By Adam Parsons

Somango XL, ook wel bekend als “The Beast”, is een populaire en alom geprezen cannabissoort. In deze review bekijken we al het goeds dat deze soort te bieden heeft. Lees snel verder.

WAT IS SOMANGO XL?

Somango XL is een indica-dominante soort (75% indica, 25% sativa). Ze is afkomstig van twee planten die bekendstaan om hun productiviteit en robuustheid: Somango en Critical 47. De resulterende soort heeft grote, volle en robuuste toppen. Vaak hebben deze paarse tinten en vele trichomen.

De keuze voor Somango en Critical 47 was geen toeval. De soorten werden speciaal gekozen vanwege hun veelzijdige en synergistische eigenschappen. Beide hebben daarbij een zoet aroma dat Somango echt verrijkt. Daarnaast beschikken ze over kenmerken die een onderhoudsvriendelijke kweek mogelijk maken.

Met een respectabele 18% THC biedt Somango XL het beste van beide ouders. Van kracht tot productiepotentieel is dit een verfijnde soort die veel in huis heeft.

HET KWEKEN VAN SOMANGO XL

Somango XL is favoriet bij zowel de deskundige als de onervaren kweker. Ze biedt daarbij een evenwichtige en toegankelijke kweek, wie haar ook kweekt. De bloei duurt 8-10 weken, waarna je omvangrijke oogsten van 525–575g/m² binnen en ongeveer 550–600g/plant buiten mag verwachten.

Of je nu in een tent, kas of onder de zon kweekt, deze plant blijft beheersbaar dankzij haar compacte formaat. Met hoogtes van maximaal 1m binnen en 2m buiten is ze zeker niet zo imposant als sommige andere soorten op de markt.

Buiten bloeit Somango XL het beste in een warm klimaat. Plant je haar in juli, dan is ze eind september of begin oktober vaak klaar. De soort vereist daarbij zeer weinig onderhoud. Wel verdient de relatieve luchtvochtigheid de hoogste prioriteit om eventuele problemen met schimmel te voorkomen. Combineer dit met de juiste zorg en een stabiele toediening van voeding en water en je mag niet alleen gezonde planten, maar ook hoogwaardige toppen verwachten.

Al met al is Somango XL een redelijk simpele plant die geen speciale behandeling vereist. Geef haar gewoon dezelfde liefdevolle verzorging die je al je planten geeft.

Somango XL

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

HET EFFECT VAN SOMANGO XL

Als je op zoek bent naar een snelwerkende high die gevoelens van helderheid en ontspanning biedt, zoek dan niet verder dan Somango XL. Vaak roemen mensen haar om haar concentratiebevorderende eigenschappen. Hierbij helpt ze je geestelijk te focussen op de betreffende taak.

Een couch-lock is absoluut niet aanwezig bij Somango XL. Het effect duurt slechts enkele uren. Zodoende is deze soort ideaal wanneer je inspiratie zoekt voor creatieve projecten.

HET AROMA EN DE SMAAK VAN SOMANGO XL

Zoals de naam al suggereert, mag je een werkelijk exotische smaak verwachten. Deze is tropisch en fruitig, met een heerlijk zoet mango-aroma. Deze kwaliteiten zullen bekend zijn bij mensen die al ervaring hebben met de originele Somango. Dit maakt Somango XL echter zeker geen halfslachtig aftreksel. Of je haar nu rookt of vapet, haar smaak komt goed tot zijn recht.

SOMANGO XL: SAMENGEVAT

Zoals je ziet, beschikt deze indica-dominante plant over een hoop schitterende eigenschappen. Van haar uitzonderlijke smaak die de zintuigen prikkelt tot haar makkelijke en beheersbare groei; Somango XL biedt maar weinig dat niet te waarderen valt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.