Power Plant snel volwassen, en buiten in Nederland kan hij net voor Halloween geoogst worden. In het semi-droge Mediterrane klimaat kan de oogst eerder plaatsvinden. Het is een plant voor kwekers die een snelle sterke Sativa willen.

Tijdens de jaren 90 reisde een groep kwekers uit Nederland naar Zuid-Afrika om genen te verzamelen. Door deze genen kon het team een vrijwel onaangetaste Sativa (12% Indica) produceren. Deze cannabisplant zou zijn weg weten te vinden naar de coffeeshops van Amsterdam. Daar is hij als Power Plant nog steeds aanwezig.

Power Plant is licht en weerbaar en groeit goed binnen op aarde of hydro-cultuur. Ook in een grote tuin tussen andere groene planten gedijt hij goed. De plant krijgt meerdere takken en ontwikkelt dikke bloemen van 15 centimeter lang als ze gesnoeid wordt. Power Planten ontwikkelen drie of vier grote bloemen van 20 centimeter als ze niet gesnoeid worden. De vegetatie van Power Planten blijft groen met fijne zevenvingerige bladeren. De intense krachtige geur vereist een geurneutralisator om geheimhouding van de groeiplaats te garanderen.

De Power Flower van Royal Queens Seeds is een unieke stam met het beste van Royal Queen Seeds. Power Flower is een stabiele mix van Indica en Sativa. Deze Power Plant is beroemd om zijn ongelooflijk potente hit in combinatie met een fluweelzachte inhalering achter in de keel, en een intense smaaksensatie. Het THC-gehalte bedraagt 15%.

Power Flower heeft eigenlijk nooit met tegenslagen te maken. Het is een zeer gemakkelijke plant; perfect voor beginners. Klanten van Royal Queen Seeds leggen beginners uit dat ze een plan moeten maken voor dagelijkse irrigatie, en dat voeding om de drie dagen dient te geschieden. Het nathouden en voeden dient twee weken voor de oogst gestopt te worden.

Power Flower ziet er fantastisch uit tijdens het ontbloemen, wanneer de witte trichomen contrasteren met de donkere bladeren. Zodra de Power Flower stopt met groeien is er geen verdere zorg meer nodig. De Power Flower heeft mooie lichtgroene bloemen na het ontbloemen die schitteren van de trichomen.

Er wordt wel gesproken van een 'weekend knock down', aangezien het effect van de Power Flower heel sterk is. Gebruik ervan kan je aan je bed of bank kluisteren en een gevoel geven alsof je een stevige balk op je gezicht hebt. Het kan ook je dagelijkse werk beïnvloeden. Power Flower is zonder twijfel de meest krachtige rookervaring die je ooit ondergaan hebt.

Power Flower van Royal Queen Seeds is gebaseerd op de meest geliefde kwaliteiten van een van de bekendste wietsoorten in Amsterdam. Binnen kan de plant tot ruim 1,5 meter meter groeien, en buiten zelfs tot meer dan 2 meter. De plant houdt van een warm klimaat zoals dat van Californië of Italië. Hij kan echter ook prima worden verbouwd in het zuiden van Frankrijk of Duitsland. Noordelijkere streken zijn niet aan te raden zijn voor deze marihuana-stam.

Power Plant was de eerste plant die in massaproductie winstgevende was, en Royal Queen Seeds is trots op zijn Power Flower. Kwekers kunnen binnen 65 tot 85 gram per plant verwachten, ofwel 650 gram per vierkante meter onder 600 watt licht. Als de Power Flower wordt verbouwd in de open lucht kan hij meer dan 100 gram per plant opleveren, maar daar zijn wel veel zonlicht en voedingsstoffen voor nodig.

De buitengewone oogst staat na slechts 8 weken in bloei, en samen met een moeiteloze groei-ervaring maakt dit Power Flower tot de perfecte plant voor een commerciële kweker. Met veel zon of licht is Power Flower zeer geschikt om te telen met behulp van de scog-methode. Er ontstaat dan een dichte deken van dikke jade knoppen op de kruisingen van de takken. Een redelijk ontspannen productieperiode maakt deze plant geschikt voor beginnende kwekers die zo min mogelijk problemen willen ondervinden tijdens de groei.

Power Flower Feminized cannabis seeds

Power Flower geeft rokers een zoete hartige smaak die lijkt op limoen of citroen. De scherpe suikerige smaak wordt gevolgd door een gevoelige dennenboom-essentie. Het zijn niet alleen de smaakpapillen die worden geprikkeld; gebruikers kunnen een golvende high ervaren met een actieve en vigoreuze aanwezigheid.

De scherpe kant van de rook is direct en activeert het zenuwstelsel na een paar hits. Veel Sativa-highs werken gedurende de hele dag, maar Power Plant is te sterk om bij te werken. Rook Power Flower dus later na het werk. De verreikende aanwezige high van Power Flower maakt hem geschikt voor bij het avondeten en gemakkelijke gesprekken. Aan de andere kant genieten veel Sativa-fans van het trippen met maar enkele hits van deze stam.

Power Flower laat je, dankzij de plezierige rookervaring en gemakkelijke groeiprocedures, achter met een goed gevoel, verlangend naar meer.

Feminized Power Flower Cannabis

Doordat een groep gepassioneerde nederlandse kwekers unieke genetica hadden weten te bemachtigen in Zuid-Afrika konden ze een nieuwe bijna pure Sativa cannabis plant ontwikkelen.

KOPEN POWER FLOWER SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.