patiënten die aan kanker, ernstige depressie, angst, HIV, AIDS, artritis, migraine, multipele sclerosis en andere levensbedreigende ziekten lijden. Naarmate steeds meer Amerikaanse staten doorgaan met de legalisatie van het bezit en het gebruik van marihuana, raken mensen steeds meer geïnteresseerd in het maken van wietsigaretten en willen ze ook steeds meer cannabiszaadjes kopen voor eigen gebruik. Om je eigen cannabisjointjes te draaien heb je niet veel kennis of ervaring nodig. Door de volgende makkelijke tips op te volgen, kun jij ook medicinale joints voor eigen gebruik maken.

Kies de juiste soort wiet
Strijd voor medische marihuana

Ten eerste moet je weten dat er veel verschillende soorten wiet op de medicinale wietmarkt zijn. THC (delta-9-tetrahydrocannabinol) bevat de meest actieve ingrediënten en heeft het krachtigste effect op het menselijk brein. Maar voor medicinaal gebruik raden we je medicinale soorten aan, want die bevatten meer CBD dan recreatieve cannabissoorten. Als jij een of andere ziekte hebt, is het misschien handig om te kijken welke soorten het beste effect hebben. Sommige soorten hebben verdovende effecten, terwijl andere cannabissoorten epileptische aanvallen kunnen verminderen. Je kunt een specifieke soort vinden die je helpt om met je ziekte om te gaan of die je het gewenste effect geeft.

Vloeitjes kopenSmoking paper

je de beste cannabiszaadjes voor je medicinale behoeften hebt gevonden, kun je beginnen met het draaien van je eigen spliffs. Je moet eerst vloeitjes kopen. Je kunt kiezen voor tarwestro- of rijstvloeitjes.

Verzamel je zaadjes

De volgende stap is het verzamelen van je wietzaadjes. Ga er zorgvuldig mee om. Als je al wietplanten gekweekt hebt en je planten hebben de bloeifase voltooid, dan ben je klaar om je medicinale wiet te maken. Ga zorgvuldig met je toppen om, zodat je de THC-klieren niet beschadigt. Onze cannabiszaadbanken stellen je ook in staat om volledig legale medicinale CBD-olie te kopen als je niet wilt wachten tot je planten volgroeid zijn.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.