By Steven Voser

Californië loopt voorop als het gaat om pro-cannabis activisme in de Verenigde Staten. Het persoonlijk bezit van cannabis was al lang voor de legalisatie van medicinale wiet door een referendum in 1996 gedecriminaliseerd.

Het dispensaria systeem heeft een reputatie opgebouwd als zijnde goed toegankelijk. Andere staten volgden al snel in de legalisatie van de kweek en verkoop van medicinale cannabisproducten. Californië is de koploper, dus het is niet slechts de staat die een pionier is in entertainment en technologie.

Het is ook een staat waar de traditie van het kweken van cannabis al decennia teruggaat. De ambachtelijke producten uit de Emerald Triangle in het noorden van Californië genieten een wereldwijde bekendheid.

Humboldt County, California

DE EMERALD TRIANGLE

De Emerald Triangle kreeg haar naam vanwege de prachtige groene gewassen die in drie districten van het noorden van Californië worden geproduceerd.

De county's Humboldt, Trinity en Mendocino zijn rijk aan bosland. Deze bossen zijn jarenlang goed gebruikt om de enorme cannabis boerderijen van toegewijde kwekers te verbergen. Met de opkomst van medicinale marihuana in de staat, was het voornamelijk Humboldt County die erbovenop dook om vakkundig geproduceerde wiet te produceren.

Humboldt's Finest werd in 1996 opgericht als een bundeling van krachten van verschillende cannabisboeren in Humboldt County. Omdat ze jarenlang leverden aan de medicinale markt, is hun "ambachtelijke cannabis" van de allerhoogste kwaliteit.

DE JUISTE PLEK OP AARDE

Een belangrijke factor in het succes van de cannabis leveranciers van Humboldt County is het land waarop ze werken.

Dit deel van de kust van Californië biedt ideale klimatologische omstandigheden voor de buitenkweek van wiet, dankzij de oceaanmist en rijke aarde.

Een concept uit de wijnteelt, bekend als "terroir", heeft ook zijn weg gevonden naar de cannabis industrie.Het zijn de verschillende geografische omstandigheden die de agrarische productie verbeteren. De warme dagen en koele nachten in deze regio maken onderdeel uit van deze terroir en zorgen voor flinke oogsten cannabis toppen.

Hierdoor wordt er ook minder binnen gekweekt, wat enorm veel energie vraagt.

DE IMPACT OP DE AARDE

Humboldt Finest

Het gebruik van land en water door de cannabis industrie is controversieel in dit gebied. Humboldt's Finest is een bedrijf dat draait om duurzaamheid.

Ze beweren veel energie te besparen door buiten te kweken, terwijl hun planten kooldioxide opnemen uit de atmosfeer.

Ook verzamelen ze regenwater in speciale koolzuurtanks om de last op de rivieren te verlichten. Vanwege de recente droogtes in Californië, is besparen op watergebruik ongelooflijk belangrijk.

Het koolzuurhoudende water verbetert ook de microbiële activiteit waarmee de groei van de planten wordt gestimuleerd. Dankzij de productie in deze regio konden klassieke soorten ontstaan, zoals OG Kush en Girl Scout Cookies.

"GEKWEEKT IN HUMBOLDT"

Grown in Humboldt
Grown in Humboldt

Binnenkort koppelen kwekers in Humboldt County een "Gekweekt in Humboldt" keurmerk aan hun producten.

Ze realiseren zich dat de natuurlijke voordelen van hun omgeving moeten worden gepromoot.

De gemeenschap en het klimaat van Humboldt zorgen er waarschijnlijk voor dat de county de komende jaren een belangrijke speler is als het gaat om de productie van cannabis. Er zijn gebieden in Californië, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en andere landen die geassocieerd worden met geweldige wijn. Hetzelfde gaat gelden voor het kweken van cannabis.

Dit zijn plaatsen waar de terroir ideaal is en de lokale industrie toegewijd. De toekomst is zonnig, de toekomst is groen.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.