynaVap M een van de krachtigste portable vaporizers. Geen andere reguliere vape-pen, zeker niet van hetzelfde formaat en in dezelfde prijsklasse, levert zulke sterke hijsjes als dit vlamaangedreven beest. Het fijne eraan is ook dat je in staat bent te bepalen of je minder, maar grotere hijsjes neemt of de bowl verhit, zodat deze langer meegaat. Welke andere vaporizer biedt dat nu?

SUPERSTERKE HIJSJES EN EEN GOEDE SMAAK

De smaak die je van de DynaVap M proeft, behoort zeker tot het topsegment van de markt. Er is echter één nadeel. Vanwege het korte damppad van de M, is de smaak soms namelijk wat scherp. Dat is echter geen verrassing, gezien de kleine, strakke behuizing van deze gadget en het feit dat er gewoonweg geen ruimte is voor koelkanalen en andere verbeteringen. Toch zijn we van mening dat de werkzaamheid en supersterke hijsjes die je krijgt van de DynaVap M dit goedmaken. Vergeleken met de vorige edities heeft het 2019-model een verbeterde luchtstroom die iets beperkter is, voor een “sigaret-achtigere” hijs.

UITSTEKENDE BOUWKWALITEIT

De vorige modellen voelden al niet goedkoop aan. Het nieuwere model levert echter nog meer “militaire kwaliteit”, met de vrijwel onverwoestbare roestvrijstalen en verbeterde structuur. De DynaVap M zal waarschijnlijk niet alleen een zombie-apocalyps overleven dankzij zijn stevige bouwkwaliteit; de verbeterde ergonomie biedt ook een stijlvolle look met gemakkelijke bediening. Kortom: de DynaVap M 2019 ziet er onbetaalbaar uit (en voelt ook zo aan)!

DRAAGBAAR EN DISCREET

Op het vlak van draagbaarheid scoort de DynaVap M goed en niet alleen vanwege het kleine formaat. Ja, hij past zelfs in de kleinste zakken en is de perfecte vaporizer om mee te nemen op reis, naar muziekfestivals of de camping. De draagbaarheid van de DynaVap M is echter ook verbeterd door het feit dat hij niet-elektronisch is. Daardoor heb je geen batterijen, oplader en andere accessoires nodig. Uiteraard is wel een aansteker vereist. Hoewel het mogelijk is de DynaVap te gebruiken met een normale aansteker, kun je het beste een fijne toortsaansteker gebruiken. Een pluspunt is dat er tegenwoordig ook goede toortsaanstekers van klein formaat zijn. Om die reden zijn we van mening dat de vereiste toortsaansteker geen belemmering vormt voor de uitstekende draagbaarheid.

De DynaVap M scoort ook goed als het aankomt op discretie. Allereerst is hij zo klein, dat je hem gemakkelijk verbergt, indien nodig. Ten tweede is de M mogelijk een goede optie voor een snel blowtje in het openbaar. Zo ben je in staat vlug een medicinaal trekje te nemen; binnen een minuut als dat nodig is. Ten derde is het toestel voorzien van een handige, luchtdichte bewaarbuis. Deze komt goed van pas wanneer je hem in geval van nood wilt opbergen.

Hoe te gebruiken Dyna VapCap at Royal Queen Seeds

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

De DynaVap M is eenvoudig in gebruik. Oké, het vereist wat oefening om het verhitten onder de knie te krijgen. Naar verloop van tijd gaat dit echter vanzelf. Wanneer je hem met vrienden deelt, moet je wellicht wat uitleg geven, zodat ze bekend raken met de werking. Eventueel kun je het toestel voor ze verhitten. De rest spreekt voor zich. Je hoeft dus geen raketgeleerde te zijn.

EENVOUDIG TE REINIGEN EN ONDERHOUDEN

De DynaVap M bevat geen “gevoelige” onderdelen, in tegenstelling tot sommige andere vaporizers. Hij bestaat volledig uit roestvrij staal. Om hem schoon te maken, haal je hem gewoon uit elkaar. Leg de onderdelen in isopropylalcohol, roer een beetje en laat ze zo’n 20 minuten weken. Dat is alles. Haal de onderdelen eruit en gebruik, indien nodig, een tissue of wattenstaafje om eventueel residu te verwijderen. Je DynaVap lijkt weer gloednieuw!

DYNAVAP M 2019 — IS HIJ DE AANSCHAF WAARD?

De DynaVap M is een geweldige aankoop voor elke dampfanaat. En daar zijn meerdere goede redenen voor. Hij is het alleen al waard vanwege de goede draagbaarheid, supersterke hijsjes en de pure “coolheid”-factor die hij biedt boven andere vape-pens. We zijn van mening dat dit een van de vaporizers is die het meeste waar voor je geld bieden.

Stel dat je reeds de DynaVap M 2018 bezit, zou je dan moeten upgraden? De DynaVap M 2019 is absoluut een verbetering vergeleken met de vorige, al kunnen we de verbeteringen niet drastisch noemen. Wil je echter de beste draagbare, niet-elektronische vaporizer die er te vinden is? Bestel de DynaVap M 2019 dan zo snel mogelijk. Hij stelt je niet teleur!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.