Wie Somango rookt, zal extreem snel de high beginnen te ervaren. Een gevoel van helderheid en kalmte zal bezit van hem nemen. De high zal er echter nooit toe leiden dat iemand zich moe en lusteloos voelt. Dit is een ideale soort om te gebruiken als je allerlei afleidingen in je leven moet zien buiten te sluiten en je moet beginnen je te concentreren op enkele specifieke taken die je moet verrichten. De high van Somango kan absoluut als krachtig worden gekwalificeerd. Voor de grote meerderheid van de mensen houdt deze enkele uren aan. Dat komt door de 18 procent THC. Als je inspiratie moet zien te vinden voor een aantal creatieve projecten, dan is dit de soort die je moet gebruiken.

Er was vraag naar een plant die het vermogen had een high te produceren die zou lijken op een staat van euforie, zonder dat je later last kreeg van lethargie. Het was in de queeste om zo’n plant te vinden, dat de soort Somango het licht zag. Een paar uitzonderlijk robuuste en productieve planten, Critical 47 en Somango, werden samen geteeld in een poging de gewenste plant te verkrijgen. De hybride die hier het uiteindelijke resultaat van was, heeft een groot aantal testen ondergaan. Sinds het makkelijker te verkrijgen is geworden, heeft dit zaad een glanzende reputatie verworven onder degenen die de high die het verschaft, hebben ervaren en ervan hebben genoten.

De gefeminiseerde versie van Somango heeft een genetische samenstelling van 75 procent indica en 25 procent sativa. De reden waarom je de high zo snel ervaart is de dominante hoeveelheid indica. De plant is in staat elegant en mooi te blijven en tegelijk een compacte vorm aan te nemen. Als ze binnen wordt gekweekt, zal ze uiteindelijk een hoogte van maximaal 100 centimeter bereiken. Dit maakt Somango tot een prima keuze voor mensen die een kleine plant willen. Als ze buiten kan groeien, kan ze wel 200 centimeter hoog worden. De plant heeft veel takken waaraan zich toppen zullen gaan vormen. Deze toppen zijn overdekt met kristallen als de planten volgroeid zijn.

Door de bank genomen zal de Somango-plant ruwweg negen weken nodig hebben om volledig in bloei te raken. Er zijn zelfs mensen die hebben vastgesteld dat de plant acht weken nadat deze is geplant, al geoogst kan worden. Wordt de plant buiten geteeld, dan zal het oogsten eind september moeten plaatsvinden.

Somango XL

Kweek je de plant binnen met een goede vochtigheidscontrole en de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en water, dan zul je naar verwachting, in gedroogde vorm, 575 gram per plant kunnen oogsten. Dit kan echter oplopen tot, gedroogd, 600 gram per plant als je deze buiten kweekt.

Somango is geprezen door heel veel mensen als een ideale plant voor zowel ervaren als nieuwe kwekers. Ze heeft de reputatie erg makkelijk te onderhouden te zijn. Echter, door het feit dat het in een compacte vorm groeit en grote toppen produceert, is er een aanzienlijke hoeveelheid gebladerte dat regelmatig verzorgd moet worden. Door speciale aandacht te besteden aan de hoeveelheid vocht in de omgeving van de plant, kan schimmelvorming worden voorkomen. Zo kan tevens worden verzekerd dat de plant gezond blijft en nog heel lang excellente toppen blijft leveren.

Buy Somango XL

Hij wordt door velen geprezen als een uitstekende plant voor zowel nieuwe telers alsook doorgewinterde specialisten. De plant is zeer sterk en wordt algemeen beschouwd als vrij gemakkelijk te onderhouden.

Buy Somango XL

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.