De plant is afkomstig uit de groene Hindu Kush-bergen in India en Afghanistan. We hebben besloten om onze klanten gefeminiseerde cannabis-zaden te leveren die ideaal zijn voor kwekers die topkwaliteit marihuana willen oogsten uit hun eigen tuin. De plant is ontworpen voor kwekers die op zoek zijn naar de beste wiet op deze planeet. Onze Special Kush groeit ongelooflijk snel, zoals  de vrije natuur dat bedoeld heeft.

Special Kush Cannabis
Onze Special Kush is niet alleen een perfecte plant voor outdoor marihuana-tuinen, hij groeit ook goed in hedendaagse binnenhuis-settings. De plant groeit ongelooflijk snel, en kan rijpe toppen produceren in slechts zes tot acht weken.

Onze Special Kush is een ideale plant voor zowel de beginner als de expert, en zeer geschikt voor elk type indoor-teelt. Omdat de soort een indoor marihuana-tent snel kan vullen, kunnen telers het verlichtingsschema terugzetten naar 12 uur duisternis als de planten nog klein zijn. We hebben onze Special Kush ontwikkeld om uitstekende rendementen te krijgen; indoortuiniers kunnen gemakkelijk 400 gram of meer per vierkante meter halen als ze 600-watt high-Intensity Discharge licht gebruiken. Individuele planten leveren tot wel 150 gram weed per plant. We voorzien onze klanten graag van betaalbare zaden; onze Special Kush is een uitgelezen keuze voor een ieder die een gelimiteerd budget heeft maar toch een uitstekende kwaliteit marihuana wil oogsten.

Special Kush cannabis

Outdoor marihuana-kwekers kunnen ook profiteren van de kenmerken van onze Special Kush die een voorkeur heeft voor warme omgevingen, zoals die van Noord-Afrika, Spanje of Italië. Met een ruime hoeveelheid zon en de juiste dosering voedingsstoffen, groeit onze Special Kush gemakkelijk tot een boom van een plant die de oogsten kan leveren van meer dan een halve kilo per plant. De dichte nuggets zijn bezaaid met trichome-kristallen, en de toppen glinsteren als de oogsttijd, van begin tot eind september, is aangebroken. Het roken van onze Special Kush is de moeite waard, en de high is perfect voor degenen die willen ontspannen na een lange dag in hun tuin te hebben gewerkt. Het eindproduct heeft een hasj-achtige smaak van de hoogste kwaliteit.

Kush is ook een van de favorieten van hedendaagse kunstenaars, en er dan ook zijn talloze songs over de plant geschreven. Onze Special Kush is een prima plant voor beginnende kwekers, omdat hij bv. goed tegen temperatuurschommelingen kan. De cannabis-soort presteert goed in elke setting, maar heeft het liefste temperaturen laag in de 80-graden F. (25 tot 30 C.). De rook van de rijpe buds heeft een bloemige geur en de smaak doet denken aan die van kauwgom. Als u op zoek bent naar een uitstekende soort voor uw marihuana-tuin, weet dan dat onze Special Kush wordt geleverd tegen een lage prijs, en omdat de zaden gefeminiseerd zijn, bent u er zeker van dat elke plant u een uitstekende oogst van topklasse marihuana-bloemen geeft.

Kopen Special Kush 1 seeds

Net zoals bij de skunk is ook de Kush een verzamel naam voor een hele familie cannabis soorten. Voor het ondekken van de Kush werden alle cannabis soorten cannabis sativa genoemd.

KOPEN SPECIAL KUSH 1 SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.