By Luke Sumpter

Painkiller XL is gekenmerkt door een zorgvuldig afgestemd fytochemisch profiel. Dit leidt tot een veelzijdige interactie met het endocannabinoïde systeem. Gelijke hoeveelheden THC en CBD produceren een euforisch psychoactief effect, terwijl de geest helder en functioneel blijft. Painkiller XL trakteert op een flinke dosis comfort en inspiratie, of je haar nu in de ochtend of avond rookt.

Painkiller XL: Een Geschiedenis die Afstamt van Juanita la Lagrimosa

Het erfgoed van Painkiller XL danken we aan legendarische CBD-genetica. De breeders bij RQS selecteerden Juanita la Lagrimosa als een van de ouders om een CBD-rijke achtergrond te verzekeren. Deze strain staat aan de wieg van veel beroemde CBD-soorten van tegenwoordig en heeft de cannabinoïde aan haar status geholpen in de cannabiswereld.

Onze experts waren echter nog niet klaar met cannabidiol. Ze besloten deze beroemdheid te kruisen met Respect 13, het nageslacht van Juanita la Lagrimosa en Cannalope Haze. De laatste is sativa-dominant en bekroond, waarmee de mix is verrijkt met een opwindende, energieke high en een fruitig terpenenprofiel. Na het kruisen, stabiliseren en perfectioneren van deze genetische combinatie, zag Painkiller XL het levenslicht. Deze betrouwbare soort bevat 75% sativa- en 25% indica-genen.

Painkiller XL Kweken

Painkiller XL trakteert kwekers op bevredigende resultaten in diverse omgevingen. Ze floreert in een mild klimaat, maar bezit een prima aanpassingsvermogen. Zo behalen buitenkwekers ook een gulle opbrengst in een koelere omgeving.

Tijdens haar gehele levenscyclus blijft ze klein van stuk. Maar binnenplanten produceren toch enorme hoeveelheden met verrukkelijke toppen. De planten worden niet hoger dan 100cm. Met technieken als LST en mainlining houd je ze echter gemakkelijk op een hoogte van 60cm. Als je je botanische avonturen graag discreet houdt, zit je met Painkiller XL goed. Na een bloeitijd van 8-9 weken trakteert ze op een oogst van 500–550g/m².

Buiten presteren planten prima in zowel containers als verhoogde tuinbedden. In kleine potten pieken planten op een hoogte van 120cm. Gun je ze meer ruimte om het wortelstelsel uit te breiden? Dan is een hoogte mogelijk van 150cm. Zorg wel dat je vroeg in het seizoen ook beschermende gezelschapsplanten neerzet. Voorbeelden zijn basilicum en lavendel. Zo houd je lastige insecten in toom.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Painkiller XL

Effecten en Smaken van Painkiller XL

Gemoedsrust. Euforie. Helderheid. Deze toestanden beschrijven de effecten van Painkiller XL het beste. Dankzij een CBD:THC-verhouding van 1:1 trakteert deze strain op een perfect gebalanceerde high. Ze houdt je geest in het heden en maakt een einde aan malende gedachten. De toppen produceren grofweg 9% van elke cannabinoïde. Dit is voldoende voor versterkte creativiteit, terwijl je wel geaard en functioneel blijft.

Painkiller XL is ideaal voor gebruik overdag. Ze houdt je gestimuleerd en gefocust. Verwen jezelf bij elke rookpauze op een kopje koffie om haar cerebrale effecten uit te vergroten.

Buiten werk en creatieve uitspattingen, werkt Painkiller XL ook bijzonder goed tijdens lichamelijke activiteiten. Haar sativa-dominantie verscherpt je geest en helpt je loskomen. Zo geniet je van elk moment op de hardloopbaan. Daarnaast helpt haar gebalanceerde cannabinoïde-profiel de aandacht te vestigen op de verbinding tussen geest en spieren. Dit geldt vooral als je wiet rookt voor je bezoek aan de sportschool.

De kleine, maar dichte toppen ontwikkelen een indrukwekkende hoeveelheid trichomen. Deze kristallijne structuren bevatten ook een hoog niveau terpenen. Deze dragen bij aan de smaken van citrus en diesel in elk trekje.

De Balans van Cannabinoïden voor Concentratie en Helderheid

Het fytochemische evenwicht van deze wiet brengt de geest in een functionele, aandachtige toestand. Soms moet je zorgvuldig afwegen of je een bepaalde wietsoort kunt roken, maar Painkiller XL is geschikt voor elk moment van de dag. Ze versterkt uitsluitend die activiteiten waar je op dat moment mee bezig bent.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.