By Luke Sumpter

Chocolate Haze trakteert de tong op een overvloed aan snoep en suikerrijke smaken. Het terpeen-profiel in deze toppen is werkelijk weergaloos. Kom hieronder meer te weten over deze heerlijke cultivar.

CHOCOLATE HAZE: GENETISCHE ACHTERGROND

Chocolate Haze is voortgekomen uit een zoektocht naar zoetheid. Onze deskundige veredelaars staan bekend om hun innovatieve experimenten en deze chocoladeachtige cultivar is daar een uitstekend voorbeeld van. We wilden een soort creëren met een ongekend terpeen-profiel. Zeker, er zijn ook andere zoete variëteiten te vinden. Chocolate Haze is echter onze poging tot het summum van zoetigheid. Rook deze toppen en oordeel zelf, maar naar ons idee is het aardig gelukt.

Om deze uitgesproken smaken te bereiken, moesten we beginnen met fenomenaal kruisingsmateriaal. We selecteerden Cannalope Haze als een van de oudersoorten. Deze variëteit stamt af van Mexicaanse landrasgenen, gekruist met Original Haze. Ze is een sativa-dominante soort met een bescheiden THC-concentratie van 15%. Haar verkwikkende en motiverende effecten — naast verleidelijke smaken van snoep en meloen — waren voldoende om haar in dit project op te nemen.

We kruisten deze smakelijke sativa met OG Chocolate Thai, om nog meer zoetheid en een stevige stoot sativa toe te voegen. Chocolate Haze was het schitterende resultaat met 95% sativa- en 5% indicagenetica. Ze heeft een zinderend cerebraal effect, immense smaak en is ongelooflijk productief.

EFFECTEN VAN CHOCOLATE HAZE

Chocolate Haze wekt een high op die vooral op het hoofd inwerkt. Bij het roken of vapen zetten haar toppen een motiverend, creatief effect in gang. De synergie tussen haar terpenen en cannabinoïden maakt je geestelijk alerter en geeft een stoot energie aan het brein. Ze zorgt ervoor dat je de afstandsbediening van de tv laat liggen en in plaats daarvan de pen of penseel oppakt.

Chocolate Haze stimuleert de creativiteit en zorgt ervoor dat je dingen los kunt laten. Gecombineerd met lichte stimulatie motiveert dit je om te gaan schrijven, schilderen en muziek te maken. Ze is ook een uitstekende sociale soort. Nodig medemuzikanten en visionairs uit en bereid je voor op filosofische gesprekken en creatieve projecten.

Haar toppen genereren een gemiddeld THC-gehalte van 20%. Dit is genoeg om urenlang een veranderde staat van bewustzijn op te wekken. Het is echter voor de meeste gebruikers niet te overweldigend of angstinducerend.

Chocolate Haze heeft ook therapeutisch potentieel. Haar stimulerende sativa-effect kan het humeur verbeteren, stress verlichten en de eetlust bevorderen.

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Genetic background OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 95% Sativa, 05% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Chocolate, Sweet, Earthy
 

Buy Chocolate Haze

 

SMAAK EN AROMA VAN CHOCOLATE HAZE

Chocolate Haze heeft vele cannabisgebruikers versteld doen staan met haar verleidelijke smaken. Haar dichte toppen verspreiden aromatische vleugjes chocolade en nog meer chocola. De terpenen die verantwoordelijk zijn voor deze waanzinnige geur leveren vergelijkbaar genot, zodra ze in aanraking komen met de tong. Zet je schrap voor krachtige hijsjes vol zoetigheid, snoep, chocolade en aarde.

Deze smaken zijn aanwezig in de rook, maar komen nog beter naar voren bij het vapen. Wil je in de keuken aan de slag met deze toppen? Overweeg dan eens om er chocoladebrownies mee te bakken.

DE TEELT VAN CHOCOLATE HAZE

Chocolate Haze ontwikkelt grote, vette toppen die spits toelopen. Ze zitten boordevol glinsterende trichomen en vormen een dicht bladerdak. De plant volgt een sativa-achtig groeipatroon, maar is te beheersen door middel van training en snoeitechnieken.

Binnenplanten worden maximaal 160cm hoog en leveren tot 525g/m² op na een bloeitijd van 9-10 weken. Buitenplanten gedijen het best in een mild klimaat en worden soms wel 200cm. Ze leveren daarbij tot 500g/plant op en zijn eind oktober klaar voor de oogst.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.