Vanuit Amnesia Haze werden in Nederland verschillende hybride soorten gekweekt en toen een Amerikaanse specialist een van deze Nederlandse hybriden combineerde met originele Haze zaden, steeg haar populariteit explosief. Het resultaat van deze combinatie kennen we nu als Amnesia Haze, een mix van 70% Sativa en 30% Indica en ze is nog even geliefd als toen.

De Amnesia Haze zal opgroeien tot een grote dame, zowel binnen als buiten. Maar over het algemeen geeft ze er de voorkeur aan om binnen te groeien, omdat ze erg van warmte houdt. Amnesia Haze neemt er ook de tijd voor om zich te ontwikkelen tot de diva die ze is; reken op 12 weken. Veel kwekers haken af omdat de bloeiperiode zo lang is, maar onthoud dat ze het wachten waard is. Amnesia Haze zal het goed doen in een scrog-omgeving, maar ook op reguliere grond en hydrocultuur. 

Amnesia Haze is niet heel veeleisend, maar ze is wel gevoelig. Het is dus van belang dat je de kweek omstandigheden goed controleert, insecten verwijdert en dat de hoeveelheid water goed is afgepast. Het gebruik van zaden van een goede kwaliteit is alvast een goede start. 

Gerelateerd Artikel
Wat is Haze-cannabis ?

Amnesia Haze is een gulle dame, je kunt rekenen op een grote oogst marihuana van de allerbeste kwaliteit. Onder de juiste omstandigheden, en goed belicht, kan je van een plant in de binnenteelt 70-80 gram oogsten. Buiten kan je rekenen op een oogst van 650 gram per plant. Je zult er dus even geduld voor moeten hebben, maar die grote oogst zal het lange wachten meer dan goed maken. Na het drogen zal je nogmaals verrast worden, door de kwaliteit van Amnesia Haze. Ze is werkelijk een soort die je niet snel zult vergeten. 

Amnesia Haze levert een high die beter bekend staat als een psychedelische high. Je kunt rekenen op een zeer krachtige marihuana met een extreem hoog cannabinoïden gehalte. Amnesia Haze heeft een fruitige, geurige smaak en levert een high waar je een aantal uren van zult genieten. Zelfs de meest doorgewinterde gebruikers, die wel wat krachtige soorten gewend zijn, staan versteld van haar kracht. Natuurlijk kan je genieten van wat Amnesia Haze in een bong, pijp of joint. Maar voor de beste smaakbeleving en zalige effecten hebben veel liefhebbers aangegeven dat zij liever vaporizen.  

Amnesia Haze sterke buzz psychedelische sativa

Vanwege de potentie van Amnesia Haze, is zij zeer geschikt voor medische doeleinden. De voordelen van Amnesia Haze zijn: het verlichten van angst en pijn en het leveren van een opgewekte en gelukkige high. Ook biedt ze verlichting bij depressies en bij een groot aantal andere medische aandoeningen. 

Dat Amnesia Haze een winnaar is, werd ook duidelijk tijdens de High Times Cannabis Cup, waar zij in 2004 een plekje op de eerste plaats veroverde in de categorie “Beste Algemene Soort”. Ondanks dat Amnesia Haze al een flinke schare fans had verzameld, raakte ze, door deze bevestiging, alleen maar meer in trek, vanwege de internationale aandacht van gebruikers en media. Ook in 2012 was het wederom feest, toen Amnesia Haze de High Times Sativa Cup in de wacht sleepte. 

Mochten je handen jeuken om te starten met het kweken van je eigen Amnesia Haze, kan je bij Royal Queen Seeds terecht om de beste gefeminiseerde zaden te bestellen. Royal Queen Seeds is een explosief groeiend bedrijf en levert betrouwbare zaden voor een succesvolle oogst. Oordeel zelf over de meervoudig bekroonde winnaar van verschillende cannabis cups. Jij en je vrienden zullen zeker enthousiast zijn over de behaalde resultaten met de veelzijdige Amnesia Haze.  


Buy Feminized Amnesia Haze Cannabis Seeds

De Amnesia Haze vind zijn oorsprong kort nadat de eerste Haze Genetica in Nederland geïntroduceerd werd. Er waren al enkele Hybriden Haze soorten ontwikkeld toen een Amerikaanse Expat

KOPEN AMNESIA HAZE SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.