De kleur van Amnesia Haze Automatic is lime en donkergroen, en de bloem heeft grote, puntige bladeren. Ik merkte meteen dat het bedekt was met kristallijnen witte trichomen wat een hoog THC-gehalte beloofde. De bloem is plakkerig en voelt vochtig aan, en de stam verspreidt een gemengd aroma van natuurlijke geuren. Ik ontdekte een subtiel maar heerlijke vleugje citrus.

Amnesia Haze autoflowering Weed Buds
Amnesia Haze autoflowering Weed Buds

Ik rookte Amnesia Haze Automatic in een waterpijp; de rook hing dik en zwaar in mijn mond, maar gaf een rustig gevoel in mijn longen. De smaak was zoet en houtachtig met een vleugje kruiden. Het bleef in mijn mond hangen wat voor een aangename nasmaak zorgde. Ik dacht ook een snufje peper te proeven.

De effecten van de high raakte me snel, soepel en intens. Ik dacht aan alles wat ik zo kon waarderen aan Sativa-soorten. Amnesia Haze Automatic bestaat voor 50 procent uit Sativa wat het zijn verheffende cerebrale effecten geeft. De buzz die ik ervoer had een cerebraal karakter, dit in tegenstelling tot een lichamelijke high. Mijn geest was actief en alert en ik voelde me bovenal creatief. Het verlies aan kortetermijngeheugen nam niet weg dat ik verbindingen maakte in mijn hoofd. Mijn kijk op de omgeving was lichtelijk vernieuwend zoals wel vaker als ik geniet van goede wiet.

Voorafgaand aan het roken had ik een lichte hoofdpijn, maar toen de rook mijn longen vulde voelde ik verlichting van de spanning opkomen. Terwijl mijn geest bruiste van de ideeën was ik tegelijkertijd ontspannen. Tijdens het gebruik van Amnesia Haze Automatic was ik vrij van angsten, en viel alle stress van me af. Hoewel ik geneigd ben om negatieve gedachten te hebben kreeg deze soort me in een waas die helemaal euforisch was. Mijn eetlust was net zo actief als mijn geest.

Hoewel de high wat aan de energieke kant is, was ik tijdens de comedown in staat om weg te drijven in een diepe rustige slaap. Ik had een zeer aangename buzz, maar hou er wel rekening mee dat dit is een krachtige plant is met een hoog THC-gehalte hetgeen het bij uitstek geschikt maakt voor ervaren rokers. Degenen die niet regelmatig roken moeten waarschijnlijk beginnen met kleine hits om te zien hoe ze zich daarna voelen.

Ik gebruik Amnesia Haze Automatic graag voorafgaand aan niet te grote sociale bijeenkomsten omdat het gesprekken vergemakkelijkt en me helpt om me op mijn gemak te voelen en me uit te drukken. Ik heb er echter ook van genoten toen ik het in mijn eentje gebruikte terwijl ik de effecten ervan overpeinsde. Amnesia Haze Automatic is een multifunctioneel wietsoort met een groot potentieel voor zowel medicinaal als recreatief gebruik.

Kopen Amnesia Haze Automatic

De Amnesia Haze Automatic is het resultaat van jarenlang kweken. Een kruising van de originele Amnesia Haze, die in de jaren '90 in Nederland werd gekweekt door Hy-Pro Seeds.

Kopen Amnesia Haze Automatic

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.