By Luke Sumpter

Storz & Bickel ontketende een revolutie in de vormgeving en werking van de vaporizer. Sinds de lancering van de Volcano Digit, heeft het bedrijf vapen in rap tempo vernieuwend, mainstream en sociaal gemaakt. Het grote desktop toestel werd het middelpunt van blowsessies overal ter wereld. Het imponeerde gasten daarbij met zijn digitale temperatuurstanden, kleurrijke scherm en enorme vaporizer-zakken.

Het bedrijf heeft nu een verbeterde versie van dit populaire toestel uitgebracht: de Volcano Hybrid. Dit nieuwe verdampsysteem bezit alle beste eigenschappen van de Digit. Daarnaast heeft hij ook nieuwe functies, die de vapingervaring aanzienlijk verbeteren.

Lees hieronder alles over de Volcano Hybrid, hoe het apparaat moderne technologie benut en of het een plaats in jouw vape-kast verdient.

Volcano Hybrid: een Vleugje Nostalgie

Mensen die dol zijn op de Digit, koesteren vooral de vorm, eenvoud en sociale elementen ervan. De Hybrid biedt dit ook, zodat je niets hoeft te missen van je eerdere ervaring. Deze nieuwe vape heeft dezelfde grootte en vorm, waarmee hij als een cannabinoïden-uitstotende berg op je salontafel staat.

Dankzij deze overeenkomsten met het vorige model is de Hybrid compatibel met dezelfde EASY VALVE-ballon. Het waren vooral deze gigantische zakken vol damp, die de Digit zo baanbrekend maakten. Je hoeft deze dus niet te vervangen om te kunnen profiteren van de opvolger.

Volcano Hybrid
56_1 Heat Convectie
57_2 Size 26 x 26 x 26 cm
58_3 Weight 1.600 gr
59_4 Temperature 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
60_5 Heat Up Time 3 - 5 min
61_6 Chamber Size 6,5 CM³
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Volcano Hybrid

Afgestemd op de Toekomst

Storz & Bickel ontwikkelde de Volcano Hybrid met het oog op de toekomst. Via een betrouwbare Bluetoothverbinding kunnen gebruikers de temperatuurinstellingen veranderen, voordat ze hun kruiden verhitten. De speciale app voor Android en iOS geeft je volledige controle op afstand. Gebruik gewoon je duim om de instellingen naar je persoonlijke smaak aan te passen.

Over Smaak Gesproken...

De Volcano Hybrid biedt een breed temperatuurbereik. De mogelijkheid om hiermee te spelen, beïnvloedt meer dan alleen de smeuïgheid van elk trekje. Zo kun je je met specifieke temperaturen richten op bepaalde terpenen en cannabinoïden en zo de effecten en smaken aanpassen.

Deze fytochemicaliën uit cannabis leveren verschillende smaken en psychoactieve effecten. Elke stof heeft daarbij een ander verdampingspunt. Zo kun je je focussen op bepaalde fytochemicaliën, terwijl je andere vermijdt. Ontdek wat voor jou het beste smaakt en voelt.

Gebruik je smartphone of de knoppen op de voorkant van het toestel om een temperatuur tussen de 40 en 230°C te selecteren. Dankzij de uitbreiding van lagere temperatuurstanden kunnen gebruikers nu ook terpenen ervaren die afbreken bij het roken of vapen op een hoge temperatuur.

X

Snel en Efficiënt

Heb je je vrienden op het laatste moment uitgenodigd? Of ben je onderweg naar een spontaan feest? De Volcano Hybrid staat paraat. Met een wachttijd van slechts 1-2 minuten hoef je niet lang te wachten op het opwarmen van de machine en het moment dat je een ballon kunt doorgeven.

Hybride in Meer Dan Alleen de Naam

De Hybrid heeft niet alleen een gave naam, maar is ook voorzien van twee afzonderlijke en verwisselbare systemen voor inhalatie. De sociale en karakteristieke vape-ballonnen zijn perfect voor zowel kleinschalige gelegenheden als grotere feesten. Hiermee krijg je iedereen stoned in slechts een paar rondes.

De Hybrid is echter ook te gebruiken met een speciale slang. Dit hulpstuk is geschikt voor solo-sessies en gebruik in kleinere groepen. Het doet je denken aan het ritualistische gevoel van een waterpijp, maar dan met de efficiëntie van moderne technologie.

Esthetische Verbeteringen en een Solide Body

De Hybrid ziet er mooier uit dan zijn voorganger. Zo is hij voorzien van verfijnde oranje en witte leds, in plaats van knalrode en groene. De knopjes hebben tevens hetzelfde kleurenschema als de rest van de behuizing, wat zorgt voor een futuristisch uiterlijk.

De Hybrid is gemaakt in Duitsland en meesterlijk afgewerkt. De stevige body en hoogwaardige materialen betekenen dat deze vape jaren een actieve rol kan spelen in je collectie.

Wat Zit er in de Doos?

Dit is wat je ontvangt bij de aanschaf van de Volcano Hybrid:

  • Vaporizer Volcano Hybrid
  • Handleiding
  • Luchtfilterset
  • Vulkamer (dopring, set normale gaasjes, druppelkussen en schoonmaakborstel)
  • EASY VALVE-ballon met adapter
  • EASY VALVE-ballon met mondstuk
  • Voedingskabel

Crafty +

Volcano Hybrid: Alles op een Rij

Al met al scoort de Volcano Hybrid op vrijwel ieder onderdeel. Het grote en indrukwekkende toestel combineert de functionaliteit van het origineel met specifiekere instellingen en indrukwekkende smartphone-compatibiliteit. Vanwege het formaat en gewicht van dit product, is het uitsluitend een desktop apparaat, uitstekend voor solo- en sociale sessies. De Volcano Hybrid valt in het hogere segment van de desktop vaporizers en heeft daardoor ook een hoger prijskaartje.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.