By Max Sargent

Ramen noedels zijn een voedzame lekkernij voor cannabisliefhebbers. Ze zijn heerlijk, snel te maken en verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken. Het infuseren van je ramen noedels met cannabis kan de culinaire ervaring versterken, terwijl je ondertussen high wordt. Hieronder nemen we een simpel recept voor ramen noedels verrijkt met wiet met je door.

INGREDIËNTEN

 • Ramen noedels
 • 20g boter
 • 2 kopjes water
 • 1-2g gedroogde wiet

OPTIONEEL

 • Kaas
 • Extra kruiden—chilipeper, oregano, enzovoort.
 • Groenten—wortel, ui, knoflook, enzovoort.

Ingrediënten Ramen Cannabis

BENODIGDHEDEN

 • Fornuis
 • Pan
 • Lepel om te roeren

INSTRUCTIES

 1. Giet het water in een pan en verhit het op gemiddelde temperatuur. Je moet het water laten sudderen, niet koken.
 2. Vermaal de toppen goed als je van plan bent al het plantaardige materiaal te eten. Je kunt het ook relatief brokkelig houden als je het er later uit wilt zeven.
 3. Doe de boter en wiet in het hete water. De hitte decarboxyleert de toppen, waardoor ze psychoactief worden. De boter is noodzakelijk om de cannabinoïden aan het vet te laten binden. De temperatuur mag niet te hoog worden, want dan breken de cannabinoïden af. Het water is essentieel omdat het een lager kookpunt heeft dan het vet in de boter. Dit dient ter afkoeling. Doe er extra water bij als er bijna niets meer van over is.

 1. Dek de pan af met een deksel en verhit het mengsel zo’n 30 minuten. Verhoog de temperatuur niet; het moet even heet als voorheen blijven. Besef dat het koken met wiet een zeer uitgesproken geur geeft, die door je huisgenoten of buren opgemerkt kan worden. Je kunt de afzuiging aanzetten indien nodig.
 2. Na 30 minuten kun je ofwel het verhitte wiet materiaal eruit zeven dat nauwelijks cannabinoïden bevat. Je kunt het ook simpelweg samen met de noedels opeten. Besluit je de toppen eruit te zeven? Probeer dan niet te veel vet te verwijderen. Dat is namelijk precies hetgeen wat je high maakt. Je kunt dit doen door de vloeistof door een zeef te gieten. Deze moet groot genoeg zijn om het vet erdoor te laten, maar te klein voor de brokjes plantaardig materiaal.

Ramen Noodles

 1. Voeg de ramen noedels toe aan het mengsel, samen met de inbegrepen kruiden. Laat het water sudderen zonder het te koken en roer de noedels zodat ze gelijkmatig opwarmen. Wanneer ze de gewenste consistentie bereiken, doe je ze samen met de bouillon in een kom. En voilà, je meesterwerk van cannabis ramen noedels is klaar! Het effect treedt tussen de 30 minuten en 3 uur na het eten van de noedels op.

Als je wilt, kun je kaas, basilicum en diverse groenten toevoegen aan je recept.

Dit recept is zeer eenvoudig. Je kunt ook andere variaties proberen. Maak van tevoren bijvoorbeeld cannaboter en voeg deze simpelweg toe aan de noedels wanneer je die bereidt. Dat kan je tijd besparen als je besluit om vaak cannabis ramen te eten. Je kunt ook een olijfolie cannabisextract maken en dit over de noedels gieten zodra die klaar zijn. De keuze is aan jou!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.